Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 445.

• Αυτό βγάζει φίλε μου 78b5b899d3b6a3113689d24dfd909e50.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και ευχαριστώ αλλά όταν λες σέρνεις το dummy μέσα στο τερματικό εννοείς μέσα στο cmd? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• O bootloader είναι ξεκλείδωτος Όταν προσπαθώ να περάσω το dummy λέει Error cannot load "dummy. IMG" Και όταν για το γαμωτο προσπαθώ να περάσω το TWRP βγάζει Error cannot load "twrp whyred 3.2.1-2_miui-hellas.img" To anti είναι 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα η ρομ που έχει είναι αυτή 52f4d965a9374f346d2f01b187668f28.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τό προσπάθησα πάλι αλλά μου βγάζειerror Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγάζει οκ παίρνει τη εντολή καί στη επανακινηση δεν ξεκινάει απλά σβήνει Χρειάζεται νά πατήσω τό power button για νά ξεκηνισει αλλά όταν πάω νά δω άμα πήρε τό twrp δεν τό έχει άλλα σάν φάκελο τό βρίσκω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημερα σας εκανα τον οδηγο κατα γραμμα αλλα δεν μπαινει απο την τελευταια εντολη στο twrp μηπως παιζει ρολο οτι το εκανα απο ταμπλετ με usb3?

• Εύκολα γίνεται αρκεί να έχεις έστω και ένα app ανοικτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lefesta - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από lefesta: “Ευχαριστώ πολύ το τηλέφωνο έγινε καινούργιο ” Τι μην μας πεις ότι άλλαξες γνώμη και θα το κρατήσεις?” Πραγματικά δεν ξέρω, μου άρεσε κι εξακολουθεί να μου αρέσει σαν τηλέφωνο το έχω 2 χρόνια και αν δεν είχε το πρόβλημα με τις μπάντες που λείπει δεν θα το σκεφτόμουν, προς το παρόν θα αντικαταστήσει το Redmi Note 2 και αν η cosmote δεν κάνει τα νούμερα της Vodafone που εκεί που είχα σήμα εξαφανιζόταν ίσως το κρατήσω... Ειδομεν Στάλθηκε από το Redmi N…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά κάνεις αυτά Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση Φρόντισε να κάνεις logout από google / mi account και νά σβήσεις τη συσκευή σου από τους λογαριασμούς αυτούς.” Ευχαριστώ πολύ το τηλέφωνο έγινε καινούργιο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στα παιδιά Επειδή θα πουλήσω το Redmi Pro τι κάνω για να καθαρίσει τα αρχεία που έχω εκτός του twrp για να μη κλειδώσει ο bootloder kai για να γυρίσει στη αρχική του κατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας, χτες πήρα στα χέρια μου το Redmi note 5 global, θα ήθελα το Post για τον οδηγό ξεκλείδωματος αν είναι εφικτό? για να μην χαθώ στα αμέτρητα ποστ, και τι άλλο πρέπει να προσέξω, έχω κάνει επαναφορά από mi cloud da6b0becaee47c88232e82a4485e194c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από ptoube: “Η cn/en έχει ελληνικά;” Ναι. Εγώ μόλις άλλαξα την rom σε cn/eu Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια πέρασες ακριβώς? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sorry αλλά δεν διάβασα προσεκτικά, άσε που είχε ένα σοβαρό θέμα η Vodafone σήμερα στην περιοχή μου, μέχρι που έλεγα ότι είναι η τελευταία του μέρα.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• OK με την νέα Ρομ αλλά που θα την βρω?? Οεο δεν υπάρχει link? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αφού λύσαμε όλα τα άλλα, είπαμε να ασχοληθούμε με τα σκορ..... Από benchmarks... Αλλά κουβέντα να γίνεται... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και το σημερινό 94149e29407c33793fc8d384dd959c95.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από kostas_7: “..9dba328c0c37f90841a63379102078a1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalλιγ ” λιγο..πολυ λιγο... εμενα βγαζει 80.000++ ο Χ20 ....κατι δεν καθεται καλα....!!!” Με τον X25 τον Ιανουάριο το τωρινό είναι κοντά στα 80000 139b9f964ae40ef6bb941ef7ba6f12ff.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, εμενα είναι με την port Rom 8.9.20 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο ισχύει και με τα SMS για την Vodafone Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk