Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 347.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
z953rr - - Recoveries
ΜήνυμαΜπας κ ετοιμαζετε Twrp για mi mix2s? Polaris.. Αυτη που κυκλοφορει εχει πιο πολυ lag κ απο audi quattro gr B...
-
...versteckter Inhalt... Καλημέρα σε ολους. Απο σημερα τοχω στα χερια μου. Η συσκευή ειναι απιστευτη κ την συγκρινω με το Note 8 που αποχαιρετησα πριν λιγο. Φανταστητε ενα Μix2 on steroids με Απίστευτη καμερα, τουλάχιστον την ημερα. λιγες ωρες αναμονη ως να σκοτεινιασει να βγει συμπερασμα κ τη νυχτα. Οκ η οθονη δεν εχει το "διαστημικο" look του note, αλλα ειναι μια χαρα για τα δικα μου γουστα! Προς mods. Πως γινεται να ειδοποιουμαι για rom σαν vip τη στιγμη που δεν υπαρχει επιλογη "Mi Mix 2s"στ…
-
Καλημερα, εχουμε ετοιμη ρομ για mi mix 2s? Αυριο παραλαμβανω... Επισηε με bootloader τι παιζει??
-
Δοκιμασα την νέα ρομ(global).δεν υπάρχουν τα θέματα κ δεν δουλεύει η Google camera...
-
Περιμένουμε σήμερα για mix2?
-
Κινητό για την παντοφλα
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ,μάλλον εκεί καταλήγουμε!
-
Κινητό για την παντοφλα
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό κάμερα λένε τπτ?
-
Κινητό για την παντοφλα
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι μόνο που δε βλέπω γνώμες.βοηθατε ώρες αδελφια
-
Κινητό για την παντοφλα
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο budget πάει για mix 2s.τι να το κάνει το mi6?τσάμπα θα πάει.μεχρι 150 δίνει το γαϊδούρι
-
Κινητό για την παντοφλα
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟπως γράφει ο τίτλος.η γυναίκα σκέφτεται να ρωτήσει στο αρχαιολογικό μουσείο το Galaxy s2 κ λέμε να πάρουμε το τρίτο xiaomi στην οικογένεια.επειδη μπερδεύτηκα με τόσα μοντέλα θα θελα τη γνώμη σας.η χρήση που κάνει είναι απλή.(κρατάει τη συσκευή χρόνια).viber,κλήσεις κ φωτογραφίες.5 ιντση συσκευή θέλει..για βοηθάτε (το γαϊδούρι πληρώνει μη πείτε τπτ mi 6)
-
Στον κουβά οι ναυαρχίδες??? παμε για Τρίτη???
-
Για mix 2 περιμενουμε σήμερα??
-
Ευχαριστώ!το μόνο που έχω βάλει είναι το module για την gcam.κ εγώ δεν το γουστάρω,προτιμώ το su.Α! Από το menu δεν κάνει "reboot to recovery"....
-
Μετα την αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναφλασσαροω το magisk k τα modules του??
-
Απλα ενημέρωσα,δεν καιγόμαστε προς το παρόν απολαμβάνω συσκευαρα!!!
-
Aναμενω ota..Σήμερα γράφτηκα vip...στον updater αναφέρει κάτι για mail με κάποιο zip που πρέπει να φλασσαρω.Mi-Mix 2+Gcamera vs S8+ 1-0!!!!
-
ΦΛΑΣΣΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ!!! Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!!!!!!!!!!!!!!
-
mολις ξαναφλασσαρα με format data αυτη τη φορα...για να δουμε(σημερινη συσκευη)...edit...ανοιξε μετα το format...ρημαδα τεχνολογια...exv thn 4-4 απο xiaomi eu..η δικη μας μπαινει dirty??