Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 445.

• Mediatek επεξεργαστής και μπαταρία ποτέ δεν είναι καλός συνδυασμός.... Πολλά χρόνια τώρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ: RE:

lefesta - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Manoscanon: “Καλησπέρα σε όλους ,,, Άλλο ένα που παρατήρησα μετα την αναβάθμιση εκτός από τα THEMES που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της rom η των miui-10 , το άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ το πρωί που το βγάζω από τη φόρτιση είναι στο 100% και είναι όλα κλειστά (data ,wf) μετά από λύγα δευτερόλεπτα κατεβαίνει στο 92% ,,, γενικά δεν έχω θέμα με τη μπαταρία . Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ?” Καλημέρα εμένα το κάνει αυτό σχεδόν από την αρχή, γρήγορη αποφορτηση έως το 90 - 9…

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ; [Guide] Battery Problems Fix |Deep Sleep Fix… | Xiaomi Redmi Pro” Κοίτα καποια ποστ πίσω, ο Bandit GR έχει βάλει κάποια script που βελτιώνου…

• Από κατανάλωση πάει καλά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@lefesta Αυτή στο mail είναι cn/eu source .. καλύτερα fr .. Απλως θα χρειαστεί να αλλάξει το μήνυμα του mail που σας έρχεται για να μην μπερδεύεστε ..” Οκ αυτό ήξερα αλλά καμία φορά ρωτάς να δεις τι γίνεται.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχετε δίκιο εννοούσα αυτή που ήρθε στο email με source global...... . H ROM έχει πλέον μόνιμο Source απόGLOBAL, και σε περίπτωση που είχατε βάλει ROM με CN/Xiaomi.eu Source, αν έχετε προβλήματα θα πρέπει να κάνετεFactory Reset και πάλι Flash την ROM Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, για αλλαγή από global port Rom 8.9.20 στην επίσημη 8.9.13 global θα χρειαστεί Factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με δύο σιμ Vodafone k data Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προς το παρόν όλα καλά.... Με 8.9.20 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα νομίζω ότι τα δείχνει 4b2f2798d6bdd47fca39847b1ae00434.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα έως τώρα πάντως μια χαρά τα πάει το τηλέφωνο με την 8.9.6 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας, τώρα που αναφέρεις το θέμα με το cust στην τελευταία ρομ το region δεν έπαιζε και του είχα περάσει το cust από την προηγούμενη ρομ, μήπως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα? Να περάσω την Ρομ χωρίς το cust kai να δοκιμάσω πάλι? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό βγάζει σε εμένα 9d46b6040e8796dab7e3e2a8b9551780.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ήρθε μυνημα αναβάθμισης φοράω την port 8.8.9 global, τι κάνω προχωράω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εμένα σφάλμα μου έβγαλε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα Δεν ξέρω για εσάς αλλά η διαχείριση της μπαταρίας με την τελευταία port Rom είναι η καλύτερη που έχει το τηλέφωνο στα 2 χρόνια που το έχω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έκανα copy paste στην τελευταία 8.8.9 το cust με τις περιοχές απο την 1 πρώτη 8.8.9 που είχα κρατήσει και οι περιοχές δουλεύουν κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φυσικά και είναι θέμα hardware, αλλά αναρωτιόμουν αφού ξαφνικά βλέπω σχεδόν ένα τηλέφωνο που αναγεννήθηκε, μιας που είναι τέτοια η μέρα μήπως έβαζε η Παναγία το χεράκι της και γινόταν κάνενα θαύμα.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, η μπαταρία πέρασε σε άλλο επίπεδο ειδικά όταν είναι σε αναμονή, αν μπορούσε να φτιαχτεί και η μπάντα συχνοτήτων που λείπει θα ήταν σούπερ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα πάλι την τελευταία από χτες που πήγαινε σφαίρα.... Δεν ξέρω αλλά 2 φορές κόλλημα σε φλας με χάλασε και πήγα λίγο πιο σίγουρα... άσε που είμαι στο χωριό Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk