Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 445.

• Evolution x Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε την evolution x 4,5 η derpfestv10 με Android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γράψε στο Google estation μπαταρίες και θα σου βγάλει αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να πω και εγώ την άποψη μου, Στο redmi note 5 έχω derpfestv10 με σχετική καλή παραμετροποίηση και δημιουργεί θέμα μόνο όταν χρησημοπιω το Android auto, σε mi note 2 έχω περάσει pixel experience plus 10 Και είναι άλλο τηλέφωνο πλέον βάζοντας την εξοικονόμηση μπαταρίας βγάζουν και τα δύο ολόκληρη μέρα άλλιως υπάρχει θέμα αυτονομίας μην ξεχνάμε όμως ότι όλοι μας το έχουμε κάνα δύο χρόνια και παραπάνω άρα η κατάσταση της μπαταρίας δεν είναι και η καλύτερη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώ…

• Εγω πάντως έχω να πω ότι τους τελευταίους 3 μήνες έχω περάσει σε pixel experience android 10 και συγκεκριμένα την derpfestv10 και έχω άλλο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, κοίτα εδώ releases Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι ουσιαστικά το fix θέλεις, το φλασαρεις δεν μπόρεσα να βρω το link apo to κανάλι στο τελεγκραμ που έχει η derpfestv10 Το άλλο είναι στο magisk Αν το ξεζιπαρεις έχει read me text που λέει τι πρέπει να κάνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τουλάχιστον στη derpfestv10 δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lefesta: “Κατέβασε αυτό τον σύνδεσμο ViPER4Android_FX_Legacy-v4.4(86).zip - Google Drive ViPER4AndroidFX-2.7.1.5-FIX.zip - Google Drive Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Viper4Android FX V2.7.1.0 For Android Q Requirement : - SELinux must be PERMISSIVE - Magisk Must Be Installed - Uninstall Any Previous Viper4Android If Installed - install the viper APK - open the APK and install drivers - grant root permissions - reboot Thanks To : - VIPER ACOUSTIC & Team De Witt - @Attached2Android [Fixing Bootloop Issue For Android Q] Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατέβασε αυτό τον σύνδεσμο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει να κάνεις πράγματα 5aa9c62d5a95cb09a1bf08b9bc2d18db.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την derpfestv10 σχεδόν ένα Μήνα Την εvox την είχα κάνα 3ημερο είναι πολύ καλή και μπορείς να παραμετροποιησεις πράγματα όπως κάποια που έκανε ο userXP για την miui, επίσης όπως είχα πει την πέρασα πάνω από την evolution κανωντας wipe cache, devlik, kai απλά και στο system και ότι είχα φτιάξει σε evolution τα κράτησε και για 15 ημέρες έτρεχε εξαιρετικά, μετά την πέρασα με full wipe και πάλι τρέχει εξαιρετικά, την συνηστω, έχει και υποστήριξη στο νήμα τους για gcam κλπ kernel τώρα έχω βάλει το…

• Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά, με υγεία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά έχω πάθει πλάκα απο τον τελευταίο Panda Krenel 5.1.2 τρελή αυτονομία πραγματικά.” Καλησπέρα φίλε μου Εξακολουθείς να έχεις την evolution x? Αν ναι στείλε μου ένα link για το panda kernel Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε την derpfestv10 ή την evolution x και οι δύο είναι Android 10 Κοίτα εδώ... showthread.php?t=3989229&share_tid=3989229&share_fid=3793&share_type=t showthread.php?t=4061425&share_tid=4061425&share_fid=3793&share_type=t Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• showthread.php?p=81927715 Λένε ότι μπορεί να μπει και σε άλλες rom whyred android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας, και η derpfestv10 πάει σφαίρα με κερνελ storm breaker, Στο νήμα τους έχει και αναλυτικές οδηγίες για την gcam για να ειναι πλήρη λειτουργική Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα φίλε, εννοώ ότι ενώ έστεισα το τηλέφωνο από την αρχή όταν έβαλα την evolution x έψαξα και έκανα τις ρυθμίσεις και διάφορα άλλα πράγματα όπως πχ εμφάνιση, status bar,... Και όταν πέρασα την derpfestv10 ενω έκανα τα 3 wipe όταν ανοίξε αυτά που είχα βάλει τα κράτησε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χμμ λογικά δεν έκανες wipe data γι'αυτό.Τυχερος!Το μόνο που μου λείπει απο miui είναι το customiuizer.Αν κάποιος…

• Καλησπέρα φίλε, εννοώ ότι ενώ έστεισα το τηλέφωνο από την αρχή όταν έβαλα την evolution x έψαξα και έκανα τις ρυθμίσεις και διάφορα άλλα πράγματα όπως πχ εμφάνιση, status bar,... Και όταν πέρασα την derpfestv10 ενω έκανα τα 3 wipe όταν ανοίξε αυτά που είχα βάλει τα κράτησε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk