Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 466.
-
Παράθεση από koko: “βρε αχαριστοι, δε λέτε και ένα ευχαριστώ που βρίσκετε τους ρημαδιασμενους τους θησαυρούς και μπαινετε στην 20δα;;; Τι να πούμε και οι υπόλοιποι που (μία ο σκατοκαιρος, μία η γκαντεμια μας) έχουμε να δούμε ξαπλώστρα απο τον αυγουστο; Μιλάμε, ούτε κανονική ούτε "μαϊμού"!!! ” βρε κοπελιά δεν χρειάζεσαι ξαπλώστρα τώρα αλλά βάρκα έρχονται καταιγίδες. Αν δεν ξέρεις και μπάνιο πάρε σωσίβιο ή βρες πρόχειρα 2 μπρατσάκια
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “η αγορά κινητού από κίνα πάντα είχε τέτοια θέματα (για το χάσιμο που λες) σου αρέσει μια συσκευή στα καπάκια βγαίνει άλλη και λες "βρε λες" ε κ.ο.κ. προσωπικά είχα βαρεθεί να περιμένω και πήρα το redmi 3 ,με το που στάλθηκε η παραγγελία ανακοινώθηκε η pro έκδοση (που ήθελα το 3/32)και άρχισα τα ΡΕΡ)(#%*)($%*)$%*$)(#^Θ)$^ τι να κάνεις , ελπίζω να μάθουν να βάζουν και Nfc πλέον και στα redmi , να μην το περιμένουμε κι αυτό ” Κοίτα η λογική του περίμενε ειναι λάθος. βλέ…
-
Παράθεση από demakhs: “μα ρε φίλε δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον "κόσμο"... ήταν 5-6 πίσω κ έχει βρεθεί 2-3 μπροστά.... και να πεις ότι δεν βρίσκω και γω....έχω ξεκ@λ@θεί και γω σήμερα... τι άλλο να κάνω τέλωσπάντων?? ” Μην αγχώνεσαι ρε είμαι 19ος και εσύ 20ος. Βέβαια αν μετρήσεις την λίστα είμαστε 20ος και 21ος αντίστοιχα αλλά από όσο γνωρίζω ο big boss Δημήτρης (καλλιτέχνης Miui) δεν μετράει στους διαγωνισμούς. Οι 20 θα πάνε σε κλήρωσεις αλλα οι 19 θα ανταγωνιστούν γιατι όσες φορές μπήκα …
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kostasrose: “ ” έτσι όπως το έγραφες εγώ καταλάβαινα 2 εκδόσεις ΚΑΙ η μια με την 800αρα (αρα 3 ) το θέμα έχει ξεφύγει με όλα τα redmi σειράς 3 το X π.χ. έχει λόγο ύπαρξης ; ακόμα δε κατάλαβα τι διαφορά έχει με το s ” Γι' αυτό είπα περί χορδής λιαστής χεχε Anyway όσο και να τα μπερδέψουν όταν έρχεται η ώρα να κάνεις αγορά κοιτάζεις πάντα 1) για λίστες value for money 2) χαρακτηριστικά hardware 3) διαβάζεις σχόλια χρηστών των συσκευών που σου τράβηξαν το μ…
-
Παράθεση από demakhs: “μην ανησυχείς, δεν σε παρεξήγησα...εξακολουθούσα και έκανα πλάκα... Είμαι ακόμα χειρότερη περίπτωση. Δεν πας σιγά σιγά για ύπνο, είναι αργά... Δεν βγαίνουν άλλοι θησαυροί μετά τις 10:30.... ” μόλις τσίμπησα δύο χαχαχαχα όσο για τον ύπνο ατύχησες κοιμάμαι από 15 χρονών μόνο 4 ώρες την ημέρα. Έχω το άγχος ότι όσο περισσότερο κοιμάμαι τόσο περισσότερες στιγμές από ζωή χάνω. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω και κάτι αξιόλογο σε όλο αυτόν τον χρόνο που δεν κοιμάμαι αλλά ο καθέ…
-
Παράθεση από demakhs: “ οχτρέ @kostasrose, χαβαλέ κάνω.....μονίμως... ” Αδελφέ με παρεξήγησες και εγώ κάνω πλάκα συνεχώς χεχε. Η γυναίκα μου μετά από 13 χρόνια δεν ξέρει πότε κάνω πλάκα και πότε σχολιάζω σοβαρά χεχε
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kostasrose: “Υπάρχει η γνωστή έκδοση που έχουμε όλοι στα 2/16 και 3/32 αλλά με απουσία τις 800άρας μπάνταςκαθώς και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά αλλά προσέθεσαν και την 800αρα μπάντα για την Taiwan και αν δεν κάνω λάθος στην ίδια τιμή. Το ανακάλυψαν πολλοί, κυρίως όσοι έχουν wind και το τσίμπησαν. Το είχε αναφέρει και ο unboxing specailist (Σωτήρης) σε κάποιο βιντεάκι του και αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι το είχε το vickmall μόνο (δεν είμαι σίγουρος για…
-
Παράθεση από demakhs: “Οχτρέ @kostasrose (62-62 ξέρεις εσύ :spiteful:, γ@μήθηκες σήμερα, πόσους έχεις εύρει??), εγώ με το gearbest είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν το περίμενα με διάφορα τόσα που είχαι "ακούσει".... Μέχρι και refund μου κάναν τη διαφορά που αγόρασα συσκευή σήμερα και αυριο βγήκε σε flash sale με χαμηλότερη τιμή... Έχω ψωνίσει επίσης αρκετά από το vickmall και το banggod, με το 2ο να μου χει παραδόσει παραγγελία από Κίνα σε 8 μέρες σε νησί!! ” Με πέρασες 63 χαχαχαχαχα. Δεν τα με…
-
το Gearbest δεν κάνει δώρα του έκανα παραγγελία 320 ευρώ και δεν καταδέχτηκε ούτε τσίχλα να βάλει. Ο μόνος που ξέρω ότι κάνει σίγουρα είναι ο γλυκούλης αλλά δεν έχω κάνει παραγγελία από αυτόν ποτέ. Συνήθως Gearbest - Aliexpress - Bangood και σπάνια πλέων αν δεν βρω αυτό που θέλω στους κινέζους πάω ebay
-
Παράθεση από Juliana_Nt: “@demakhs το αγόρασα από το foxosmall (μαγαζί στη Θεσ/νίκη). όσο για την έκδοση δεν την γνωρίζω ” Αν δεν το είχες πειράξει με ελληνική ρομ ή κάποια άλλη απο αυτη που σου είχαν βάλει και είσε στην εγγύηση πήγαινέ το και πες τους παίδες λύστε το ή άμεση αντικατάσταση. Λογικά είναι προβληματική rom όπως σου είπε ο demakhs
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kostasrose: “αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 είδη redmi note 3 pro αυτά που όλοι γνωρίζουμε και μια ειδική έκδοση που βγήκε για Taiwan με την 800αρα μέσα. Υποτίθεται ότι βγήκε μόνο για taiwan αλλά την τσιμπάνε και οι Έλληνες της wind από κάποιο κατάστημα και δεν θυμάμαι πιο.... Αν έτσι ξεχωρίζουν τις συσκευές όχι τα έκαναν σαλάτα αλλά χορδή παστή στον ήλιο... ” ποια είναι τα 2 είδη ; (ελπίζω να μην εννοείς τα 2/16 , 3/32)αυτοί μια χαρά τα ξεχωρίζουν τα καταστή…
-
Παράθεση από Juliana_Nt: “Καλησπέρα! Έχω την συσκευή: xiaomi redmi note 3 pro εδώ και έναν μήνα περίπου αλλά σήμερα εμφάνισε ένα πρόβλημα. Ενώ το κινητό ήταν απενεργοποιημένο στην τσάντα μου το πρωί, το μεσημέρι που αποφάσισα να το ενεργοποιήσω, είχε ήδη ενεργοποιηθεί, ήταν ζεστό και μου έβγαζε την ειδοποίηση "testing bluetooth" σε μία μαύρη οθόνη και μετά από λίγο έβγαλε "testing bluetooth fail" . Μετά ξεκλείδωσα τη sim και προσπάθησα να ξεκλειδώσω τη συσκευή με το fingerprint αλλά δεν το έπιαν…
-
Παράθεση από geocha: “Πως μπορει να αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες το Viber στην εξωτερική κάρτα; Τώρα ότι μου στέλνουν πάει στην εσωτερική. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Από όσο γνωρίζω δεν μπορείς να το ορίσεις. Σε παλαιότερη έκδοση μάλιστα είχε έναν φάκελο downloads και ένα δεύτερο φάκελο που αποθήκευε τις φωτογραφίες σας προεπισκόπηση για να τις δείχνει μέσα στην συνομιλία. Δεν ξέρω αν ακολουθούν το ίδιο σύστημα και τώρα. Έπιανε χώρο πάντως και ο δεύτερος φάκελος