Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 445.
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από lefesta: “με τις τελευταίες ρομ παρουσιάστηκε πρόβλημα με αποσυνδέσεις του Bluetooth ” Μετά την αποσύνδεση το περιφερειακό μένει αποσυνδεδεμένο?” Όχι η σύνδεση δείχνε να υπάρχει παράδειγμα συνδέομαι με το Bluetooth του αυτοκινήτου μιλάω 10 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται ο ήχος, η σύνδεση παραμένει... αυτό ξεκίνησε από τις ρομ τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, πως μπορώ να Να βεβαιωθώ πως στο Recoveryεπιτρέπεται η εγγραφή στο System, και δεν είναι κλειδωμένο σε ReadOnly (Μόνο ανάγνωση για εγκατάσταση της άρωμα
-
Σε Redmi Pro omega με 7.5.25 η μπαταρία πέφτει σαν να τρέχει κατοστάρι ... Περιμένω την νέα μήπως και διόρθωθη... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα όλους τούς πιθανούς συνδιασμους για εγκατάσταση στους launcher όπως και στην rom, clean install σε τελική έκανα σε όλες τις προσπάθειες αλλά τίποτα δεν αλλάζε οπότε 7.5.11 και πάλι προς το παρόν Επίσης στο τέλος έβγαζε σφάλμα εγκατάστασης στο twrp, έχω κράτησει την αναφορά ΣΤΟ RN2 για να την στείλω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας ενώ με την Xtrv 7.5.11 aroma δεν είχα πρόβλημα στην εγκατάσταση στο RN2 με τη 7.5.25 AROMA βγάζει συνέχεια σφάλμα αναφοράς για το pixel κάτι, και το τηλέφωνο παπαλα... Τελικά γύρισα στην προηγούμενη και όλα καλά.. Είχε και άλλος το ίδιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά Έχω το εξής με το κινητό, κάθε πρωί στην πρώτη ώρα περίπου η μπαταρία πέφτει γύρω στο10% με απλή χρήση, μόλις φτάσει στο 90% και έπειτα στην διάρκεια της ημέρας και με φουλ χρήση με data wifi ανοικτά μπορεί να φτάσει έως το βράδυ στο 35-30% υπόλοιπο δηλαδή έχει μια φυσιολογική κατανάλωση, τι μπορώ να κάνω για αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ το δέχομαι αυτό αλλά η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα, να σήμερα που μιλάμε μέσα σε 1. 15 λεπτά έπεσε στο 84% και τ το μόνο που έχω είναι το wifi ανοικτό και που διάβασα στο Tapatalk, έχεις να προτείνεις κάτι για τη μπαταρία, επίσης έχω περάσει το xposed και το amplify... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk