Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 445.
-
@gkalen Τελικά για το Redmi Pro Η 7.3.2. ήταν η πιο απροβληματιστη ρομ η είναι ιδέα μου Τώρα φοράω την 7.4.6 για να γυρίσω πίσω στην 7.3.2 ποια wipe κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στην ομάδα,, μετά από δοκιμές με τις 2 τελευταίες ρομ, νομίζω ότι η καλύτερη έως τώρα ήταν η 7.3.2 σε όλα της από μπαταρία, απόδοση,.... Με την τελευταία η μπαταρία πέφτει σε χρόνο ρεκόρ, τα βίντεο κυρίως μέσω viber μαυρίζουν κ. αλλά πολλά, νομίζω ότι όσα διάβασα κατά καιρούς να αναφέρονται στο νήμα τα βγάζει η 7,3,30 μάλλον θα γυρίσω στη 7.3.2. Εκτός και κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει κάποια καλύτερη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, Παράδοξος δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα το μοναδικό που δεν μπορώ να λύσω είναι οι ζωντανές ταπετσαρίες... στο redmi 3 της γυναίκας μου είναι οκ στο παλιό ΡΝ 2 με xtrv7, 2,9 επίσης οκ στο redmi pro και με την 7,1,19 και με την stable 8.1.2.0 δεν δουλεύει, υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή η ρομ αλλά το πρόβλημα με τις απόσυνδέσεις με το wifi, συνεχίζονται φοράω stable gkalen 8.0.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, Υπάρχει προοπτική να βγει και ένα clean zip για RN2 γιατί όταν κάνω clean install βλέπω το αποθηκευτικό χώρο να είναι σχετικά μικρός περίπου γύρω στα 20 από 32 η θα πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία με fastboot και ναι υπάρχει οδηγός για το redmi note 2? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οκ τα γραφει αυτα , απλα στη 6,7,14 εγραφε by gkalen για το λογο αυτο εκανα την ερωτηση, επειδη πλεον δεν το αναφερει
-
στη εκδοση της miui μου βγαζει 6,8,4 developer ενω εχω φλασαρει την δικη σου.... εχω κανει κατι λαθος???????
-
καλησπερα και απο μενα... για να καταλαβω την 6,8,4 πρεπει να γινει clean istall για να δω διαφορα, η απλα την περναω απο πανω ? για το RN2
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
ναι ειναι.... απλα πηγα να περασω την 6.3.24 αφου πρωτα περασα την 6.3.17 αλλα δεν δουλευε το galery μεσα απο το recovery εκανα wipe αλλα μαλλον το εκανα και το data και ετσι εφτικσα το brick sto τηλεφωνο...μενει στο niui και κανει συνεχεια loop. θελω να το επαναφερω.... κατεβασα το miflash και αυτη την ρομ απο το επισιμο site xiaomi......ido_xhdpi_images_6.3.25_20160307.0000.16_5.1_cn αλλα δεν ξερω αν ειναι η σωστη
-
redmi 3 ελληνικη ρομ
Μήνυμασε ποσες ημερες ερχεται το unlok sms ?? εχω κανει αιτημα απο τις 9/3 και ακομα περιμενω?