Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 347.
-
Παράθεση από xostel77: “Δεν εχω καταφέρει ακομα να το κανω root. Πολυ επιστήμη μας βγήκε το mix 2s. Εχω κανει root τοσα και τοσα xiaomi,αυτο θα μου βγάλει την ψυχή! ” Ποια. Rom φορας? Η συνηθη διαδικασία ειναι(με ξεκλειδωτο. Βootloader). Twrp με εντολη. Wipe system, data, cache, dalvik. FORMAT DATA. ΠΕΤΑΣ τη ρομ, φλασσαρεις, magisk (16.7) κ αναλογα τη rom. Ξαναφλασσαρεις twrp k magisk
-
Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από spideman3: “Και ένα δωράκι η πρώτη android P global beta miui_MIMIX2SGlobal_8.8.7_71ff63391b_9.0.zip από γκρουπ στο telegram @miui10betateam δεν έχω την συσκευή σας και μάλλον θα την περάσετε με το twrp. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να την δοκιμάσω λες και εγω στο mix2s μου; Θέλει εργοστασιακή επαναφορά μετα απο την 10 beta που φοράω;;; ” Αν δε σε πειραζει η ελλειψη ελληνικών προτεινω καλυτερα την china!! Αααλο φρουτο!! Τις δοκιμασα κ …
-
Δε μου λετε ρε παιδια, οταν βγαζουν ρομ για closed beta testers(global) ποιες μερες δινουν???
-
mi 8
z953rr - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Σαν μέγεθος ίδιο με φαίνεται...σαν ταχύτητα που πιο σούπερ.... ” Πιο μεγαλο ειναι. Η ταχυτητα Σου Φαίνεται. Καλυτερη καμερα μπροστα απο το. Μix, κ καλυτερη μπαταρια λογω Αmoled. 2 κακα εχει για αυτο κ το κρατησα 1 μερα κ ξαναπηρα το mix. 1)notch.. Aηδια σκετη και 2)design ειτε s8-s9 ειται op5-6 εχεις Η το mi8 το ιδιο πραγμα ειναι.... Απλα περιμένω το mix3 η Τελεια συσκευή δειχνει...
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από z953rr: “Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου... ” Εσυ που ειχες και τα δυο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Διαφορες ??? Εκτος απο το NOtch τι λεει απο καμερα, μπαταρια ??? ” Λοιπον. Καμερα ιδια γευση κ τα δυο(μετα την αναβαθμιση του 2s). Μπαταρια +1-1,5 ωρα sot to Mi8 λογω amoled. (με σκουρο θεμα παντα). Η μεγαλη διαφορα(αισθητικα για μενα) ειναι στη σχεδιαση του mix, που εινα…
-
Ανυπομονω! 2 διαφορετικες εκδοσεις ε? Αν εχει amoled το πηρα!! MIX 3 standard version of the lift camera, 3500 mAh 6+64 3399 6+128 3699 8+128 3999 8+256 4299 MIX 3 screen camera + unibody full ceramic version 4000 mAh, 澎湃 fast charge technology 2.0 (30W) , three photos 6+64 4399 6+128 4699 8+128 4999 8+256 5299 Ferrari custom version price is not yet required to contact before the end of the month, first pay 1000 deposit, 8 AndroidP n AndroidPure.com ", Αν η μεταφραση εγινε σωστα εχουμε 1 με fli…