Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 347.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
z953rr - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμααμην κ ποτε!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
z953rr - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΩς συνήθως έκανα την υπέρβαση κ το'χω στα χέρια μου λίγες ώρες. Π ανάλαφρο, ομορφο με διακριτικότατο notch (δεν είμαι φίλος) αλλά δεν είναι ενοχλητικό! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ τα παντα ανοίγουν ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.καμερα από άλλο πλανητη(πως τα κατάφεραν χωρίς OIS)???. Πολυ καλο φτιαγμένη συσκευή!!! Στο χέρι κάθεται καλυτερα απο το mix 3.επισης είδα και 4g+ σε σημείο που το mix είχε απλό 4g.οτι θέλετε ρωτήστε. (δε ξερω αν επιτρέπετε αλλά αν κάποιος θέλει το mix3 σε καλή τιμή ας στείλει μήνυμα)
-
Επιλογες προγραμματιστων-usb debug on. Κunlock bootloader on. Κοιτας αν το βλεπει υπολογιστης. Μετα το σβηνεις. Πατας on k volume up. Πρέπει να μπει στην recovery TWRP. Οταν μπει κανε ενα back up κ στειλτο στο pc. Κατεβασε τη ρομ στο pc εντωμεταξυ. Επειτα απο twrp κανε wipe system, data, dalvic k cashe. ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ FORMAT data. Στειλε τη rom στη συσκευή. Install κ εισαι ετοιμος! Μολις στησειςψμπες theme store k πληκτρολογησε black. Θα σου βγαλει πολλα διαθεσιμα μαυρα θεματα. Καλη επιτυχια!!to …
-
Καταρχην δεν ξανακλειδωνει ο bootloader με την miui eu. 5 συσκευές δικες μου κ 2 φιλων εχω ξεκλειδωσει αμεσα χωρις αναμονη ουτε λεπτο. (παλιος λογαριασμος beta tester στο miui forum). Επισης το playstore λογικα εγραψε τοσο επειδη κατεβασες τις εφαρμογες σου λογικα. Κ τελος καλοριζικο. (συσκευαρα κ δε μετανοιωσα που εδωσα το s9+).
-
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Ας κάνω ένα mini review μιας κ τοχω από χθες στα χέρια μου.πρωτο κ κυριο το περιβοητο slide πολύ υ το φοβομουν... Ξεχαστε οτι ξερατε εως τωραωσε σχέση με τις παλαιοτερες τετοιες συσκευες. Η ολη κατασκευη ειναι στιβαρη κ σου ερχεται να το ανοιγοκλεινεις χωρις λογο!! Δευτερον η. Αmoled... Ειναι ενα klick κατω απο το s9+ που αντικατεστησε. Βασικα οι διαστασειςκ η ποιοτητα ειναι ακριβως του note 8 χωρις να ειναι edge βεβαίως. Αμφιβάλω αν η samsung κατασκευασε panel αποκλεισ…
-
Το έχω στα χέρια μου από το μεσημερι. Το ΤΈΛΕΙΟ ΜΙΧ!!! ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ, παν γρήγορο όπως το 2ς κ με αυτό που έλειπε ως τώρα. AMOLED!!!! Ξεκλείδωσαν, ρουταρα, κλπ κλπ.. Ότι θέλετε ρωτήστε. Α κ ο μηχανισμός ολίσθησης κάτι παραπάνω από ερωτευσιμος!!! Μόνο η θήκη είναι φτηνιαρικη .....