Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 445.
-
Decryption If you want to decrypt your rom follow these steps: • Download Decrypted vendor • Flash Decrypted vendor • Flash the rom • Format data • Boot FAQ: Q. Will this work on surya or karna? A. Yes, it will work on both Q. Do we need to flash the vendor again n again? A. No, you don't need to flash it everytime unless you come from miui Q. What's the use of it? A. You don't have to format data a.k.a wipe internal storage every time you flash rom. All you have to do is wipe data n cache Q. Wi…
-
Καλημέρα αν θες custom rom δοκίμασε evolution x 5.3 και την msmXtended ver4 Και οι δύο πολύ καλές και σταθερές με αρκετές παραμετροποίησεις Επίσης αν θες χρησιμοποίησε και το decryped vendor για να μην έχεις σε κάθε αλλαγή το format data και το migrate app για το back up και το στήσιμο του τηλεφώνου Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google Camera Parrot 7.4.201 NEW UPDATE For WhyRed By : Parrot043 Its Only For Android 10 and its Tested on : Miui Q Port , should work on others too Download : Google Camera v7.4.201 Parrot043 - Redmi Note 5 Pro / AI / Mi 9 / 9T / Note 8 / Note 9 ❤ Follow : @GCamdownloadsWhyred ❤Join : @GCamWhyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
PocoX3 12.0.30 μόλις ήρθε
ΜήνυμαΌλα τα έχω κάνει Στο mi note 2 επίσης με custom rom 10 PE δουλεύει κανονικά το NFC Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
PocoX3 12.0.8.0 μόλις ήρθε
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους Έχω περάσει την evolution 5.1 Android 11 Όλα είναι καλά πολύ γρήγορο και καλή διαχείριση στην μπαταρία όπως και η κάμερα του με gcam (όχι ότι πριν δεν ήταν οκ) Πρόβλημα μόνο με winbank, το πρώτο ξεπεράστηκε αλλάζοντας τον πυρήνα σε enforcing apo PERMISSIVE με το SELinux Mode changer το δεύτερο όμως με την λειτουργία του NFC. ότι και αν κάνω μου βρησκει συνέχεια το root έχει κάποιος λύση για το πρόβλημα αυτό??
-
Παράθεση από angarato_surion: “@lefesta δηλαδή η winbank δουλεύει με enforcing στο Evo 5.1 δηλαδή; επίσης έχει κανένα άλλο bug; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προς το παρόν ναι έβαλα το app που είχες γράψει και όλα καλά, όσο αφορά την ρομ μια χαρά την βλέπω πολύ γρήγορο πλέον καλή διαχείριση των πόρων αλλά στο redmi note 5 πλέον το έχω για δεύτερη συσκευή με πιο περιορισμένη χρήση, έχω πέσει πάνω στο poco x3 έβαλα στην αρχή την 4,7 Android 11 και μετά την 5.1 εδώ και 2 μέρ…
-
Καλημέρα σας για όσους ενδιαφέρονται για evox 5,1 Android 11 πάει σφαίρα, το μόνο που δεν δουλεύει είναι η εφαρμογή της Πειραιώς, επίσης λόγω χρόνου και καραντίνας μετά από clean install της ρομ έκανα δοκιμή να σεταρω το τηλέφωνο με migrate app και σε χρόνο μηδέν το τηλέφωνο ήταν έτοιμο... Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk