Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 445.
-
Όλα καλά έχει γίνει σοβαρή δουλειά από τα παιδιά... Από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στα σχεδόν 2 χρόνια που βάζω ρομ από εδώ πρώτη φορά κόλλησε στην εγκατάσταση 2 φορές Μια στο 15,66%και άλλη μια στο 14.26% στο πρώτο κλείσιμο μπήκα TWRP και ξανά έκανα φλας στην δεύτερη για κάποιο λόγω δεν πρόλαβα να μπω στο TWRP μπουταρησε και από περιέργεια το άφησα να δω τι θα γίνει.... Και δείχνει ότι πήρε την άρωμα... Εχει κράτηση όλες τις επιλογές μου αλλά στις πληροφορίες της συσκευής δίνει αυτό, επίσης η Google camera δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας T…
-
Πέρασα το mod από το Bandit GR και περιμένω να δω αύριο πώς θα πάει επίσης κάποιος να αν έχει την δυνατότητα.να εξηγήσει την διαφορά magisk & super user root από είδα πρόχειρα στο magisk έχεις την δυνατότητα για περάσεις module όπως με xposed... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα Έβαλα την Δευτέρη ρομ και δεν με άφηνε να μπω στο τηλέφωνο, δηλαδή ενώ έδινα το μοτίβο όταν προσπαθώ να μπω σε μια εφαρμογή με ξαναπεταγε στο μοτίβο, παρατήρησα ότι με την απογευματινή ενώ όλα ήταν καλά έκτος του ρουτ όταν κατέβαζα την πάνω μπάρα τα εμφάνιζε διπλά όπως ρολόι και τα υπόλοιπα, ξαναγύρισα από back up στην miui 9 και αναμένω την νέα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κάποιο νέο για το redmi pro ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi 4c κατέβασα την miui 10 και όλα είναι οκ, ακολούθησα τις οδηγίες και δεν είχα κανένα πρόβλημα, και έτσι η γυναίκα μου δεν γκρινιάζει ότι τις το πείραξα και το χάλασα (αν την έχεις πατήσει ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες) Τώρα όσο για την. Μπαταρία θα δείξει.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού φτάσαμε στην αποθήκευση θα φτάσουμε και στην επεξεργασία τους Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, για ΟΤΑ uptades υπάρχει πρόβλεψη για την Ρομ, ήδη για την κλασική άρωμα και dev άρωμα ήρθε το fix, εμείς σε πια κατηγορία ανήκουμε ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk