Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 445.
-
Καλησπέρα από την 9.8.1 σε 9.8.9 κατευθείαν γίνεται? Ή πρέπει να περάσω την 9.8.8 και μετά την νέα ρομ? Έχω την whyred Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με περίσσια υπομονή.... Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων Δεν αλλάζω ρομ κάθε εβδομάδα λόγω των patches..... Και όταν το κάνω όπως με την 9.8.1 με βρίζω γιατί το έκανα,,,,, Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα, και ξαφνικά χτες το τηλέφωνο τρελάθηκε, άρχισε να αναμοσβηνει σε ροζ χρώμα και να κάνει μια ελαφριά δόνηση, μια στο περίγραμμα της οθόνης και μια εσωτερικά, όταν πήγα να κάνω επανακινηση μέσω του Quick Reboot μου έβγαζε σφάλμα στο superuser (to magisk χρησιμοποιώ) έκανα επανακινηση με τον κλασικό τρόπο και όλα καλά. Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιερώνεις.... Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει παρουσιαστεί ακριβώς κάτω από τις 3 τέλειες και σχεδόν είναι αθεατο σε σκούρο φόντο, μόνο σε ανοικτό φαίνεται και σε εκπεδευμενο μάτι, Και το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα από τότε που το πήρα, επίσης τώρα που γράφω βλέπω ότι το πληκτρολόγιο μάλλον το touch δεν αποκρίνεται σωστά κάποιες φορές και όχι δεν μου έχει πέσει ούτε μια φορά Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 43bdd6e66c165d13c05553c4a3d00513.jpg
-
Παλιά, όπως όταν κατεβάζεις την μπάρα εφαρμογών μαυρίζει η οθόνη αλλά επανέρχεται μετά από λίγο Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ola κομπλέ παιδιά μικρά bug μόνο Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ και σε μένα όλα είναι καλά Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω περάσει αυτή την έκδοση στο τηλέφωνο όλα είναι οκ εκτός από την αργή κίνηση, μόλις πάω να τραβήξω βίντεο κρασαρει, αντίθετα με μια που είναι special for redmi note 5 και λέγεται trcamera δουλεύει η αργή κίνηση αλλά δεν δουλεύει η selfie.... Πιάσε το αυγό και κουρευτο.... Για την πρώτη κάμερα υπάρχει κάποιο patch για να δουλέψει? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 717772f42d894ceda07cc52311af92de.jpg
-
Exeis περάσει τα patches? Για την 9.5.30 Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “καλά πλάκα κάνεις;;μπροστά στη real life ολα τα άλλα είναι ανόητα!! take your time! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα συμφωνήσω απόλυτα Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπα ότι μπορεί να το βλέπω λάθος.... Όσο για το pixel κάτι πέρασα gcam ή από κάποιο patches magic module το βαφτισα το τηλέφωνο, αφού αν δεν είχε περάσει το Πάσχα θα του έπαιρνα και λαμπάδα....... Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ilmas: “Η μόνη λύση είναι "μην αναβαθμίζετε πριν βγουν τα patches". Ο @UserXP προφανώς δεν έχει χρόνο να ασχολείται συνεχώς. Ας το σεβαστούμε και ας προσαρμοστούμε. Και πάλι τον ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σωστός έτσι είναι, την προηγούμενη ρομ δεν την πέρασα, αλλά σε αυτή με έτρωγε το χέρι μου να την περάσω και το έχω σκύλο μετανιώσει με τα κουλά που κάνει Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk