Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 347.
-
κατεβασα 481ΜΒ Κ ΦΛΑΣΣΑΡΩ
-
Τωρα μαλλον ανεβηκε 481 εβγαλε!αντε να δουμε τι θα δουμε κ αυτή την παρασκευη!Α ΡΕ XIAOMI ME TA ΚΕΡΝΕΛ ΣΟΥ!!!
-
τι γινετε 246Mb δειχει ότι είναι!!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Βγήκε κανένα fix? Γιατί σήμερα με ήρθε μέσω OTA αναβάθμιση στην 5.1.23 ενώ είμαι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” K μενα...
-
Δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα ηθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις απο την Rom που χρησιμοποιω απο χθες!Δεν εχω εντοπισει ΚΑΝΕΝΑ BUG εκτος του οτι δεν κανει save τα video με τη μαμα camera!!!!!!!!!!bootαρει αμεσως μετα την πρωτη φορα,ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ,παει ΣΦΑΙΡΑ rocketlauncher ,σχεδον 47000 antutu!!!!!!!!δεν παθαινει random reboots.ποοολυ smouth κ περιβαλλον AOSP!!! ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK! προσοχη flassαρετε την τελευταια εκδοση 19-1-2015!!! [ROM][CM12][MI3W][ALPHA] CyanogenMod 12 | Xiaomi Mi 3 | XDA For…
-
όταν αποφασισει η Xiaomi την απελευθερωση του cource Θαχουμε αλλαξει μαρκα συσκευης............ στο τσακ είμαι να το στειλω ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!
-
5.1.15
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταια....
-
Τάπα παει η νέα rom.!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚ μόλις "πάτησε" η rom.είμαι περίεργος να δω τι μπορεί να κανει το τερατακι όταν απελευθερωθούν τα courses...
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταια...Screenshot_2014_12_28_11_46_33.jpg
-
Καλή τύχη σε όλους.!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H νέα ROM ανακλήθηκε επειδή βγήκε νεώτερο Compile από την MIUI” για ολες τις συσκευες???
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπαααα το στρώνω ακόμα...
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kinos: “στην τελευταία version antutu 5.3 άλλαξε κάτι? διότι σε αυτήν την version δεν μου πηγαίνει ποτε το score πάνω από 37000 στο mi3.. με την τελευταία ελληνική dev” KATI αλλαξε μαλλον MIA xara ta paei to MI3W minigun antutu.jpg antutu_2.jpg
-
Μαλλον πατησα το κουμπι πριν ανεβει.....τωρα δουλεψε
-
O OTA UPDATER ΔEN TH BΡIΣKEI!!!!!ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕΣΩ TOY LINK!!!παραξενα πραγματα...
-
bootαρησε ολα οκ!δε μαρεσε καθολουη AOSP.. ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΕΝΑ GALAXY GT19000 που ειχα πριν χροονια..τι της βρισκουν???
-
Παιδια πως επιστρεφουμε στη miui?ebala gia dokimh thn AOSP κ ητα πολυ ''γυμνη''εχω κρατησει BACK UP της V6 απλα factory reset wipe data της AOSP??