Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 466.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Πήραν πρέφα οι κινέζοι πως δουλεύουν τα τελωνεία και χρησιμοποιούν 2 κανόνες απαράβατους. 1) Δεν χρησιμοποιούν courier ή "κατεπείγοντα" δέματα. Αν επιλέξεις κάποια courier ή να σου έρθει πιο γρήγορα με εξτρά χρέωση σου στέλνουν μήνυμα και σου λένε ότι ενδεχομένως να περάσεις τελωνείο και θα αυξηθει το κόστος της αγοράς σου. Είσαι σίγουρος ή να το στείλουμε με απλό air mail; 2) Κατά 99,9% στέλνουν απλό air mail και χρησιμοποιούν ενδιάμεσους σταθμούς όπως Πράγα (Τσεχία), Φρανκφούρτη (Γερμανία) ή Ά…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Όχι Γιώργο, για τις εταιρίες που πληρώνεις για να προβάλεις το μήνυμα σου εννοεί. χεχε

• Λογικά κάνανε λάθος στην ετικέτα της διεύθυνσης αντί να πάει στο Α κουτί πήγε στο Β και το ανάποδο. Το tracking number με την διεύθυνση της ετικέτας το καταχωρούν.

• Εγώ όταν έκανα την αίτηση δεν είχα φράγκο στην κάρτα, άρα εμένα δεν με χρέωσαν σίγουρα. Επίσης μεγάλες εταιρίες όπως η xiaomi έχουν δικές του συμφωνίες με εταιρίες που αποστέλλουν μηνύματα και τα πληρώνει η ίδια η εταιρία σε πάμφθηνες τιμές. Έχουμε και εδώ στην Ελλάδα τέτοιες εταιρίες που στέλνουν διαφημιστικά μηνύματα ή πολιτικού περιεχομένου

• Παράθεση από thiras: “Μετά ακριβώς 2 ημέρες μου ήρθε η έγκριση απο την Xiaomi για το ξεκλείδωμα.Ερώτηση πρώτη, για να καθαρίσω την μαιμουδιά που έχει πάνω πρώτα βάζω την China Developer(V6.4.1.4), και μετά πάω σε αυτήν που θέλω?? Ερώτηση δεύτερη, μετα απο έλεγχο που έκανα ειναι ηδη ξεκλείδωτος ο bootloader, προχωράω κανονικά με ξεκλείδωμα οπως μου εστειλε στο σμς η χιαομι με το unlocking tool αλλά τι να ξεκλειδώσω αφου ειναι ηδη??? μπέρδεμα.... ” Πάρε με την σειρά τα βήματα γιατί θα χαθείς και θ…

• Παιδιά θέλει λίγο επιμονή με τους server της xiaomi από όσο καταλαβαίνω. Χθες, για παράδειγμα, πέρασα την 8 και για να καταφέρω να κάνω login στο Μi account προσπάθησα 7-8 φορές και ενώ έγραφα τον σωστό κωδικό. Στην αρχή ανησύχησα ότι κάτι κάνω λάθος και για κάποια στιγμή άρχισα να αμφιβάλω για το πόσο θυμάμαι το σωστό κωδικό. Ευτυχώς την ημέρα της εγγραφής μου σε ένα σημειωματάριο είχα γράψει username και pass και απλά επέμεινα και τελικά τον πήρε.

• Αν μπείτε στο επίσημο forum της xiaomi έχει πλήρη οδηγό για κατασκευή theme. Τον πέτυχα πρόσφατα και με μια πρόχειρη ματιά που του έριξα δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware. Βέβαια αμέσως καταλάβαινες ότι έχει πολύ δουλειά. Επίσης είχε και έτοιμα templates που τα έπαιρνες ως βάση και τα παραμετροποιούσες εσύ όπως ήθελες και κέρδιζες λίγο χρόνο. Κατά καιρούς κάνουν διαγωνισμούς theme και ο νικητής πρόσφατα πήρε μια Mi τηλεόραση και ήταν Ινδός.

• τώρα έκανες την αίτηση σωστά; Σου λέει ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να σου στείλουν το οκ ότι έχεις το ελεύθερο για ξεκλείδωμα. Αν σε 10 μέρες δεν σου έρθει σου λέει να τους ειδοποιήσεις. Συνήθως σε 2 ημέρες έρχεται η άδεια

• Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από giwrgos_p: “Ποια ελληνικη ρομ θεωρείτε την πιο stable χωρις θεματακια? ” Σε τι αναφέρεσαι σε δική μας rom ή σε global - multi language? ” Την δικη σας φυσικα ” όποια αναφέρεται ως stable σημαίνει ότι δοκιμάστηκε και κατά 99,9% δουλεύει άψογα διαφορετικά θα έμενε στο στάδιο είτε του development είτε σαν beta. Προ μερικών ημερών βγήκε η 8.0.1.0 και δουλεύει άψογα πλήρως ελληνικότατη και φρέσκια Miui 8. Πριν είχα την 7.5.2.0 και αυτή χ…

• Παράθεση από giwrgos_p: “ Ποια ελληνικη ρομ θεωρείτε την πιο stable χωρις θεματακια? ” Σε τι αναφέρεσαι σε δική μας rom ή σε global - multi language?