Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 445.
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε ολοι, Άσχετο με το νήμα μας αλλά θα ήθελα ένα link για το mi note 2, με τις οδηγίες για πέρασμα twrp & Xtrv rom γιατί έπεσε στα χέρια μου με σπασμένο το καπάκι πίσω είναι το (6/128 100€ μόνο) το πήρα για την κόρη μου, έψαξα αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα πάρα βρήκα αυτό που ήθελα εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,,,, Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “@lefesta αν έχεις τοv stock kernel το περνάς απευθείας μέσω twrp αφού κάνεις τους απαραίτητους καθαρισμούς chache and dalvik-cache πριν και μετά. Αν έχεις άλλον Custom kernel επαναφέρεις πρώτα τον stock kernel και μετά περνάς τον custom. Αν σου κρασάρουν οι κάμερες περνάς και το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip Από εδώ:StackPath Πάλι μέσα από το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είμαι με την τελευταία Xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χ…
-
@UserXP Θα χρειαστεί να φτιάξεις νέα patches? για να τα ξανά περάσουμε, γιατί θα βγει πάλι νέα ρομ που θα διορθώνει το πρόβλημα με το CTS Profile (Fingerprint) + περνάει αυτόματα τις ρυθμίσεις της gcam... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας, την τελευταία εβδομάδα η ελεύθερη ραμ πέφτει υπερβολικά πολύ συχνά κάτω από το 1 έως και 630 mb.. Για να αποφύγω το Factory reset τι θα μπορούσα να κάνω? Είμαι την 8.9.29 και τα patches από τον UserXP να σημειώσω ότι από τις ρομ του Αυγούστου και μετά είχα παρατηρήσει μείωση της ελεύθερης ραμ το τηλέφωνο είναι 4/64 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε, αλλά λέω εγώ μήπως υπάρχει η δυνατότητα για τα patches στην έκδοση την σημερινή? Είναι που περίμενα περίμενα περίμενα αλλά δεν έβγαιναν και σήμερα που βγήκε η νέα έκδοση της ρομ την πέρασα...... Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ ευχαριστώ πολύ, όλα καλά πήγαν Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.” Καλημέρα φίλε, μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα για την χρήση του custimiuizer, κάποια settings που να δουλ…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.” Καλημέρα φίλε, μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα για την χρήση του custimiuizer, κάποια settings που να δουλεύουν σε γενικές γραμμές (το έχω ήδη περάσει) Στάλθ…
-
Ευχαριστώ τα ξαναπέρασα σήμερα και όλα καλά Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP μόλις πέρασα τα patches και δεν ανοίγουν οι εφαρμογές απλά παγώνουν, έκανα επαναφορά και θα ξαναδοκίμασω Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα προσπερνάω την 9.8.8 και μέσω twrp φλασαρω την 9.8.9 και θα είναι οκ? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk