Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 445.
-
Καλημέρα σας Παρόλο το δημιουργικό θάψιμο της evox (μας δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις λίγο περισσότερο) έκανα την αναβάθμιση σε 5.1 με Android 11, μέσα από την αναβάθμιση της ρομ όλα καλά,. Το μοναδικό πρόβλημα είναι είναι ότι η εφαρμογή της winbank δεν ανοίγει κρασαρει άμεσα,,ξέρει κανείς πως λύνεται? Στην 4.7 με Android 10 δούλευε κανονικά. PS***το ίδιο πρόβλημα έχω και στο POCO X3 NFS Έχω επίσης περάσει την evolution 4.7 με Android 10 όλα είναι καλά εκτός της εφαρμογής της Πειραιώς Στάλθηκε α…
-
PocoX3 12.0.8.0 μόλις ήρθε
ΜήνυμαΘελει και format data??
-
PocoX3 12.0.30 μόλις ήρθε
ΜήνυμαΟκ λοιπόν ευχαριστώ Αυτό είχα καταλάβει αλλά μια ερώτηση δεν βλάπτει για να είμαστε σίγουροι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, πως θα περάσω το twrp για το poco X3 nfc? Υπάρχει κάποιος οδηγός γιατί δεν βρησκω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
call settings
ΜήνυμαΔοκίμασε το true phone μέσα από τις ρυθμίσεις διπλής σιμ Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε αλλά πραγματικά δεν το είδα... Θα το κοιτάξω, υπάρχει κάποιο link για το νήμα που αφορά το poco x3 nfc? Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σας και καλή καραντίνα, Μετά από 3 χρόνια σχεδόν αφήνω του redmi note 5 pro για το poco x3, από ότι είδα δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη από το φόρουμ για την συσκευή, μια ερώτηση έχω μόνο Πια είναι η κωδική ονομασία της rom? Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να εξηγήσω λίγο καλύτερα, Κατέβασε το module magisk proper confing kai εγκατέστησε το μέσα από το magisk, Μετά μέσα από το magisk hide επιλεξε τις εφαρμογές που θες. Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις του magisk Εκεί που λέει απόκρυψη του magisk Manager πατάς και βάζεις ότι όνομα θες κάνεις save και είσαι οκ Με τον τρόπο αυτό κρύβεις το magisk και όλα δουλεύουν οκ Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάς για ενημερώσεις του module magisk prop confing Καλή επιτυχία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου…