Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 347.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαTwrp για mi8 θα βγαλουμε? (παει το mix2s)
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΔε πειραζει, καλα ειμαστε κ ετσι
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΗ. Τwrp για polaris τελειοποιηθηκε???
-
Περι miui forum international... OI ανθρωποι ειναι ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ!!! Ανεβασαν ανακοινωση για beta testers κ καλεσαν μα κανουμε εγγραφη. Οκ την κανω. Λαμβανω αμεσως ειδοποιηση οτι εγινα beta tester! Εδω αρχιζουν τα ωραια. Οι server εχουν κλεισει κ δεν μπορεις να κατεβασεις Global dev rom. Τρωω καμμια ωρα κ τελικα την κατεβαζω. Σβηνω τα παντα στη συσκευη που ετρεχε ΗΔΗ miui 10 closed beta (την οποια αναβαθμιζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο mix2s. Ηθελα βλέπεις να βοηθησω στο dev.... Βαζω την global beta 8.4.16 στη…
-
Ζησε Μαη μου... Το mix2s δεν ειναι σε αυτα που θα παροθν global συντομα... MIUI 10 Global Beta ROM: Supported Devices & Update Schedule - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
-
Η MIUI 10 ΣΚΟΤΩΝΕΙ Κ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!απο 80-27% εχω 5 μιση ωρες οθονη με κανονικη χρηση!!!!
-
Αντε να βγει καμμια leaked closed beta rom γιατι αν περιμενουμε την miui κινας να τη δωσει θα φαμε το καλοκαίρι....
-
Ερωτησις! Εχουν παρει οι mods miui 10 alpha η closed beta??? Εντυπωσεις???
-
Κυριοι! Η συσκευή αυτη τη στιγμη ΔΕΝ εχει να ζηλεψει τπτ απο οτι κυκλοφορει στην αγορα!τον τελευταιο καιρο περασαν απο τα χερια μου s8+, mix2, OP5T(τραυματικη εμπειρια), Νote 8.Στα λεφτα της ειναι ΚΛΟΠΗ!!! Συσκευη που ξεφτυλιζει τα παντα σε bench, εχει μπαταρια 8+ωρες sot, με φανταστικη καμερα, το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜIUI, υποστηριζει treble, εχει παρει. Αndroid P, κ ετοιμαζετε απο βδομαδα για miui 10(που υποστηριζουν οτι ειναι ΑΚΟΜΗ ποιο lighting fast) με υποστήριξη απο το forum. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙ…
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΗ TWRP ειναι 99.9% ετοιμη!!! Μονο το vibration. δεν λειτουργεί (εμενα δε με ενοχλει) αλλα ο geoanto555 την θελει ΤΕΛΕΙΑ! Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΓΙΩΡΓΟ!!!
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΗ προσπάθεια μετραει!!!!
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΣτείλε να δουμε, που θα μιλαμε ομως? Telegram???
-
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν βρεθει καποιος για δοκιμές κάτι θα κάνουμε.. ” Ειμαι διαθεσιμος(αν δεν μεινω απο συσκευή κατα τις δοκιμες, δεν εχω αλλη)