Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 347.
-
mi a2 lite
ΜήνυμαΑντε να δούμε...
-
mi a2 lite
ΜήνυμαΔε τοχω στα χερια μου pie φοραει κ πηρε το security patch Φεβρουαρίου.μετα κατεβαζει τα νεωτερα,αλλα μολις ξεκιναει γραφει σφαλμα εγκαταστασης...
-
mi a2 lite
ΜήνυμαSOS!! Φιλος εχει στοκ τη συσκευή κ δεν μπορει να κανει OTA UPDATES!γνωριζει κανεις τι παιζει???
-
Ποτε αναμενουμε την 11???θεου θελωντος κ κινεζου επιτρεποντως????
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από z953rr: “Έπεσε στα χέρια μου ένα Mate 20 pro.. Θεέ μου ΤΙ ΚΆΜΕΡΑ... Ειδικά τη νύχτα!!! Το mix 3 αξιοπρεπεστατο δίπλα του εν αντίθεση με το mi9.. ΑΥΤΉ την κάμερα περίμενα στο mi9!! ” Συγγνωμη αλλα η καμερα του Mate ειναι επιεικως απαραδεκτη.Η Huawei δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο. Το Μι9 ριχνει φαπες απλα... ” Ακριβώς όπως τα λες! Κατά σειρά mix3, mix3 gcam, Mate.. YEhnoDopwfeVWNBbA x291m7XW86spDz5j9 7ZCkoeutEwSSWcch8 (δεν παραθέτω του mi9, δυστυχώς εί…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
z953rr - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαιδια η συσκευή ειναι πολυ καλη.το μονο θεματακι ειναι η καμερα.μπορει να τη διορθωσουν αργοτερα.μη την ισοπεδωνουμε.επισης αν καποιος την εχει ,μπορει να ανεβασει το stock θεμα(το γαλαζιο που αλλαζει αναλογα με την ωρα)
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν και είμαι εκτός και δεν μπορώ να το δω το βίντεο...τι πρόβλημα υπάρχει με το mi 9 ? ” Αναφερει το θεμα με το OIS...παιδια μη βρω το μπελα μου οτι δυσφυμηζω τη συσκευή.απλα ανεφερα οτι δεν αρμοζει η ποιοτητα των νυχτερινων φωτο με το επιπεδο της συσκευης..
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδια...ρομπα... Ρε ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΙΑΟΜΙ???https://www.youtube.com/watch?v=Xn1BWJWD8m4
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔΕΝ υπαρχει OIS δυστυχώς.Το ΟIS ειναι hardware k oxι sofrware για να ενεργοποιηθει.οποτε εκτος κ αν κανεις ληψεις με τριποδο,το αποτελεσμα ειναι ΘΟΛΕΣ φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου....σε συνθηκες ημερας που το διαφραγμα μενει ελαχιστα ανοικτο δεν υπαρχει προβλημα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗλπιζα να μη χρειαζοταν να γραψω τετοιο κειμενο ο ελπιζω να μη παρεξηγηθω.επειδη εχω μαθει να λεω τα πραγματα ως εχουν ας παμε κ δτο μοιονεκτημα που με εκανε να το ΠΟΥΛΗΣΩ πριν κλεισει 48ωρο στα χερια μου κ να ξαναπαρω ενα blue mix 3! Μολις επεσε η νυχτα αρχισα ως φυσικο να δω τι ψαρια πιανει η triple camera...ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΕΠΙΑΣΕ παιδια!!κ ο λογος φυσικα η απουσια OIS... Φλουταρισμενες φωτο (κ δεν εχω parkinson).τι gcam δοκιμασα (πολλες εκδοσεις)τπτ!!!απλα δεν βλεπονται!! Παραθετω μερικες κ λεω απλα…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜια γευση από την απόδοση του 855..