Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 445.

• Απ: RE:

lefesta - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostis_87: “Λίγο άσχετο με τις ρομ. Τώρα με το Mundial και την εφαρμογή της ΕΡΤ, το ερτ VR, παίζει κανονικά σε εσάς. Γτ σε ένα φίλο μου παίζει κανονικά που δεν έχει xiaomi. Ενώ σε μένα τπτ. Κάποιος σχετικός ας απαντήσει. Συγνώμη αν ειμαι εκτός θέματος.” Συγνώμη φίλε αλλά δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η μπαταρία είναι σαφώς καλύτερη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας, να προσφέρω και εγώ την άποψη μου, νομίζω ότι από την στιγμή πού γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ της miui Hellas το κάνει για ψαχτεί λίγο παραπάνω για το τηλέφωνο του, άρα αναλαμβάνει και τα ρίσκα του σε ότι κάνει ή πειράζει, τώρα αν κάτι δεν τού αρέσει υπάρχει πάντα ο τρόπος να επανέλθει στην προτερη κατάσταση, στα σίγουρα θα υπάρχουν αστοχίες αλλά στην περίπτωση αυτή νομίζω ότι το κακό είναι μικρό, έχω την νέα Ρομ από την στιγμή πού βγήκε μικρά πρόβληματα αλλά να κοιτάμε το μέλλον το…

• ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ....αλλά τελικά ένα καθαρό install me fc το έλυσε , επίσης είναι σωστό αν επαναφέρω τις εφαρμογές από το mi cloud η back up ? λόγω της αλλαγής της ρομ Sent from my iPad using Tapatalk

• ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ....αλλά τελικά ένα καθαρό install me fc το έλυσε , επίσης είναι σωστό αν επαναφέρω τις εφαρμογές από το mi cloud η back up ? λόγω της αλλαγής της ρομ Sent from my iPad using Tapatalk

• Οκ και πώς τό επαναφέρουμε γιατί την πάτησα κατά λάθος καί όλα είναι μαύρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα., από τα παιδιά που δοκίμασαν την ported global rom του nikel για το omega πώς την βλέπουν? Εμένα χάνει εύκολα το σήμα μάλλον από την μπάντα που λείπει, και η μπαταρία του πέφτει σχετικά γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok το 4/64 πόσο πάει? Και μια χαζή ερώτηση, τι είναι αυτό με το τιμολόγιο που βγαίνει φθηνότερο? Έχω να πάρω τηλέφωνο κοντά χρόνο τώρα και όλο το βρίσκω μπροστά μου, τι έχει αλλάξει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και από μένα, τελικά σε τι τιμή βγαίνει το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας για το Redmi 5 plus 4/64 η γνώμη σας? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σίγουρα παίξαμε και χάσαμε.... Πρόταση για ένα νέο τηλ. με 3/64 η 4/64..128 με άλλο επεξεργαστή εκτός mediatek? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή μέσα από μία συζήτηση κάποιων ποστ για ένα τηλέφωνο 2 χρόνων, μετά από 2 χρόνια χρήσης και ανταλλαγή ουσιαστικά συμπεράσματα από χρήστες, κάποιος πρέπει πάντα να βρίσκεται και να την λέει..... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα συμφωνήσω ότι όντως είναι μια απογοήτευση..... αχ αυτή η mediatek και η στραβομαρα μου που δεν το πρόσεξα όταν το πήρα από έναν γνωστό ή μου πριν 1, 5 χρόνο που του είχε ξεμείνει αλλά από την άλλη, είναι σκυλί σαν τηλέφωνο αν είχε περισσότερη υποστήριξη από China ίσως να λέγαμε άλλα λόγια τώρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω πάντως ότι κουβαλάει και αυτή η ρομ τα κουσούρια με την συνδεσημοτιτα στο wifi η στα data Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• λοιπόν μετά από 24 ώρες χρήση με την νέα ρομ όλα πάνε καλύτερα από καλά τηλέφωνο από πρωί στις 07:30 έως τώρα με έντονη χρήση και data και ομιλία μόλις στο 75% συνήθως τέτοια ώρα και μετά την ίδια χρήση ήμουν στο 60/65 % Sent from my iPad using Tapatalk

• Την πέρασα σήμερα το απόγευμα και όλα καλά κάτι λίγα προβλήματακια αλλά είναι από το factory reset θέλεις λίγο παραπάνω χρόνο στο σεταρισμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τις τελευταίες 2 ρομ το ξυπνητήρι είναι off το πρωί απόγευμα όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• έχει και οδηγίες how to Για ευκολία περνά το mi drop για τις εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν απογορευται να δώσω το link.... [LINEAGEOS 15.1] Download LineageOS 15.1 for Xiaomi Phones Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα μετά από 18 μήνες και με χρήση του θανάτου η οθόνη του είναι άψογη μόνο mediatek να μην είχε ώστε να έπαιρνε τις αναβαθμίσεις του Android.... Πχ. Στο mi 4c που έχω στην γυναίκα μου έχω περάσει την Oreo 8.1 και πάει σφαίρα.... Τώρα θα δοκιμάσω σε ένα redmi note 2 την marsmelow Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk