Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 347.
-
εγω το μονο που εχω να πω είναι ότι το τηλ είναι από άλλο πλανητη!!!από ΟΛΕΣ τις αποψεις.αυτό το λεω εχοντας στο παρελθον όλα τα Galaxy!!!
-
Παράθεση από mass22: “Όλα καλά με την νέα ρομ. Αν εξαιρέσεις την διαχείριση της μνήμης που είναι άθλια και τα σκορ αντουτου.. Αλλά λίγη σημασία έχουν αυτά. Το κινητό δεν αντιμετωπίζει κανένα bug..” Συμφωνω με την λιγοτερη RAM σε μενα επεσε στα 850,Στο ANTUTU εχω βελτιωση! 43391
-
Antutu score από τα xiaomi
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαη ωρα να περναει... Screenshot_2014_11_13_19_53_54.jpg Screenshot_2014_11_13_19_55_31.jpg Screenshot_2014_11_13_19_53_58.jpg
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAttachment (ID: 2037) MIA XARA EINAI H RΟΜ ΜΑΣ!!!
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαScreenshot_2014_11_12_08_32_16.png με την Ελληνικη 4.11.07
-
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαGreenify ΔΝ ΕΧΩ, αλλα τρεχω μεχρι 4 εφαρμογες στο παρασκηνιο...συνολο εφαρμογών 78..
-
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμααπο 41500 εως κ 42200 ειδα στην 4.11.7 αναλογως θερμοκρασιας...(antutu version 5.2)
-
kαλημερα! προτιμησε αυτή για μενα...η stable δε μου αρεσε.. Mi3w Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.11.7.zip (MIUI V6) (CWM Recovery)
-
to google play υπαρχει κ δεν ανοιγει?αν ναι δοκιμασε να μπεις μεσω browser.ετσι εκανε κ μενα κ μετα εστρωσε.εγω εκανα wipe cashe k dalvik
-
να κανεις!!εγω αυτο εκανα μετα την stable otan ξαναγυρισα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ DEVELOPER
-
Καλημέρα.δοκιμασα την stable και "βάρυνε" το τηλ....μπήκε με clean install..στο antutu σκόραρε 34000.επέστρεψα στην 4 10.31.κ εδώ με clean install.σφαίρα παει.42800 έδειξε το δυναμομετρο......
-
Αν περασουμε την STABLE ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναβαθμισεις αργοτερα η να παραμεινει καποιος στην 4.10.31????
-
οκ!ευχαριστω!!!
-
τελικα τι κανουμε>ξαναπερναω την 4.10.26 κ ξαναπροσπαθω για update?
-
για τον OTA μιλαω κ γω...
-
προσπαθω να την κατεβασω αλλα ο updater δειχνει την 4.10.26 ενω την φοραει ηδη...τι γινεται ρε παιδια?με βλεπω να βαζω καμμια AOSP στο τελος......
-
Παράθεση από Pallaros: “Η έκδοση Google Play που έχεις είναι 5.χ ή 4.χ?” 5.0.31
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής... - Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα - Google => Τοποθεσία - Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου - Λειτουργεία Τοποθεσίας - Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά.... ” Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που …
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής... - Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα - Google => Τοποθεσία - Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου - Λειτουργεία Τοποθεσίας - Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά.... ” Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή Υψηλής Ακρίβειας" ενερ…