Ευχαριστώ για την απάντησή αλλά δεν έχω αυτή την εφαρμογή αλλά μόλις πέταξα την Amazon app είναι η τελευταία που έβαλα θα παρακολουθήσω και θα δω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου το έχει κάνει αρκετές φορές μετά από reboot και σήμερα το απόγευμα μόνο του, κάποια συμβουλή για το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας, έχει κανείς παρατηρήσει με τις τελευταίες ρομ τυχαίες επανακινησεις και κόλλημα στο logo tou mi, Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας Με τις 3 τελευταίες dev Rom η μπαταρία πέφτει σαν νερό, κάποιες εντυπώσεις κυρίως για την απόδοση μπαταρίας από την τελευταία stable έχει κάποιος να αναφέρει? γιατί αλλιώς δεν γλυτώνω το downgrade είναι μεγάλο το διάστημα έως τέλος Ιουνίου που θα βγει η νέα Ρομ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας, λύστε μου σας παρακαλώ μία απορία που έχω... Πώς γίνεται γίνεται έως την 8.2.1 το mi fit να δουλεύει κανονικά και με την αλλαγή σε 8.3.1 και μετά να μην δουλεύει, αφού τα sources είναι EU xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαχωρισμός οθόνης, και πού είναι? Πως το βρίσκουμε? Από μπαταρία πάντως πάει προς το χειρότερο... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή με την αλλαγή των sources που γίνεται στις ρομ το Redmi Pro από που θα πάρει? αν όχι από global η China δεν θα κάνει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα σας, κάποια βοήθεια πως να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές όπως το mi fit όπου μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση, μετά την 8.3.1 έχω κάνει σχεδόν τα πάντα εκτός από Factory reset Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό βγαίνει συνέχεια bb7c26f1e2837578d226cb252b784078.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και βέβαια έχω κάνει αυτά που λέει
Καλησπέρα σας, κάποια βοήθεια πως να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές όπως το mi fit όπου μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση, μετά την 8.3.1 έχω κάνει σχεδόν τα πάντα εκτός από Factory reset Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα είναι ότι βγάζει σφάλμα εγκατάστασης και έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά αυτό τίποτα, ενώ στο redmi note 2 όλα είναι εντάξει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, για τις εφαρμογές που υπήρχαν και πλέον δεν μπορεί να εγκατασταθουν όπως το mi fit τι πρέπει να γίνει για να εγκατασταθουν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά με το mi fit βρέθηκε κάποια λύση στο redmi pro με 8.3.1 δεν γίνεται εγκατάσταση, αντίθετα σε redmi note 2 έγινε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΣTO redmi pro ξαφνικά αρχίζει και ενεργοποίητε η οθόνη μόνη της, οπως δεν δουλεύει το wifi Hotspot και εξαφανίστηκε το mi fit Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk