Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 347.
-
δοκιμασα με το mi unlock κ μου βγαζει device unlocked....δεν το εχω ξαναπαθει αυτο το πραγμα..η συσκευη φοραγε global dev
-
ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ κ δεν ξεκιναγε,φλασσατα την eu k παλι τα ιδια...το αφησα να bootaρει 15 λεπτα...μενει στο logo ....me tiw teleiew na fortvnoyn
-
ok..θελω βοηθεια.... verity mode =true device unlocked=true device critical unlocked=true charger screen=false TI KANOYME ΤΩΡΑ?????
-
επιστεοφη κ παλι με mi mix 2 αυτη τη φορα.με πεθανε να βαλω twrp...τα αρχεια img ηταν corrupt..βρηκα twrp στο miui forum κ ετοιμαζομαι να απολαυσω την ρομ!Ωραια συσκευη κ αν η google camera δουλεψει οπως στο Χ 820 ΘΑ πεσει πολυ γελιο...απλα το ταπεινο leeco ξεφτυλισε σε βραδυνες ληψεις το πρωην S8+ μου...
-
Κριμα!!Περιμενα Ποολλα περισσοτερα....το πρωτο ΜΙΧ εδειξε το δρομο,αυτο θυμιζει κλωνο S8..ΟΘΟΝΗ LCD ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ κ μιση καμερα mi6....μαλλον απευθυνετε σε πιο πολλους λογω τιμης...θα εχει πολυ σκληρο ανταγωνισμο στα 500 ευρω..
-
Τοκανα κ αυτό αντε να δούμε...
-
@MIUI_ART το τόλμησα κ όλα μια χαρά. Έβαλα την τελευταία 7.7.20 china dev. Ζήτησα να με προσθέσουν στο qq group(απάντηση δεν πήρα). Χρειάζεται να ζητήσω κ απο τον updater? Κ τι να βαλω? Στα κινέζικα το χουν.... Βοήθεια αδελφε!!! (ε ρε γλέντια κ να κλειδωσει μόλις βάλω τη δικια μας) =============== Ιουλ 26th 2017, 6:20pm =============== (είμαι ήδη beta tester) απλά δεν είχα βάλει ως τώρα china dev)
-
Εδω.. Παράθεση από MIUI_ART: “όταν βγάλουμε MIUI 9 θα μπαίνει με τον ίδιο τρόπο που έκανες μέχρι τώρα, αρκεί να μην κλειδώσει ο Bootloader. ” Αμ αυτο φοβαμαι κ κανεις δε ξερει σιγουρα αν κλειδωνει, αν διαγραφουν τα back up, αν θα υπαρχει twrp η ροοτ κλπ κλπ. Κ δε ξερω τι να κανω.. Κ στο miui forum που ρωτησα, σαφη απάντηση δε πηρα. Η συσκευή ειχε ξεκλειδωτο bootloader k official global οταν την πηρα...
-
Αντε και τη βαλαμε(με επελεξαν) , μετα πως μπαινει η δικια μας? =============== Ιουλ 24th 2017, 12:55pm =============== Εδω..
-
@MIUI_ART σχετικά με την είδηση περι MIUI 9 γνωριζεις αν θα την εχουμε μολις ανακοινωθει? Εννοώ στο αμεσως επόμενο update? Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αα. Οκ! Φλασσαρουμε λοιπον!! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι διαφορες εχουμε απο την 7.7.13? Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οfficial κινεζικη beta. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν τη δοκιμασω μην κλειδωσει οbootloader Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
China dev Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτες οι πληροφορίες θα ενσωματωθουν στη δικια μας αργότερα?
-
Χαλια μαυρα η μπαταρία του mix... 1b7239957550426c5c934a9b82a04a6a.jpg98f9077d56357943c96e9a5b11f62248.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται οτι ολα δουλεύουν το ιδιο (σχεδον). Κατεληξα στο mix μετα απο πολλες συσκευές. Κ ευτυχως η δυστυχως οπως μου ειχε πει κ ενας φιλος xiaomakias μετα την 6.4 δεν υπάρχει επιστροφη... Ο μονος λογος να το αλλαξω θα ειναι το 2.κ δε χρειάζεται να το παρει καποιος μολις βγει αμεσως. Μετα η τιμη πεφτει.... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο κατι S8 σοκοφρετες ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ κ το απλο ΜΙΧ σε ολα.... Εδω σε διπλανο φορουμ πουλαει ο αλλος Νοte 7 ανακατασκευή 900...τι να μας πει η Samsung με το LAGWIZ...
-
Τελικα το widget ηταν κρυμμένο σαν 4χ2 στα διαθεσιμα του ρολογιου079427c5fa5ca5df74877c1039cef037.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk