Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 347.

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

z953rr - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “Δεν εχω καταφέρει ακομα να το κανω root. Πολυ επιστήμη μας βγήκε το mix 2s. Εχω κανει root τοσα και τοσα xiaomi,αυτο θα μου βγάλει την ψυχή! ” Ποια. Rom φορας? Η συνηθη διαδικασία ειναι(με ξεκλειδωτο. Βootloader). Twrp με εντολη. Wipe system, data, cache, dalvik. FORMAT DATA. ΠΕΤΑΣ τη ρομ, φλασσαρεις, magisk (16.7) κ αναλογα τη rom. Ξαναφλασσαρεις twrp k magisk

Μήνυμα

Μεχρι τις 29 που θα ξαναανεβασουν miui_MIMIX2SGlobal_8.8.16_50fc174388_9.0.zip

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από spideman3: “Και ένα δωράκι η πρώτη android P global beta miui_MIMIX2SGlobal_8.8.7_71ff63391b_9.0.zip από γκρουπ στο telegram @miui10betateam δεν έχω την συσκευή σας και μάλλον θα την περάσετε με το twrp. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να την δοκιμάσω λες και εγω στο mix2s μου; Θέλει εργοστασιακή επαναφορά μετα απο την 10 beta που φοράω;;; ” Αν δε σε πειραζει η ελλειψη ελληνικών προτεινω καλυτερα την china!! Αααλο φρουτο!! Τις δοκιμασα κ …

Μήνυμα

Φοραω εδω κ κατι μερες την cn beta P.... αλλο πραγμα! Πολυ γρηγορη κ μπαταρία πρπ 8.30-9 ωρες. Sot με τη δικη μου χρηση.

• Δε μου λετε ρε παιδια, οταν βγαζουν ρομ για closed beta testers(global) ποιες μερες δινουν???

• Μου αρεσει ο τροπος διαλογης των beta tester... Ολοι παρακαλαν να μπουν κ πριν ανοίξει το "closed beta" οι ρομ διαρρεουν στο διαδικτυο...

• Να ρωτήσω?μου κάνει εντύπωση ο Πανίκος με το rollback.εδω όλοι περιμένουμε πως κ πως νέα έκδοση κάθε βδομάδα,προς τι ο Πανίκος?

• Μια χαρά ειναι

• Ακομη δε την εβαλα, αλλοι αναφερουν ΔΕΝ ΕΧΕΙ. βγηκε κ global Eν τω μεταξυ!!!

• Για να δουμε τι λεει το android 9.....

• mi 8

z953rr - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Σαν μέγεθος ίδιο με φαίνεται...σαν ταχύτητα που πιο σούπερ.... ” Πιο μεγαλο ειναι. Η ταχυτητα Σου Φαίνεται. Καλυτερη καμερα μπροστα απο το. Μix, κ καλυτερη μπαταρια λογω Αmoled. 2 κακα εχει για αυτο κ το κρατησα 1 μερα κ ξαναπηρα το mix. 1)notch.. Aηδια σκετη και 2)design ειτε s8-s9 ειται op5-6 εχεις Η το mi8 το ιδιο πραγμα ειναι.... Απλα περιμένω το mix3 η Τελεια συσκευή δειχνει...

• Παράθεση από giannisgr41: “υπαρχει καμια λειτουργικη εκδοση της googlecam για το mi8? ” Οχι ακομη δυστυχώς....

• Ε ρε μπελαδες.... Fp in screen, amoled κ πολλα καλουδια. Η αυτου εξοχοτης mix3! Επισημο teaser. Αντε παλι (πωλειται mix2s)...

Μήνυμα

Παράθεση από gchatoutsidis: “Παιδιά η κάμερα του τι λέει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η καμερα του ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ το Νοte 8 που ειχα πριν. ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από z953rr: “Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου... ” Εσυ που ειχες και τα δυο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Διαφορες ??? Εκτος απο το NOtch τι λεει απο καμερα, μπαταρια ??? ” Λοιπον. Καμερα ιδια γευση κ τα δυο(μετα την αναβαθμιση του 2s). Μπαταρια +1-1,5 ωρα sot to Mi8 λογω amoled. (με σκουρο θεμα παντα). Η μεγαλη διαφορα(αισθητικα για μενα) ειναι στη σχεδιαση του mix, που εινα…

• Ανυπομονω! 2 διαφορετικες εκδοσεις ε? Αν εχει amoled το πηρα!! MIX 3 standard version of the lift camera, 3500 mAh 6+64 3399 6+128 3699 8+128 3999 8+256 4299 MIX 3 screen camera + unibody full ceramic version 4000 mAh, 澎湃 fast charge technology 2.0 (30W) , three photos 6+64 4399 6+128 4699 8+128 4999 8+256 5299 Ferrari custom version price is not yet required to contact before the end of the month, first pay 1000 deposit, 8 AndroidP n AndroidPure.com ", Αν η μεταφραση εγινε σωστα εχουμε 1 με fli…

• Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου...

• Πρωτος κυκλος με φρεσκια ρομ κ βαρια χρηση, χωρις παιχνιδια... 9ωρες 15λεπτα sot με 10% υπολοιπο.... Τι φτιαξαν οι κιτρινιαρηδες!!!

• Mi Global Home εδω το sar για ολα. Ρε παιδια η συσκευή μου μαλλον ειναι χαλασμενη. Απο το πρωι εχω 6 ωρες οθονη, μια ωρα κλησεις,, chat, viber βιντεοκλησεις benchmark, 5-6 φωτο κ εχει ακομη 40% υπολειπομενη μπαταρία!!! ΔΕΝ γινονται αυτα!!!

• Το ir face unlock φτιαχτηκε με το σημερινο 8.7.5 update. Με τις νυχτερινες δε μπορω να πω. Σε ενα πολυ προχειρο δειγμα οι ληψη ειναι πιο φωτεινη απο το 2s.σε χαλια συνθηκες με αντιθετο φωτισμο