Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 445.

• Η μπαταρία του κρατάει καλά σε γενικές γραμμές απλά με κάποιες dev rom πέφτει σαν νερό στην αρχή της ημέρας 07:00 χάνει 10% σχεδόν στην πρώτη ώρα, μετά σε φουλ ρυθμούς φτάνει το βράδυ με 25-30%, είναι παράλογο αυτό που γίνεται.... Κάθε 2-3 μήνες κάνω και manual calibration στην μπαταρία,, αν συνεχίσει έτσι έχω μια έχτρα μπαταρία θα την αλλάξω... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την τελευταία ρομ η μπαταρία πέφτει σαν νερό.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά? Είδες κάποια διαφορά? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει βάλει κανένας την νέα compile aroma rom στο κινητό μας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σορρυ αλλά ούτε και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από ότι καταλαβαίνω ναι τό xposed έκανε την ζημιά... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά με το root switch έκλεισα το root, έκανα εγκατάσταση και όλα καλά, όταν πέρασα το xposed ξανά τα ίδια, οπότε έβγαλα το xposed και όλα καλά, μην ξεχάσω δουλεύει και με root Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα εγκατάσταση το τελευταίο app αλλά μου βγάζει αναφορά σφάλματος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση το app apo winbank αν κάποιος το έχει δουλεύει κανονικά στην τελευταία development aroma 7,10.19 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xposed Framework

lefesta - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Πέρασα και εγώ το xposed στο τηλέφωνο και όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αναφορά γίνεται στα post 4795 έως 4802 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ: RE:

lefesta - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Καλησπερα. αλλαξα μπαταρια γτ με την προηγουμενη ειχα ενα θεματακι. Το κινητο μας κανει σωστη διαχειρηση της μπαταριας. Απλα η μπαταρια μας μετα απο κανα μηνα αρχιζει και πεφτει. Αυτο διαπιστωσα. Η καινουρια δε λεει να πεσει με τπτ. Ελπιζω να κρατησει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα, η νέα μπαταρία πως πάει, συνεχίζει η καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα θα το βρεις στο aptoied Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και από μένα, από την Παρασκευή βράδυ χωρίς fc όλα είναι καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, να σημειωθεί ότι δουλεύει πλέον άψογα και το Bluetooth Α από μπαταρία όλα καλά από το πρωί με την συνήθη χρήση τελειώνει η μέρα με 49% Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά, το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά είναι το xposed θέλει την 88 αντί γι 87 που είχα, ξέρει κάποιος που την βρίσκω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν πέρασα την 9... η πιο γρήγορη εγκατάσταση που έκανε ποτέ.. προς το παρόν όλα καλά χωρίς bug... Χωρίς fc Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ λοιπόν θα δοκιμάσω χωρίς fc κατευθείαν από άρωμα 7.6.10 και ο Θεός βοηθός.... Καλού κακού πήρα και ένα backup... Από μπαταρία τι λέει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νέα σειρά Tin star.... νομίζω ότι θα είναι από τις εκπλήξεις της χρονιάς... Όπως και το The sinner Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 - Έπεσε σε νερό [SOLVED]

lefesta - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Λοιπόν ευχαριστώ για την βοήθεια όλους σας... Το τηλ ζωντάνεψε με ένα απλό καθαρισμό των 20€ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok λοιπόν τα έβαλα στην θέση τους το τηλέφωνο άνοιξε αλλά δε δουλεύει η οθόνη το touch... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk