Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 445.

• Decryption If you want to decrypt your rom follow these steps: • Download Decrypted vendor • Flash Decrypted vendor • Flash the rom • Format data • Boot FAQ: Q. Will this work on surya or karna? A. Yes, it will work on both Q. Do we need to flash the vendor again n again? A. No, you don't need to flash it everytime unless you come from miui Q. What's the use of it? A. You don't have to format data a.k.a wipe internal storage every time you flash rom. All you have to do is wipe data n cache Q. Wi…

• Permicive είναι Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Evolution 5.3 Με selinux mode Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα αν θες custom rom δοκίμασε evolution x 5.3 και την msmXtended ver4 Και οι δύο πολύ καλές και σταθερές με αρκετές παραμετροποίησεις Επίσης αν θες χρησιμοποίησε και το decryped vendor για να μην έχεις σε κάθε αλλαγή το format data και το migrate app για το back up και το στήσιμο του τηλεφώνου Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Google Camera Parrot 7.4.201 NEW UPDATE For WhyRed By : Parrot043 Its Only For Android 10 and its Tested on : Miui Q Port , should work on others too Download : Google Camera v7.4.201 Parrot043 - Redmi Note 5 Pro / AI / Mi 9 / 9T / Note 8 / Note 9 ❤ Follow : @GCamdownloadsWhyred ❤Join : @GCamWhyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• PocoX3 12.0.30 μόλις ήρθε

lefesta - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Όλα τα έχω κάνει Στο mi note 2 επίσης με custom rom 10 PE δουλεύει κανονικά το NFC Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• PocoX3 12.0.8.0 μόλις ήρθε

lefesta - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους Έχω περάσει την evolution 5.1 Android 11 Όλα είναι καλά πολύ γρήγορο και καλή διαχείριση στην μπαταρία όπως και η κάμερα του με gcam (όχι ότι πριν δεν ήταν οκ) Πρόβλημα μόνο με winbank, το πρώτο ξεπεράστηκε αλλάζοντας τον πυρήνα σε enforcing apo PERMISSIVE με το SELinux Mode changer το δεύτερο όμως με την λειτουργία του NFC. ότι και αν κάνω μου βρησκει συνέχεια το root έχει κάποιος λύση για το πρόβλημα αυτό??

• Παράθεση από angarato_surion: “@lefesta δηλαδή η winbank δουλεύει με enforcing στο Evo 5.1 δηλαδή; επίσης έχει κανένα άλλο bug; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προς το παρόν ναι έβαλα το app που είχες γράψει και όλα καλά, όσο αφορά την ρομ μια χαρά την βλέπω πολύ γρήγορο πλέον καλή διαχείριση των πόρων αλλά στο redmi note 5 πλέον το έχω για δεύτερη συσκευή με πιο περιορισμένη χρήση, έχω πέσει πάνω στο poco x3 έβαλα στην αρχή την 4,7 Android 11 και μετά την 5.1 εδώ και 2 μέρ…

• Πάντως με το app SELinux Mode changer δουλεύει η winbank kai στην evox 5,1 για redmi note 5 όπως και η evox 5,1 για poco x3 nfc και οι δύο με Android 11 Και επίσης η έκδοση του app 11 μετά και από επανακινηση κρατάει την επιλογή enforcing Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα φίλε δυστυχώς η επιλογή του sesulinoux στην Android 11 στα xiaomi parts δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην 10 δούλευε άψογα στο redmi note 5 Σε αndroid 11 και σε evox όπως και arrows 11 δεν δουλεύει, να σημειώσω ότι και στο POCO X3 NFC με evolution 5.1 και android 10 δεν δουλεύει η Πειραιώς

• Γενικά νομίζω ότι πρέπει να είναι θέμα στο source των custom rom και στο poco x3 που πέρασα custom η winbank είναι η μόνη που δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν πιστεύω ότι φταίει το magisk είναι νομίζω πρόβλημα με την ρομ πατάω την εφαρμογή ανοίγει και στα δύο δευτερόλεπτα κλείνει

• Στην 4,7 είχα περάσει agni firmware 8,2 όπως επίσης και το kernel 10,9 και όλα δουλεύαν καλά, ακόμα για νέο kernel σε 11 δε έχω δοκιμάσει θα δω στην πορεία...

• Όχι μιλάω για την winbank, το magisk hide πχ στο Τζόκερ το είναι οκ και οι άλλες τράπεζες δουλεύουν μια χαρά Έχω περάσει το magisk 21,1

• Σε μένα όχι Ίσως αν κάτσω και ασχοληθώ με αυτό που έστειλες και αλλάξω το πυρήνα, αλλά μεταξύ μας μου φαίνονται κινέζικα, Δεν ξέρω θα το προσπαθήσω αν μου δώσουν τα πιτσιρίκια μου χρόνο ηρεμίας Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά με το magisk hide Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας για όσους ενδιαφέρονται για evox 5,1 Android 11 πάει σφαίρα, το μόνο που δεν δουλεύει είναι η εφαρμογή της Πειραιώς, επίσης λόγω χρόνου και καραντίνας μετά από clean install της ρομ έκανα δοκιμή να σεταρω το τηλέφωνο με migrate app και σε χρόνο μηδέν το τηλέφωνο ήταν έτοιμο... Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και πως γίνεται να αλλάξει ο πυρήνας σε σε enforcing από ότι είναι, έναν οδηγό θα ήταν καλό Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk