Η μπαταρία του κρατάει καλά σε γενικές γραμμές απλά με κάποιες dev rom πέφτει σαν νερό στην αρχή της ημέρας 07:00 χάνει 10% σχεδόν στην πρώτη ώρα, μετά σε φουλ ρυθμούς φτάνει το βράδυ με 25-30%, είναι παράλογο αυτό που γίνεται.... Κάθε 2-3 μήνες κάνω και manual calibration στην μπαταρία,, αν συνεχίσει έτσι έχω μια έχτρα μπαταρία θα την αλλάξω... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά με το root switch έκλεισα το root, έκανα εγκατάσταση και όλα καλά, όταν πέρασα το xposed ξανά τα ίδια, οπότε έβγαλα το xposed και όλα καλά, μην ξεχάσω δουλεύει και με root Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση το app apo winbank αν κάποιος το έχει δουλεύει κανονικά στην τελευταία development aroma 7,10.19 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Panos21t: “Καλησπερα. αλλαξα μπαταρια γτ με την προηγουμενη ειχα ενα θεματακι. Το κινητο μας κανει σωστη διαχειρηση της μπαταριας. Απλα η μπαταρια μας μετα απο κανα μηνα αρχιζει και πεφτει. Αυτο διαπιστωσα. Η καινουρια δε λεει να πεσει με τπτ. Ελπιζω να κρατησει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα, η νέα μπαταρία πως πάει, συνεχίζει η καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και από μένα, από την Παρασκευή βράδυ χωρίς fc όλα είναι καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, να σημειωθεί ότι δουλεύει πλέον άψογα και το Bluetooth Α από μπαταρία όλα καλά από το πρωί με την συνήθη χρήση τελειώνει η μέρα με 49% Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά, το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά είναι το xposed θέλει την 88 αντί γι 87 που είχα, ξέρει κάποιος που την βρίσκω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν πέρασα την 9... η πιο γρήγορη εγκατάσταση που έκανε ποτέ.. προς το παρόν όλα καλά χωρίς bug... Χωρίς fc Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ λοιπόν θα δοκιμάσω χωρίς fc κατευθείαν από άρωμα 7.6.10 και ο Θεός βοηθός.... Καλού κακού πήρα και ένα backup... Από μπαταρία τι λέει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέα σειρά Tin star.... νομίζω ότι θα είναι από τις εκπλήξεις της χρονιάς... Όπως και το The sinner Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok λοιπόν τα έβαλα στην θέση τους το τηλέφωνο άνοιξε αλλά δε δουλεύει η οθόνη το touch... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk