Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 347.
-
Μπορει την Παρασκευή να το ξαναβάλουν... Παντως πολυ ωραιο το θεμα του mi 6!! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο εχω κ δε βλέπω τπτe93924548feff3db277f5608bec81076.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θεμα πρέπει να είναι με στρογγυλο ρολοι κανονικα. Κ εμενα βγαινει με το κλασσικο... Γνωρίζει καποιος πως αλλαζει? Στα widget δεν εχω επιλογη... 82e841056281474ebc448afe32fda666.jpgd50cf9c029900e5e9124de665f0dbe7b.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση... Προσπαθω να βαλω αλλο θεμα κ ενω γινεται η εγκατάσταση κανονικα το widget του ρολογιου-καιρου ενω αλλαζει αναλογα με το εκάστοτε θεμα κανονικα,στην οθονη κλειδωματος ΔΕΝ αλλαζει στην αρχική οθονη. Ξερει κανεις γιατι?? Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλω συμβουλές για το Mi Mix
ΜήνυμαΜια χαρα είναι η καμερα λεμε... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΛογικα μολις βγει νοτε 8 κ i phone μετα θα βγει το mix 2...κ μαλλον θα ακολουθησουν τη μοδα με το 18.5/9 στις διαστάσεις. Κ λογικά θα είναι πανάκριβο οπως κ το τωρινο οταν πρωτοβγηκε. Παρτο τωρα να φχαριστηθεις οθοναρα Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΘα αργησει το 2.... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑμα δε σε καλυπτουν παιρνεις διοπτρα νυκτερινή. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ.... d5a2e2803a75d11bd8fe8b01829c14ca.jpgf5b48a14692a4223160f4e84dfa26f77.jpg25084719fa0a4ff5b8d61d64a3a6b739.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαρτο. φιλε... Εγω s7 edge ειχα πριν κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταλαβα.. Λογικό ακούγεται, κ επειδη εχω φλασσαρει καμμια 30αρια φορες τη συσκευή απο το πρωι θα το παρατησω..... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok. Απλα μια ιδεα ηταν μηπως κ εμπλουτιζαμε λιγο την κοινοτητα με κανενα κερνελ Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο περιμένω κ εγω!!! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από z953rr: “Βγηκε κ το πρωτο ο/c kernel για τους ανυσηχους Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το θέμα είναι ότι δουλεύει με την xtrv rom ;; Δώσε περετερο στοιχεία του κερνελ....” Δυστυχώς εχει θεμα με το wifi... Δεν δουλεύει με την xtrv.... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγηκε κ το πρωτο ο/c kernel για τους ανυσηχους Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανονικά το λεντ πρέπει να ανάβει. Αν είναι bug ΣΊΓΟΥΡΑ θα διορθωθεί Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος κ προερχομαι απο s 7 edge Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμενα κανονικα.. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις διαβασα στο miui forum. "miui beta global suspended due to major issue" εχουμε πληροφορηση? MIUI 8 Global Beta ROM 7.6.22 Suspended - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk