Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 466.

• Παράθεση από Yiannis75: “Copy kaipaste μέσα στο pc! φαίνονται σαν αρχείο BAK μέσα στο pic ” Χμμμμμ δεν πιστεύω ότι αυτό θα σου δουλέψει δυστυχώς. Ίσως σε κάποιες εφαρμογές να χρειαστεί να κάνεις ξανά εγκατάσταση και μετά να πάρεις μεμονωμένα αρχεία του backup και να τα περάσεις στην φρέσκια εγκατάσταση και αν σου δουλέψει. κανονικά έπρεπε να κάνεις backup είτε με mi cloud είτε χειρωνακτικά από της ρυθμίσεις --> αντίγραφα και επαναφορά --> τοπικά αντίγραφα και δημιουργία νέου αντιγράφου

• Παράθεση από movieland: “Παράθεση από geoanto555: “Ξανα πέρνα την ρομ στο κινητό ... Κάνε ένα reboot recovery πρώτα και μετά install. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό προϋποθέτει όμως να ανοίγει το κινητό σε twrp,αυτό δείχνει μόνο mi.Νομίζω ότι το προσπάθησα αλλά δεν είχε τίποτα μέσα. ” μήπως δεν κρατάς για αρκετή ώρα πατημένα ταυτόχρονα τα power και volume up

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από GioGoum: “Με αυτα που περιεγραψα υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος; ή απλα περιμενω τους κινεζους να κανουν αυτο που πρεπει; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!! ” Δεν είδα κάποιο λάθος. Για δοκίμασε και σε 7 και βλέπουμε

• Προσωπικά έχω την ελληνική stable της κοινότητας αλλά κάπου διάβασα ότι πλέων οι επόμενες που θα αναπτύξουν τα παιδιά θα είναι marshmallow δηλαδή 6. Αν διάβασα σωστά και δεν ενθουσιάστηκα...

• Παράθεση από GioGoum: “Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να βοηθησει... κοντευω να απελπιστω ” Μην απελπίζεσαι επίμονη θέλει λίγο. Απλά σκέψου τη χαρά σου μόλις περάσεις τα ελληνικά μέσα και θα πηγαίνει η συσκευή σαΐτα...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από thiras: “και να δεχτουν θα μου πουν να το στείλω στη δράμα που ειναι το μαγαζί και όποτε το φτιάξουν....τι το ήθελα κι άλλαξα την Samsung.....και ξαναλέω διαβάζεις επιδόσεις τιμή, ψήνεσαι να το πάρεις και μετά πρέπει να γραφτείς στα ΙΕΚ Ξυνή για προγραμματιστής.... ” Φίλε μου λίγη προσπάθεια θέλει και επίμονη. Εγώ ήμουν με ένα κινητό ΝΟΚΙΑ 11 χρόνια και το πρόδωσε τελικά η μπαταρία. Πήρα xiaomi μη γνωρίζοντας όχι προγραμματισμό αλλά ούτε ότι δεν έχει ελληνικά μέσα. Το προσπάθησα και…

• Πρόσεχε αν είναι μικρό δέμα υπάρχει περίπτωση να στο αφήσουν πάνω στο γραμματοκιβώτιο. Εμένα 6 φορές το είχαν κάνει μέχρι που πήγα στα ΕΛΤΑ και τους είπα παιδιά για κανένα λόγο δεματάκια μικρά στο γραμματοκιβώτιο μίλησα και με τον ταχυδρόμο και του είπα το ίδιο. Ο ίδιος μου είπε το κάνει για να με βγάλει από την φασαρία να πηγαίνω με ειδοποίηση στο κεντρικό κατάστημα και να γλιτώσω 1-2 ημέρες αναμονής. Το θέμα είναι ότι στην πολυκατοικία μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Άιντε μετά να αποδείξει ο ταχυδρόμ…

• Μην ξεχάσεις να περάσεις την rom της αρεσκείας σου στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου χωρίς extract ή unzip απλά όπως την κατέβασες.

• Λίγο προσοχή με το bios όχι με ελαφρά την καρδία μπαίνουμε μέσα και πατάμε ότι να είναι. Πειράζουμε μόνο ότι λέει ο οδηγός αν έχουμε αμφιβολία ΔΕΝ αλλάζουμε τίποτα και ρωτάμε. Επίσης από εταιρία σε εταιρία μητρικής πλέων αλλάζει το περιβάλλον και η ονοματολογία ενως όρου - μιας εργασία. Δεν είναι όπως παλιά με την κλασική μπλε οθόνη και τα άσπρα γράμματα.

• εννοείτε ότι πρέπει να είναι ο ίδιοι. Αν είναι διαφορετικοί αυτοί οι αριθμοί τότε είναι 2 διαφορετικοί λογαριασμοί.

• Παράθεση από simi: “Στην συσκευή είμαι συνδεδεμένος στο Mi account και συνεχίζει να βγάζει αυτό ” Σου γράφει ότι άλλο λογαριασμό έχεις στην εφαρμογή που έκανες download και άλλη στον λογαριασμό της συσκευής. Τσέκαρε προσεκτικά το λογαριασμό στην συσκευή και ξανάκανε login στην εφαρμογή.

• Παράθεση από mpampou: “ Μία ερώτηση μόνο για την συνέχεια θα πρέπει να περιμένω την απάντηση της xiaomi για το unlock της συσκευής; και μετά την Ελληνική rom σωστά. ” ναι πρώτα να εγκριθεί το αίτημα και μετά περνάς ελληνική

• αν είχες unofficial ρομ μήπως τότε ήταν ήδη ξεκλείδωτο και δεν σε άφηνε να ξεκλειδώσεις το ήδη ξεκλειδωμένο;

• Κάτι διαφορετικό αλλά χρήσιμο που ίσως σας γλυτώσει πολλά χρήματα για ανθρώπους με πρόβλημα ακοής. Πρόσφατα σε συγγενικό πρόσωπο διαγνώσθηκε πρόβλημα ακοής δυστυχώς μη αναστρέψιμο. Του είπαν ότι πρέπει να αγοράσει ακουστικό και όταν άκουσε και την τιμή έπαθε σοκ. Ζήτησαν περίπου 2,5 χιλιάδες ευρώ χρήματα που δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο πρόσωπο. Εντελώς τυχαία αναζητώντας στο gearbest προσφορές πέτυχα ένα ακουστικό μικρό και σχετικά διακριτικό χωρίς καλώδια και μάλιστα με επαναφο…

• Δυστυχώς δεν αναφέρει διαστάσεις, βάρος και τεχνολογία μπαταρίας αλλά το προσπερνάμε... Μπορεί να είναι αξιόπιστο και να είναι πάρα πολύ καλό άλλα σίγουρα δεν είναι δυνατό. Τρικόπτερο είναι και στα 3-4 μποφόρ αέρα το πήρε και το σήκωσε. Ακόμα και δυνατά μοτέρ να έχει με τέτοιο αέρα θα ξεζουμίσει τις μπαταρίες πολύ γρήγορα και όχι 40 λεπτά που αναφέρει. Η ταχύτητα των 120 χιλιόμετρων την ώρα είναι απλά άχρηστη εκτός και τραβάς αγώνες ταχύτητας. Η τιμή που αναφέρουν για 1100 δολάρια είναι για γέλι…

• Παράθεση από noknok: “Έχω την εντύπωση ότι με το τσεχικο ταχυδρομείο τα πακέτα τουλάχιστον προς ελλαδα κινουντε μία φορά την εβδομάδα και μάλλον πεμπτη-παρασκευη εμένα λέει από τις 26 information send to czech και πιστεύω πως πέμπτη παρασκευή θα πάρω την ενημέρωση των Ελτα. Το άλλο πακέτο που είχα παραγγείλει έτσι τουλάχιστον κινήθηκε και μάλλον θα το παραλαβω αύριο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” είχες δίκιο. Μετά από 6 ημέρες σήμερα μετακινήθηκε και το έχουν παραλά…

• Και εμένα ακριβώς στην ίδια ημερομηνία. 26/8 information send to czech Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk