Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 445.
-
Καλημέρα, έχω το τηλέφωνο 2 χρόνια, το κράτησα σαν δεύτερη προσωπική συσκευή, έβαλα την 8.11.8 αλλά πρώτα έσβησα τα πάντα κάνοντας format data, το κινητό πλέον είναι άλλη συσκευή έχοντας καθαρίσει από όλα τα προηγούμενα πρόβληματα που κουβαλούσε όποιος έχει όρεξη να ξαναστησει το τηλέφωνο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους Με την νέα εγκατάσταση όλα πήγαν καλά και χωρίς errors σε τίποτα, με το root βασανιστικα λίγο αλλά με μερικά reboot παραπάνω τώρα είμαι με root και επαναφέρω σταδιακά το τηλέφωνο όπως ήταν πριν το ΣΚ Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν άμεσα και αποτελεσματικά, μια και η γκαντεμιά του να παρουσιάσω το τηλέφωνο με την άλλη οθόνη έχει την πρωτοτυπία του, ευτυχώς που εσείς ξέρετε.. . Και πάλι ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα δυστυχώς το τηλέφωνο λαγκαρι του κέρατά (άστα να πάνε ίσως και 15-20 sec να ανοίξει ένα app) στο adway έδωσε ρουτ στο titanium ακόμα περιμένω.... ανίχνευση για superuser... Οπότε μάλλον θα κάνω εγκατάσταση με format data ή μόνο με FC, ρωτάω για να έχω έτοιμο USB otg, επίσης να βάλω την άρωμα 8.11.8 η την απλή Xtrv? Επίσης θα προσπαθήσω να βγάλω σε βίντεο την εγκατάσταση ώστε αν έχει error να τα δείτε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για δοκίμασε και αυτό... twrp_whyred_3.2.3-2_miui-hellas.img Αν πετύχει, τις ευχαριστίες στους @BanditGR , @NasDriver,geoanto555 καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ε ναι λοιπον τα καταφερα....βεβαια απειδη τρογωμουν περασα και την 8.11.8 xtrv alla στην εγκατασταση αρχισε να βγαζει πολλα κοκκινα σε ερορ αλλα περασε ,εβαλα και magisk με την δευτερη ισωσ το super user να καθεται καλυτερα η ισως ξαναφλασαρισμα απο την αρχη...α δεν μου εκανε επαναφορα απο mi cloud ξερουμε κατι για αυ…
-
Οκ έκανα και τα τελευταία που είπαμε και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ενώ θεωρητικά κάνει σωστά την διαδικασία και παίρνει τη εντολή για reboot sto twrp το κινητό παραμένει κλειστό δεν μπουταρει... Θέλει χειροκίνητα άνοιγμα σας δείχνω και την διαδικασία πως έγινε Έχω βάλει τρία διαφορετικά twrp και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο 18e230897fe1203c2d19ebbcc0990248.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
RE:
lefesta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχει το κινητό;” Έχω ανεβάσει screen shot λίγα ποστ πιο πίσω Στο 241 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα αλλά το TWRP δεν περνά με τίποτα, ενώ δείχνει ότι όλα είναι καλά στην εντολή fastboot boot κλείνει αλλά δεν ξεκινάει, όταν το κάνω χειροκίνητα έχει κρατήσει το παλιό.... Καμία ιδέα για την λύση του προβλήματος μήπως μια fastboot Rom είναι η λύση? Και αν ναι πως? ένα link με το οδηγό θα ήταν χρήσιμο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk