Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 347.

• Μιλησα σε ενα group στο telegram κ ενας κατοχος μου έστειλε καποια δειγματα. Ικανοποιητικα θα ελεγα.. Ειναι με μαμα καμερα.. (οκ η νυχτερινη δε λεει κ πολλα πραγματα, αλλα θα κρατησω κ το s7) Το χτυπησα κ αναμενω. Σε ενα τριήμερο θα το εχω!!!500 ευρω το 6-256-18κforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35927/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35926/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35928/ =============== Μαι 7th 2017, 9:27am =============== Παραγγέλθηκε το "καλο" στο 500αρικο.…

• Γεια σας κ παλι παιδιά. Αυτη τη φορα ετοιμάζομαι για mi mix. Ακουω συνεχως για ΧΑΛΙΑ καμερα. Εχετε βρει καποια λυση πανω σε αυτο? Εννοω αν εχετε δοκιμασει αλλη εφαρμογή με καλυτερα αποτελέσματα? Επισης ειναι χαλια σε ολες τις συνθήκες η μονο νυχτα?

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Miui 8 Beta testing

z953rr - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

αντε να δουμε τι θα δουμε...

• Miui 8 Beta testing

z953rr - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα παρει την 8 το mi note pro?

• Antutu score από τα xiaomi

z953rr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mε την τελευταία 6.5.26 c7d29c77e4e4a172275f8f39ef1e8501.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω βλεπω οτι η ΧΙΑΟΜΙ εχει ψιλογραψει το MI NOTE PRO κ δινει την miui 8 σε αλλες υποδεεστερες συσκευες.θα μου πεις οτι καποιες μοιραζονται τον ιδιο επεξεργαστη και εχουν πουλησει περισσοτερο ,που να ασχοληθουν με το pro που φοραει μονο του τον 810...καλα καλα ουτε marshmallow δεν εχουν δωσει....

• Παράθεση από petrosarfaras: “Εγώ κατέβασα χθες την 6.5.24 την επίσημη γιατί περιμένω για ξεκλείδωμα και εγκατέστησα το back up που ειχα από το mi cloud από το Red mi note 2 έχω ελληνικά από το SwiftKey δουλεύει κανονικά αλλά μόλις στείλουν έγκριση θα αλλάξω σε ελληνική Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” εγω την κατεβασα απο xiaomi eu κ την εκανα dirty flash πανω απο την δικια μας..μια χαρα παει!!

• Ανεβασαν την 6.5.24 για το mi note pro.θα την εχουμε η παμε κατευθειαν στην επομενη? MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από marinos94: “υπαρχουν καποιες βελτιστες ρυθμισεις για καλο και ” εγω σε οποια συσκευη εχω χρησιμοποιω ΜΟΝΟ το viper 4 android....πραγματικα ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ υπαρχει.κ ακουω πολυ μουσικη, ειδικα στο gym...αν κανεις σωστες ρυθμισεις θα τρελλαθεις με την ποιοτητα που μπορει να γαλει η συσκευη...

• Τελικα εγινε αναστολη της rom για αυτα που δεν πηραν ακομη... MIUI 6.5.19 Released! Millet phone 4c, millet phone 4S, millet Note top version fixes because the power consumption problem, pause the beta release this week. We will solve as soon as possible, to bring you the inconvenience very sorry!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από z953rr: “συγγνωμη που ξαναρωτω ,αλλα εχει βγει αγγλοκινεζικη.εμεις χρησιμοποιουμε global??(την εχω κατεβασει στο πισι) ” Και εγώ γιατί δεν βλέπω πουθενά 6.5.19 για το Mi Note Pro ? => MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” η πλακα ειναι οτι ουτε εγω την βλεπω .την συγκεκριμενη την βρηκα εδω 小米Note顶配 MIUI7 6.5.21 主题破解/悬浮球/Xposed/双击锁屏/CPU调节/布局切换/Wi..._小米Note论坛_移动叔叔 την κατεβασα κ την δοκιμασα ,αλλα πολυ κινεζια...(ξαναγυ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από z953rr: “Παιδια τελικα το MI NOTE PRO θα παρει δικια μας αναβαθμιση αυτη τη βδομαδα?? ” Δεν νομίζω να δώσει η Xiaomi ROM αυτή την εβδομάδα. ” συγγνωμη που ξαναρωτω ,αλλα εχει βγει αγγλοκινεζικη.εμεις χρησιμοποιουμε global??(την εχω κατεβασει στο πισι)

• Παιδια τελικα το MI NOTE PRO θα παρει δικια μας αναβαθμιση αυτη τη βδομαδα??

• τελικα εχουν αναστειλει την ρομ για το mi note pro?η δεν την εχουν δωσει global?γιατι εχει κυκλοφορησει κινεζικη κ μαλιστα customαρισμενη...αλλα δεν τολμω να την εγκαταστησω.... 小米Note顶配 MIUI7 6.5.21 主题破解/悬浮球/Xposed/双击锁屏/CPU调节/布局切换/Wi..._小米Note论坛_移动叔叔

• μαλλον δεν θα έχουμε αυτή τη βδομάδα αναβάθμιση για το pro,κατι διαβασα....

• About Mi Note Pro...

z953rr - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

install απο recovery,κατεβαζεις κ terminal emulator απο το playstore.το τρεχεις .δινεις εντολη su μετα menu.μολις ανοιξει διαλεγεις mode(battery,balance,performance)μετα πατας το need for speed(επιλογη 4).αργοτερα παιζεις κ με τα extra.εγω εχω επιλεξει τα 2,7,12.θελει 3-4 κυκλους φορτισης για να 'πατησει'.κ οχι δεν σβηνει τπτ

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από pilot: “παιδια το δικο μου το εχω στο ρυζι ακομα....αυριο παιρνω στα χερια μου το leeco le max 2(η επιλογη εγινε με βαση τον snapdragon 820 και το μεγεθος,τωρα αν ειναι καλη η κακη το φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια)...εχει κανεις ιδεα σε αυτο πως θα βαλω gapps????(ελπιζω να συνελθει το mi note pro μου και να μην μπω σε μεγαλες διαδικασιες με το leeco αλλα μεχρι τοτε θα το χρησιμοποιω) ” αν η leeco συνεχιζει την υποστηριξη σε αθλιο βαθμο οπως στο χ800 που ειχα θα βλαστημας...τεσπα λο…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια να αναφερω κατι που με εξεπληξε με την διαρκεια της μπαταριας,προκειται για το tweak PROJECT GENESYS. δεν ξερω που ακριβως επεμβαινει στο kernel,αλλα στο mi note moy ,κανει θαυματα στη διαχειριση μπαταριας,χωρισ να λαγκαρει το τηλ.πειραματιστικα με τις ρυθμισεις στα extra του κ η συσκευη κραταει,κ κραταει τοσο ωστε να καθησω να γραψω το ποστ.το λινκ στο xda για να καταλαβετε πως λειτουργει NEW★ [ PERFORMANCE ] PROJECT SKYNET Ge… - Pg. 291 | Android Development and Hacking κ η σελιδα τ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από maddoctor: “Αυτό δεν νομίζει να το ξέρει κάποιος. Λογικά και οι δύο συσκευες θα πάρουν, αλλά πότε μόνο η Xiaomi ξέρει... ” ρωταω επειδη στο miui com εχουν ανοιξει τα invitations για alpha testers ,αλλα δεν διευκρινηζουν περι pro...κ κατι αλλο .ΑΝ σου κανουν την τιμη να σε διαλεξουν κ σου στειλουν update,λες να κλειδωσει κανας bootloader με την miui 8 alpha? ” Αυτό είναι σίγουρο, αφού θα είναι αγγλοκινέζικη η ρομ ” η global που λενε εινα…