@Kostas_kanal λοιπόν τελικά δοκίμασα την rom περνώντας τη πάνω την evolution x κάνοντάς τα 3 wipe πέρασε και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν λαγκαρει καθόλου είναι το ίδιο γρήγορη όπως και η evolution και κάτι ακόμα ότι παραμετροποίηση είχα στν evolution τα κράτησε, επίσης άλλαξα και το kernel με το storm breaker 4.5 eas newcam και δουλεύει μια χαρά η gcam σε όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oxi έχω περάσει την evolution x είναι Android 10 me orange fox recovery Και ρώτησα γιατι και η νέα είναι Android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10 Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lefesta: “Το κατάλαβα αμέσως μετά το ποστ Ευχαριστώ πολύ ” Οπότε όλα είναι οκ τώρα... :D” Όλα καλά... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι... Βασικά όταν πάω να βάλω την κάθετο την πεταει εκτός Ή εννοεί φάκελο GCam kai μετά μέσα νέο φάκελο Configs7 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας Δεν με αφήνει να φτιάξω φάκελο με το συγκεκριμένο όνομα Gcam/Config7 Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mystic R6Oc όλα καλά Αλλά έχω μια ερώτηση που βρίσκεις πλέον την αλλαγή περιοχής, και επίσης ξέρεις κανείς γιατί δεν δουλεύει το Android auto στο τηλέφωνο μας? Σε mi note 2 είναι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από maikmaik: “@lefesta ποια gcam χρησιμοποιείς; Εγώ με αυτήν είμαι εντάξει Parrot043: MGC_7.2.014_Parrot043-v3.apk Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” Δοκίμασε αυτή είχα και εγώ διαφορά πρόβληματα και τώρα είναι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι και να δοκίμασα το αποτέλεσμα είναι ότι κάτι δεν δουλεύει στις κάμερες, έκανα όλα όσα αναφέρονται πέρασα ακόμα και την parrot...(πολύ καλή, πως μου είχε ξεφύγει ) τέλος πάντων πέρασα αυτόν που είχα πριν mystic R.3 OC.... Να πω πως η προηγούμενη έκδοση του pucecaf old camera bolds με το fix δουλεύε μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μένα δεν δουλεύαν οι κάμερες Δηλ μέσα από magisk πρέπει να απενεργοποισω τα module που είχε από πριν? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk