Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 445.
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostis_87: “Λίγο άσχετο με τις ρομ. Τώρα με το Mundial και την εφαρμογή της ΕΡΤ, το ερτ VR, παίζει κανονικά σε εσάς. Γτ σε ένα φίλο μου παίζει κανονικά που δεν έχει xiaomi. Ενώ σε μένα τπτ. Κάποιος σχετικός ας απαντήσει. Συγνώμη αν ειμαι εκτός θέματος.” Συγνώμη φίλε αλλά δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας, να προσφέρω και εγώ την άποψη μου, νομίζω ότι από την στιγμή πού γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ της miui Hellas το κάνει για ψαχτεί λίγο παραπάνω για το τηλέφωνο του, άρα αναλαμβάνει και τα ρίσκα του σε ότι κάνει ή πειράζει, τώρα αν κάτι δεν τού αρέσει υπάρχει πάντα ο τρόπος να επανέλθει στην προτερη κατάσταση, στα σίγουρα θα υπάρχουν αστοχίες αλλά στην περίπτωση αυτή νομίζω ότι το κακό είναι μικρό, έχω την νέα Ρομ από την στιγμή πού βγήκε μικρά πρόβληματα αλλά να κοιτάμε το μέλλον το…
-
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ....αλλά τελικά ένα καθαρό install me fc το έλυσε , επίσης είναι σωστό αν επαναφέρω τις εφαρμογές από το mi cloud η back up ? λόγω της αλλαγής της ρομ Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ok το 4/64 πόσο πάει? Και μια χαζή ερώτηση, τι είναι αυτό με το τιμολόγιο που βγαίνει φθηνότερο? Έχω να πάρω τηλέφωνο κοντά χρόνο τώρα και όλο το βρίσκω μπροστά μου, τι έχει αλλάξει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και από μένα, τελικά σε τι τιμή βγαίνει το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα συμφωνήσω ότι όντως είναι μια απογοήτευση..... αχ αυτή η mediatek και η στραβομαρα μου που δεν το πρόσεξα όταν το πήρα από έναν γνωστό ή μου πριν 1, 5 χρόνο που του είχε ξεμείνει αλλά από την άλλη, είναι σκυλί σαν τηλέφωνο αν είχε περισσότερη υποστήριξη από China ίσως να λέγαμε άλλα λόγια τώρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα μετά από 18 μήνες και με χρήση του θανάτου η οθόνη του είναι άψογη μόνο mediatek να μην είχε ώστε να έπαιρνε τις αναβαθμίσεις του Android.... Πχ. Στο mi 4c που έχω στην γυναίκα μου έχω περάσει την Oreo 8.1 και πάει σφαίρα.... Τώρα θα δοκιμάσω σε ένα redmi note 2 την marsmelow Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk