Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 466.

• Παράθεση από Panik13: “Έναν λογαριασμό εχω.ειχα κάνει εγγραφή με τηλέφωνο. Μου ήρθε το μήνυμα το οποίο μου γράφει για permission στον λογαριασμό με τον τάδε ID. Όταν όμως συνδεθώ σε αυτο τον ίδιο λογαριασμό εχω αλλο ID και μου λέει ότι περιμένω έγκριση. Θα σκάσω. Που βρέθηκαν τα δυο ID ? ” Δοκίμασες να κάνεις login με το ID που εσύ ξέρεις ως δικός σου;

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

kostasrose - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από gepapagg: “Πάντως με miui8 απο ανανεωση official global stable η διαχείριση μπαταρια είναι πολυ χειροτερη απο πριν. Καμια εμπειρία απο αλλο χρήστη? ” Προσωπικά η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι καλυτέρεψε. Για παράδειγμα μου κρατάει 2,5 με 3 ημέρες. Επίσης είδα και διαφορά στην διαχείριση μνήμης προς το καλύτερο.

• Παράθεση από iakoboss7: “10 δολαρια διαφορα με το geekbuying εχει... δεν εχει paypal ομως το ali οποτε για 10 δολαρια καλυτερα απο αλλου... ” Μπορεί να μην έχει paypall αλλά ο τρόπος λειτουργίας του Aliexpress θεωρώ ότι ειναι καλύτερος απο το paypal. Μόνο το γεγονός ότι δεν πληρώνουν τον πωλητή αν δεν πατήσεις ότι έλαβες το αντικείμενο και όλα ήταν καλά και όπως τα περιέγραφε είναι μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του paypal

• Παράθεση από Vaggelisthess: “Kαλημέρα σας Θέλω να ρωτήσω να το κινητό έχει φωνητική κλήση και πώς μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει. ” Δεν νομίζω ότι έχει. Τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα που το έχω δεν το έχω ανακαλύψει. Πάντως η φωνητική αναζήτηση θα ήταν τεράστιο πλεονέκτημα αν έχεις μεγάλη λίστα επαφών. Σε ένα MLS tablet της γυναίκας μου που έπαιρνε sim και έκανες κλήσεις αγόρασα ένα bluetooth και δούλευε ρολόι στο πελατολόγιο μου. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν ότι το 90% των πελατών μου άλλαζ…

• Παράθεση από themakos66: “@kostasrose μπορεί ο @MIUI_ART να μας βάλει να κυνηγάνε κινητά !!!!!!! ” εκεί να δεις μπέρδεμα με τα redmi 3 τα redmi note 3. Βέβαια είναι πολύ καλή ιδέα με τόσα μοντέλα να κυνηγάμε κινητά και ο νικητής να πάρει τελικά ένα Xiaomi Mi plant Flower tester

• Παράθεση από themakos66: “@demakhs ψάχνουμε τέταρτο για το καρέ άλλωστε έρχονται και τα poceman !!!!! ” όχι pocemon βρε παιδιά έλεος παιδιά είμαστε είμαστε να παίζουμε παιχνίδια και να κυνηγάμε μη υπαρκτά όντα και κριμένους θησαυρούς;

• Παράθεση από demakhs: “Πλακωνει τι βαρύ πυροβολικό σιγά σιγά... @vrs5, @kostasrose, @themakos66.... Αρχίζω κ αισθάνομαι άβολα δω μέσα... ” Λίγο υπομονή... Κάνω γυμναστική και βρίσκομαι σε δίαιτα. Θα αδυνατίσω που θα πάει 10 κιλά πείρα μπροστά από την οθόνη του μονταζ το τελευταίο χρόνο και έσω χάσει 2. Σε λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι θα ανήκω στο ελαφρύ πυροβολικό

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από fotis: “help.εκανα Factory Reset και δεν εχω γραμμενους τους κοδικους απο το mi acaount πως μπορω να παραλιπσο αυτο το σιμιο για να μπω στο κινιτο? ” κάνε skip setup κατά την διαδικασία πρώτου μπουταρίσματος μετά το reset και αφού μπεις σε περιβάλλον Miui προσπάθησε να κάνεις login στο Mi account και από κάτω αν θυμάμαι καλά έχει forgot password

• Παράθεση από Tsounami: “ωχ ηθελα να το γλιτωσω αυτο δεν εχω ξανα αλλάξει rom σε κανένα τηλέφωνο και το φοβάμαι ” Μην φοβάσαι καθόλου. Η πρώτη φορά είναι δύσκολή γιατί ουσιαστικά δεν ξέρεις τι πως και που. Μετά θα δίνεις συμβουλές σε άλλους που θα είναι στην θέση σου τώρα. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε με ότι ξέρουμε.

• Παράθεση από Panik13: “οταν μπαίνω στο Apply for unlocking Mi devices μου γράφει submitted wait for review Παρόλα αυτα στο κινητό μου εχει έρθει μήνυμα you ve been granted the permission to unlock device. Επίσης παρατηρησα ότι στο μήνυμα γράφει διαφορετικό ID απο αυτα που μου εμφανίζει όταν συνδέομαι στο account μου και ας μην εχω ανοίξει δεύτερο ” Κάνε logout στην ιστοσελίδα και ξανά login. Λογικά σε έχει μπερδέψει με άλλο λογαριασμό. Πριν πας για ξεκλείδωμα τσέκαρε και τον λογαριασμό που σου ε…

• Παράθεση από Tsounami: “για καλη μου τυχη η πρωτη μου αγορα σε xiaomi προϊόν ειναι το redmi 3s 3 ram 32 rom να ειναι καλα ενα τσακαλι που με βοηθησε να παραγγειλω απο gearbest.Εχω αγωνία με τι version θα ερθει international η κινεζική???? ” το Gearbest θα σου στείλει λόγο Ελλάδας ως χώρα αποστολής international εκτός και αν του ζήτησες να βάλει κάποια άλλη ή να μην το πειράξει καθόλου. Με το που έρθει ξήλωμα η international του Gearbest θα σε πεθάνει στις διαφημίσεις και άχρηστες εφαρμογές.

• Παράθεση από vrs5: “Για να μαζευομαστε οι λατρεις του αστειου και του γελιου. Θεμα γενικου ενδιαφεροντος , αστειων,γελιογραφιων,ανεκδοτων, μλκες του @demakhs κλπ κλπ κλπ Αν δεν κανω λαθος @MIOUI_ART ειχε δωσει το ελευθερο να ανοιξει ενα τετοιο θεμα, αν κανω λαθος ας διαγραφει. Επειδη ομως η ωρα ειναι περασμενη και δεν βρισκω και μπαρμπαδελια την κανω για νανακια, οποτε τα λεμε τουμοροου ” τι να τα κάνεις τα μπαρμπαδέλια βρε έχεις 857 που θες να φτάσεις; άσε να πάρει κανένα o @demakhs γιατί θα μα…

• Παράθεση από koko: “Παράθεση από kostasrose: “ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465” Ε Λ Ε Ο Σ!!!! ” Παράθεση από koko: “@demakhs εδώ δες! Δύο θησαυρούς σε ένα λεπτό τσίμπησε αυτός που μας έχει γυρίσει πλάτη! Ονόματα δε λέμε... ” σήμερα από το πρωί δεν κάνω τίποτα άλλο παρά μοντάζ το project της κοινότητας και να διαβάζω forum ούτε FB δεν …