Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 466.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@kostasrose με ένα factory reset? ήταν συσκευή Xiaomi? το ψάχνω τώρα και εγώ. ” ναι το διάβασα μέσα στο επίσημο forum (Αγγλικά) της Miui Ένας τυπάς έψαχνε να κλειδώσει τον bootloader για λόγους ασφαλείας. search quote = Miui how to relock bootloader (ψάξε και σαν re-lock)
-
ΜήνυμαΚαι εγώ αυτό ήξερα ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να κλειδώσει και μόνο με official rom. Μπήκα τώρα στον πειρασμό να ψάξω αν υπάρχει άλλος τρόπος κλειδώματος στο google και πράγματι υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ο επίσημος τρόπος είναι με official rom, ο ανεπίσημος λέει factory reset τώρα πως περάσαν στο φίλο από πάνω unofficial και κλείδωσε δεν το γνωρίζω. Υ/Γ ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι το κλείδωμα του bootloader πέραν του επίσημου τρόπου οδηγεί σε bootloop ή ακόμα και "τουβλάκι".
-
Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα θελω να ζητησω απο μαμα xiaomi unlock bootloader καποια στιγμη καπου ειχε παρει το ματι μου τη ακριβως πρεπει να γραψουμε για να μας δωση τον σχετικο κωδικο και επιδη δεν ειναι και καλυτερα τα αγγλικα μου αν μπορει να βοηθειση καποιος θα ειμαι ευγνωμων ” εγώ είχα γράψει εκει που έλεγε αιτιολογία ένα ξερό "My phone comes with unofficial rom" Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα διαβάζει κάποιος. Απλά κάποιο bot δίνει τα permissions και στέλνει τα μηνύματα μετά από …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kabamaru2372: “Παράθεση από kostasrose: “αν είχες unofficial ρομ μήπως τότε ήταν ήδη ξεκλείδωτο και δεν σε άφηνε να ξεκλειδώσεις το ήδη ξεκλειδωμένο; ” το είχα ελέγξει μέσω cmd και ήταν κλειδωμένο... ” περίεργο συνήθως με τις unofficial rom τα bootloader τα αφήνουν ξεκλείδωτα...
-
Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι άλλαξαν εν μέρη οι όροι χρήσης του paypal. Δεν είναι σημαντικές διαφορές απλά πλέων σου λέει ότι το paypal θα κάνει auto - fill τα πεδία που ζητούν τον αριθμό κάρτας. Λίγο προσοχή μην χρεώσετε άλλη για άλλη κάρτα και ψάχνεστε. Αν τσεκάρετε τα e-mail σας θα σας έχει έρθει και σχετική ενημέρωση και θα σου γράφουν με ευγενικό τρόπο ότι αυτοί είναι οι κανόνες μας πλέων και αν δεν γουστάρεις κλείσε το λογαριασμό σου στο παρακάτω link. Αν δεν βρείτε το e-mail τ…
-
εμένα, από gearbest βέβαια, μου το είχαν βάλει σε απλό φάκελο με φουσκάλες. Βέβαια είχε και την προστασία από το κουτί του ίδιου του κινητού αλλά όπως και να έχει δεν ρισκάρεις σε τέτοιες μεταφορές, περίμενα κάτι πιο ασφαλές. ¨ολες οι παραγγελίες που έχω πάρει από gearbest δεν έχουν και την καλύτερη συσκευασία για μεταφορά.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tfotis: “Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω απενεργοποίησει τον ελέγχο της ψηφιακής υπογραφής στα windows ” Ναι ναι ... πάντα το βγάζει.. ” εμένα πάντως όταν απενεργοποίησα της ψηφιακες υπογραφές και μπήκα σε test mode δεν μου το εμφάνισε. Όπως και να έχει πατάς install this driver anyway και τελειώνεις. Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα
-
Παράθεση από Chrysoula Efstathiou: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Chrysoula Efstathiou: “τα δοκιμασα κ τα δυο κ τιποτα δεν πιανει..βοηθεια! ” Τις άλλαξες θέση στη θήκη να δεις μήπως και αλλάξει κάτι; ” οι θηκες είναι η μια για νανο και η άλλη για μικρο δεν μπορω να τις αλλαξω... ” δεν έχεις κανένα αντάπτορα sim να κάνει την νάνο - μίκρο; Για να μπορούσες να δοκίμαζες την κάρτα και στα 2 slot
-
Παράθεση από osalonikios: “Σε αντελήφθην. Ερώτηξη 2. Αν βάλω τα λεφτα στην prepaid και μου δώσει άκυρο κατα την αγορα πόσο είναι το νταβατζηλίκι για να μεταφέρω τα λεφτά από την mastercard prepaid στην revolut? ” 1 ευρώ σε κάθε έμβασμα προς revolut Υπ' όψιν αν θες να βάλεις 50 ευρώ στην revolut θα πρέπει να έχεις 51 ευρώ. Το 1 ευρώ δεν αφαιρείτε από το ποσό που δηλώνεις σαν έμβασμα. Τώρα αν έχεις μόνο 50 ευρώ δηλώνεις έμβασμα 49 ευρω.
