Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 445.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μια χαρά τα λες.” Εννοώ ότι δεν θα γίνει καμιά πατάτα και κλειδώσει ο bootloader η brick το τηλέφωνο Μόνο format data.. Τίποτε άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, Επειδή θα ήθελα να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή με την τελευταία έκδοση της ρομ τη pie Android 9 Μέσα από το TWRP κάνω format data και μετά περνάω από otg την rom? Έχω περασμένο το τελευταίο twrp που είναι για την pie.. Σωστά τα λέω η χρειάζεται και κάτι άλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Απο dev options ενεργοποίησε το power menu και θα σου βγάλει τις επιλογές.” Καλησπέρα το έκανα αλλά το power menou δεν βγαίνει στις επιλογές του παραμένει η τετράδα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους Επειδή μου έβγαζε συνέχεια το gfmanager προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση την τελευταία port Rom με format data αλλά όπως γίνετε συνήθως όταν βιάζεσαι γίνονται λάθη... Το τηλέφωνο άνοιξε αλλά το gfmanager επιμένει, και όταν πήγα στο recovery αυτό έχει εξαφανιστεί, οπότε να το να περάσω μια fastboot Rom είναι μονόδρομος αλλά δεν την βρίσκω, ένα link θα ήταν χρήσιμο όπως και πως το κάνουμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας Μετά την αναβάθμιση έχασα την επιλογή του να μπαίνω στο recovery... Δηλ δεν υπάρχει η επιλογή με τα 6 κουμπιά, αλλά αυτή μετά 4 (εχω φάει σκάλωμα και δεν θυμάμαι την ονομασία) Recorery μπαίνει κανονικά, είναι γενικό το πρόβλημα η εγώ είμαι ο γκαντέμης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψυχραιμία παιδιά.... Εγώ πάντως με γαργαλάει το χεράκι μου να την κάνω την αναβάθμιση.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αναμονή λοιπόν των νέων patch Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε, θα συμφωνήσω ότι αν δεν βγουν τα patches δεν κάνω αναβάθμιση, γιατί το τηλέφωνο δείχνει φτωχό.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι φοβερός.... Σε ευχαριστούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση έχω, Υπάρχει κάποιος μπούσουλας για να ρυθμιστεί σωστά το smartnetwork? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ilmas: “Καλομάθαμε με τα patches του @UserXP και το τηλέφωνο μου φαίνεται φτωχό χωρίς αυτά. Σκέφτομαι να επιστρέψω στην 9.1.24 και να αναβαθμίζω μόνο όταν υπάρχουν patches. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν θα διαφωνισω φίλε μου, αλλά έλα που η αρρώστια για κάθε νέα Ρομ τρώει το κεφάλι μας να δοκιμάσει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αναμονή των νέων patch Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπομονή παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχει αναφερθεί, περνά το fix από τη σελίδα της rom. [Miui 10 9.1.17] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές Resolved - [WEEKLY] Messaging App -- Temp Fix | Xiaomi European Community” Το πέρασα αλλά πάλι τα ίδια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk