Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 466.

• Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από Bodai: “@varitimos84 ο φίλος @vrs5 σου έδωσε ήδη μια λύση ... ανταλλακτικό υπάρχει και κάνει μόνο 8$ !!! Και δεν είναι τίποτα η αλλαγή του ... ” 2 πινακια εχουν σπασει.. το ενα ειναι που συνδεει τα πλανια πληκτρα.. το αλλο δε ξερω τι δουλεια κανει.. κ επιπλεον η συσκευη ειναι brickαρισμενη..οποτε κ να τα αγορασω , κ να τα αντικαταστησω.. δε θα μπορεσω να το επιδιορθωσω το κινητο.. η αλλη περιπτωση.. να το πουλησω για ανταλλακτικα ” Πολλά κινητά bricks τα έ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από varitimos84: “καποια βγαινουν ευκολα.. καποια δυσκολα... κ ισως αυτο που ειπες... αναποδα να προσπαθησα να τα βγαλω... αξιζει η αγορα του note 4? η ξανα το ιδιο να παρω? ” Πρώτα προσπάθησε μήπως και καταφέρεις να σώσεις σε κάποιο κατάστημα service κινητών την συσκευή που έχεις . Συγκριτικά πάντως οι περισσότεροι στα reviews που κάνουν λένε ότι το redmi 4 το απλό δεν αξίζει. Τώρα για το 4 το pro ακόμα κρατούν επιφυλάξεις για όταν το πάρουν στα χέρια τους.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Μιλάμε για redmi note 3 σωστά; Αν ναι συνέχισε να διαβάζεις Για δοκίμασε να κάνεις hard reset. 1) κλείσε το κινητό τελείως 2) Άνοιξέ το πατώντας ταυτόχρονα Power και Volume Up και μόλις δεις το logo της εταιρίας άστα. 3) Λογικά θα σε βγάλει σε ένα menou. ΠΡΟΣΟΧΗ! Με τα κουμπιά volume up και Volume down θα επιλέξεις τα English και θα πατήσεις το κουμπάκι power για επιβεβαίωση 4) Μετά θα επιλέξεις wipe reset με το volume down και θα πατήσεις το κουμπάκι power γι…

• Κάνε factory reset με τους οδηγούς που σου γράφει ο NasDriver και μετά κάνε επαναφορά από mi account back up το πολύ να χάσεις ότι πέρασες στο κινητό τις τελευταίες 7 ημέρες

• Μήπως με το άγνωστο μενου να αναφέρεσε στο twrp; δες την φωτογραφία 093526xgmgun9vlbgu9n79.jpg.thumb.jpg είναι κάτι τέτοιο ή κάτι αντίστοιχο σε πορτοκαλί χρώμα; Θα μπορούσες να βγάλεις μια φωτογραφία αυτό το μενού που αναφέρεις με άλλο τρόπο, όπως κινητό η κάποια φωτογραφική μηχανή;

• Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “Θα χρειαστεί μόνο όταν θα σετάρεις το τηλέφωνο με το Mi account. Κατά την διάρκεια της αποστολής μέχρι και την λήψη οι Κινέζοι δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί δεν μιλάνε ελληνικά χεχε. Παίζει να έχουν μόνο 1 σε κάθε μαγαζί που να μιλάει αγγλικά. Καλώς να το δεχθείς σύντομα και να το έχεις καλοδούλευτο. ” Ευχαριστώ πολυ μπορώ να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα τωρα? η θα μου ζητήσει τπτ σε emei ktl? ” Αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή σου ζητάει e-mail επ…

• Παράθεση από giwrgos_p: “Τελικα το πηρα σημερα απο vickmall τους τονισα οπως ειπατε να το στειλουνν σφραγισμενο με κλειδωμενο bootloader και αν ερθει κατι διαφορετικο θα το ξανα στειλω πισω και θα ζητησω refund. Μονο ενα προβληματακι εκατσε. Επειδη στο παυπαλ εχω κυπριακη τραπεζα αυτοματα μπροστα στο τηλεφωνο εβαλε το +357 τον αυτοματο της κυπρου συν τον 0030 της ελλαδας. Ελπιζω να μην χρειαστει καπου ο αριθμος ” Θα χρειαστεί μόνο όταν θα σετάρεις το τηλέφωνο με το Mi account. Κατά την διάρκεια …

• Παράθεση από GS1985: “Παράθεση από kostasrose: “Αν μπείτε στο επίσημο forum της xiaomi έχει πλήρη οδηγό για κατασκευή theme. Τον πέτυχα πρόσφατα και με μια πρόχειρη ματιά που του έριξα δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware. Βέβαια αμέσως καταλάβαινες ότι έχει πολύ δουλειά. Επίσης είχε και έτοιμα templates που τα έπαιρνες ως βάση και τα παραμετροποιούσες εσύ όπως ήθελες και κέρδιζες λίγο χρόνο. Κατά καιρούς κάνουν διαγωνισμούς theme και ο νικητής πρόσφατα πήρε μια Mi τηλεόραση και ήταν Ινδός. ”…

• Παράθεση από amara: “Παράθεση από MIUI_ART: “ ” Καλημέρα! Καλώς σας βρήκα! Πριν λίγες μέρες έλαβα το Redmi 3 Pro με Ελληνικό μενού. Έχω κάποιες απορίες που δεν έχουν να κάνουν με τα πρόγραμματα και με τα ακαταλαβίστικα(για μένα) που έχετε στον οδηγό... που μπορώ να κάνω τις ερωτήσεις μου; ” Αν έχεις Redmi note 3 pro τότε κάνεις τις ερωτήσεις σου ελεύθερα -->εδώ<--

• Ελληνική γλώσσα

kostasrose - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τσάμπα χρόνος. Ούτως η άλλος θα σου απαντήσουν ότι είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρίας να προσθέσει ελληνικά ή ότι ήδη βρίσκετε στην διαδικασία της μετάφρασης και είναι θέμα χρόνου οπότε κάνε υπομονή. Τώρα αν έχεις xiaomi και βιάζεσαι πέρνα την ελληνική μετάφραση που αναπτύσσουν τα παιδιά της κοινότητας προσωρινά και μόλις το 63% γίνει 100% πας σε global stable και θα έχεις και τις αυτόματες ενημερώσεις.

• Παράθεση από thiras: “την stable η την developer βάζουμε??? ” Για την ελληνική ρωτάς; Προσωπικά την Stable έχω.

• κατεβάζεις την ελληνική 8 απο -->εδώ<-- την βάζεις χύμα μέσα στο κινητό χωρίς unzip όπως θα την κατεβάσεις και ακολουθείς τα βήματα όπως περιγράφονται -->εδώ<--