-
Παράθεση από osalonikios: “Οι ελληνικές κάρτες έχουν ανοίξει για αγορές ή επιμένουμε στα εμβάσματα προς Revolut? ” όχι δεν έχει ανοίξει, έγινε όμως λίγο πιο χαλαρή και μπορείς και κάνεις κάποιες αγορές. Προσωπικά προ μήνα με κάρτα alpha μέχρι 320 ευρώ έχω δώσει για αγορά κινητών. Με e-banking μπορείς να περάσεις έξω μέχρι 2 χιλιάδες ευρώ, τουλάχιστον έτσι μου είπαν στην alpha bank. Όμως πλέων χρησιμοποιώ Paypal με άμεση σύνδεση κάρτας revolut χωρίς να περνάω τα χρήματα στο paypal. Για να έχεις τ…
-
Παράθεση από Giannis lar: “δεν έχω πάρει κανένα μήνυμα όμως ” θα σου έρθει ένα μήνυμα που θα γράφει "You've been granted the permision to unlock your device (Mi account: εδώ θα σου έχει τον αριθμό λογαριασμού που έφτιαξες). Download Mi Unlock Tool at "και εδώ θα σου έχει ένα link για να κατεβάσεις το εργαλείο ξεκλειδώματος" Αν έχεις λάβει αυτό το μήνυμα προχωράς στο ξεκλείδωμα
-
Παράθεση από Giannis lar: “ok ο οδηγός είναι για κλειδωμένο bootloader ? sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να κάνω λάθος Έχω στείλει αίτηση εδω και κανά δύο βδομάδες για ξεκλειδωμα και ακόμα τίποτα οπότε λέω να βάλω την official μέχρι να έρθει ” Τσεκάρισμα bootloader -->εδώ<-- Ξεκλείδωμα bootloader -->εδώ<-- unbrick/flush oficial rom για Redmi note 3 pro (kenzo) -->εδώ<-- Πέρασμα ελληνικής rom -->εδώ<--
-
ΜήνυμαΗ εταιρία επίσημα ισχυρίζεται μόνο με china developer. Δοκίμασε όμως με την υπάρχουσα rom, μπορεί αν είσαι τυχερός. Στην χειρότερη πιθανότητα να μην σε αφήσει να το ξεκλειδώσεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος.
-
Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από geoanto555: “Δες αν μπορούν να κολληθούν αυτά κ μετά το άλλο είναι εύκολο (σχετικά).. ” τωρα που τα βλεπω στο ενα εχουν ξεκολληθει κ απο την πλακετα οι συνδεσεις.........εχει γινει ζημεια.. ” Το ότι ξεκόλλησαν δεν σημαίνει ότι δεν ξανά κολλάνε. Ο σκοπός είναι να μην έχει γίνει χοντρότερη ζημιά πάνω στην μητρική όπως σπάσιμο η το ράγισμα της ίδιας. Κάνε υπομονή μέχρι δευτέρα θα ξέρεις όλη την αλήθεια και αν χρειάζεται να ψάξεις για άλλη συσκευή ή όχι.