Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 466.
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “ ” ” Ίσως τα παραγγέλνουν με ξεκλείδωτη bootloader από την γραμμή παραγωγής για να μπορέσουν να τα πειράξουν με δικές τους rom ή να σου πουν επέλεξε και να σε χρεώσουν κάτι παραπάνω. ” Πως θα καταλάβω αν ειναι κλειδωμένο η οχι? ” Υπάρχει οδηγός για ότι θες εδω μέσα. Συγκεκριμένα δες αυτό Τσεκάρισμα bootloader
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα, σαν νέο μέλος είμαι εδώ να σας ζαλίσω κι γω με τα ίδια . Ελπίζω να μην έχω ανοίξει σε λάθος μεριά το θέμα Αποφάσισα να πάρω κι εγω ένα xiaomi και λεω να πάρω το REDMI NOTE 3 PRO Ως κάτοχοι του πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο? Διαβάζω διάφορα για τις ρομ άλλα δεν έχω ιδεα και τρομάζω .Υπάρχει stable ελληνική εκδοσή αυτο που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει η χρηση του προορίζεται για ίντερνετ και φωτογραφίες. Το βρηκα σε αυτο το site σε πολύ κα…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Gonzo: “Παράθεση από kostasrose: “ ” ” Έχεις team viewer? Στείλε μου προσωπικό μήνυμα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Gonzo: “Μια βοηθεια βρε παιδια... Εβαλα και το miphone για να ξαναπερασω τα drivers, τιποτα... Εκανα το usb debug, παλι τπτ... ” Δοκίμασε το εξής, σε μένα δούλεψε 2 φορές ενώ αρχικά δεν το έβλεπε. Ενώ το έχεις σε fastboot βγάλε το καλώδιο usb και ξανά βάλε το. Δοκιμάζεις πάλι να δεις αν το βλέπει. Αν δεν σου δουλέψει και αυτό ίσως χρειαστείς edl. Με edl μου το αναγνώρισε με την βοήθεια του geoanto555
-
χαθηκαν οι επαφες
ΜήνυμαΠαράθεση από vadams64: “Χρειαζομαι ένα tutorial η step by step γιατι όλα αυτά που εχω διαβασει με εχουν μπερδεψει ” μπες εδώ έχει όλους τους οδηγούς για κάθε συσκευή Οδηγοί για κάθε συσκευή πρόσεχε τρεις φορές διαβάζουμε μία κάνουμε και όπου κολλήσεις μην διαστάσεις να ρωτήσεις
-
χαθηκαν οι επαφες
ΜήνυμαUnofficial Global stable rom Καλό θα ήταν να την ξηλώσεις μια ώρα αρχύτερα και να περάσεις κάποια official ή ακόμα και κάποια ελληνική που αναπτύσσουν τα παιδιά εδώ. Οι επαφές με αυτήν την ρομ ίσως να είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει καθώς έχει περιττές εφαρμογές και λίαν συντόμως θα σου σπάσουν τα νευρά οι διαφημίσεις που έχουν περασμένες μέσα.
-
χαθηκαν οι επαφες
ΜήνυμαΠαράθεση από vadams64: “Δεν ξερω πως γινεται παντως λεει τα εξης¨ συσκευη=redmi μοντελο=redmi3 εκδοση android=5.1.1 LMY47V εκδοση miui=7.1.1.0.0(HPCNCK) CPU=octacore max 1.50ghz ” Για να βγάλεις φωτογραφία την οθόνη σου (screenshot) έχεις 4 επιλογές. οι δυο πιο εύκολοι και σύντομοι είναι οι: 1)Τρόπος χωρίς να ακουμπήσεις την οθόνη Πατάς ταυτόχρονα τα κουμπάκια Volume down + power μέχρι να ακούσεις τον ήχο του "κλείστρου" φωτογραφικής μηχανής. 2)Τρόπος άμεσος και εύκολος με την "κουρτίνα" επιλογώ…
-
χαθηκαν οι επαφες
ΜήνυμαΕίχες κάνει backup στο mi cloud ή τουλάχιστον με χειρωνακτικό τρόπο από τις ρυθμίσεις; Για δοκίμασε και μπες στην εφαρμογή του mi account ---> πάτα το βελάκι δεξιά στο Mi cloud και εκεί δες αρχικά αν είναι ενεργό το επαφές. Αν ναι προχώρα προς τα κάτω εκεί που λέει επαναφορά από αντίγραφο θα περιμένεις λίγο μέχρι να κάνει συγχρονισμό και μετά πάτα επαναφορά χρησιμοποιώντας αυτό το αντίγραφο.
-
Παράθεση από thiras: “Παράθεση από caeser: “ ” Για το Mi Cloud πως το χρησιμοποιείς απο την ρύθμιση του τηλεφώνου που το δωρεάν είναι καθε 7 μέρες??? ” Θα σου πω τι έκανα εγώ και δούλεψε ρολόι. Χθες κάναμε αναβάθμιση στην συσκευή της γυναίκα μου σε miui 8 και είχαμε ήδη το backup των 7 ημερών και παράλληλα κάναμε χειρωνακτικό backup με τον τρόπο που περιέγραψα στο προηγούμενο μου σχόλιο πιο πάνω. Αφού έγινε η αναβάθμιση κατά την διάρκεια του σεταρίσματος της συσκευής κάναμε restore από mi cloud …