Δεν δουλεύουν οι κάμερες Έχω ήδη περάσει το fix. Sfarias Με την προηγούμενη έκδοση κερνελ δούλευαν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο pucecaf αν περάσω το τελευταίο θέλει πάλι το custom kernel η το περνάω από πάνω έχω αυτό PureCAF-fb1427a-oldcam-nightly Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις ενεργές τις ρυθμίσεις στη συσκευή σου;” Τι θα έπρεπε επιπλέον να περάσω? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθώ να να βρω κάτι στο magisk αλλά τίποτα, πέρασα και αυτή γραμμή με το build prop persist.camera.HAL3.enabled=1 Μια που πέρασα δεν αναγνωρίζει τη κάμερα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πολλές άλλες κρασαρουν
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά Τελικά ξεκλειδωσα αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν δεν αφήνει την εγκατάσταση στο twrp, μήπως χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή στην ονομασία του image Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι κλειδωμένο Προσπάθησα να κάνω unlock με τη τελευταία έκδοση του miunlock tool αλλά δεν... Λέει μπες μες στο τηλέφωνο dev option kai mi statous Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk