Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 347.
-
αναζητω αμεσα συσκευη..
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια καλησπερα.To MI3 ΜΑς ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ δυστυχως...επειδη εχω μεινει απο τηλ,και δεν βρηκα την καταλληλη ενουητα(αληθεια που πηγε το bazaar?ανοιγω αυτο το θεμα μπας κ κανας χριστιανος πουλαει το δικο του(κ mi4 μας κανει)θα εκτιμουσα τις απαντησεις σας..
-
προβλημα mi3w
z953rr - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακ ενω εψαχνα για νεο κινητο...Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ μετα απο 3 ωρες φορτισης....πραγματα του διαβολου βρε παιδι μου!!!βεβαια το βρισκω πολυ παραξενο ειναι το πρωτο κινητο που το παθαινω...
-
προβλημα mi3w
z953rr - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαδυστυχως ακομα νεκρο ειναι...
-
προβλημα mi3w
z953rr - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω!!
-
προβλημα mi3w
z953rr - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια.δυστυχως εμεινα απο μπαταρια ενω φνωριζω οτι δεν πρεπει να το αφηνουμε να τελειωσει.τωρα ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΟ PC Κ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝ το led φορτισης..γνωριζετε κανεναν τροπο επαναφορας?HELP!!
-
Antutu score από τα xiaomi
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταια τη δικιά μας!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOXI τι προβλημα να εχει?μια χαρα κ ταχυτατη!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαxenon HD
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε 5.4.17 κ με lollipop Aosp αντίστοιχα....
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από trickle: “Βάλτο και στους -3 βαθμούς Κελσίου να δεις τι κάνει,55000 σίγουρα :lol:” μπαα με θερμοκρασια core 35 κελσιου 50αρησε.μολις βγει το kernel θα παει παραπανω με λιγο tweak!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδεν φταιω εγω..ενας φιλος με ζαλιζε με ενα ρημαδοmeizu που πηρε κ κατηγορουσε το MI3!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOXI!!!ολα πανε ρολοι!περιμενω εναγωνιως να απελευθερωθει το kernel του MI3(για overclocking).Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣωστα!!ας πάμε λίγο παραπανω λοιπον!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Για δώσε μας κανα λινκ έτσι να υπάρχει ρε παιδί μου για δοκιμές!!! @z953rr” downloads for Xiaomi Mi3 by Bitti09 | Androidfilehost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes and more. Free file hosting for all Android developers
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από z953rr: “Οπλοπολυβόλο Lollipop!!!!!!!!!” Αυτή η ρόμ είναι του IVAN η τελευταία; (που ανέβασε πριν 3-4 μέρες;; )” cyanogen 12....φαντασου που παει με overclocking!!!!!!!!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟπλοπολυβόλο Lollipop!!!!!!!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμασυνολο εφαρμογών 104,κ ram 1012mb τωρα που γραφω..η μετρηση εγινε ΜΕ τις εφαρμογες όχι αδειο.επισης είναι κ φορτωμενο εχω 4gb ελευθερα
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚ παει κ αλλο!!!ME AOSP βεβαιως βεβαιως...
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠιστολι mi3w!!!