Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 466.
-
Παράθεση από Vik: “Και τι σημαινει αυτο? Ποσο θα μου παει? Ξέρεις που να το πάω? ” Είμαι από Κέρκυρα και ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να καθαρίσω φακό μου. Γνωρίζω ότι καταστήματα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη εξειδικεύονται σε καθαρισμούς και service φακών αλλά για φωτογραφικές ή κινηματογραφικές μηχανές για κινητά δεν έχω ακούσει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρώτα για sevice φακών κλπ γιατί ειλικρινά εγώ δεν ξέρω περισσότερα. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Πάντως αν…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από hajis: “Μια απορία σχετικά με το ξεκλείδωμα , όταν πήρα το Redmi Note 3 έκανα όλη την διαδικασία ξεκλειδώματος και είχα ελληνική rom. Τώρα που περιμένω να μου έρθει το Red Note 3 Pro , θα πρέπει να πάλι να κάνω αίτηση και να περιμένω μήνυμα ή ο λογαριασμός μου είναι έτοιμος και μπορεί να ξεκλειδώνει συσκευές ; ” Με τον υπάρχων λογαριασμό μπορείς να ξεκλειδώσεις μία συσκευή κάθε τριάντα μέρες. Αν έχουν περάσει οι τριάντα μέρες κάνε login στο λογαριασμό από την εφαρμογή του νέου κινητ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Paul_invi: “Ναι το εχω διαβασει τον συγκεκριμενο τροπο οπως ακομα και αλλα τοπικς σχετικα με το φλασαρισμα..Ευχαριστω πολυ παντως...!! Η καλυτερη και πιο προσφατη ROM ειναι η [Stable V7.5.2.0] ?? Αυτη που εχεις και εσυ σωστα;; Θα βγουνε καποιες αναβαθμισεις για την συγκεκριμενη; Γνωριζουμε; ” Από όσο γνωρίζω αυτή είναι η τελευταία stable για την συσκευή μας αλλά ήδη τα παιδιά δουλεύουν την 8. Ήδη για πολλές συσκευές την ανακοίνωσαν εμείς πρέπει να περιμένουμε λίγο και θα ενημερωθείς…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Paul_invi: “Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και ακριβη απαντηση!!! Θα κανω υπομονη λοιπον 2 μερες και βλεπουμε ” ακολούθησε αυτόν τον οδηγό --> εδώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Paul_invi: “Γεια σας και απο μενα!! Ειμαι νεο μελος στο συγκεκριμενο φορουμ και εχω παραλαβει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ,εχω κανει τα βηματα για να παρω εγκριση απο την Xiaomi μεσω του Mi Account και περιμενω το πολυποθητο SMS για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ROM που χρειαζομαι. Κατα την αποψη σας ποια ROM πρεπει να βαλω; Ποια ελληνικη ROM απο ολες; Την STABLE V8.0.X.0 ??? Επισης εχω κανει factory reset προτου ακομη παρω την εγκριση και ξεκλειδωσω τον bootloader.. Α…
-
Παράθεση από Akis@2015: “Συγνωμη παιδια δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στα κομπιουτερ....τι ειναι το USB debugging mode ” πας στο κινητό -->. ρυθμίσεις -->σχετικά με το τηλέφωνο -> εκει που λέει έκδοση MIUI πατάς 7 φορές επάνω του για να γίνεις προγραμματιστή πατάς μία πίσω και πας στις πρόσθετες ρυθμίσεις και επιλέγεις επιλογές για προγραμματιστες εκει θα δεις επιλογη usb debuging να είναι ON και ΟΕΜ Unblocking να είναι ON
-
Παράθεση από Akis@2015: “Ζητω βοηθεια εαν αντιμετοπισε κανεις το ιδιο προβλημα που ειναι το εξης...συνδεω το mi4 με τον υπολογιστη αφου εχω κατεβασει την εφαρμογη mipcsuite κ δεν το βλεπει η εφαρμογη μαλιστα μου ζητα να κανω αναβαθμιση συσκευης.συνεπως δεν μπορω να περασω τιποτα απο κ προς το τηλεφωνο.εαν καποιος αντιμετοπησε το ιδιο θεμα να με βοηθηση.... ” το miflash και το adb.zip τα έκανες εγκατάσταση;
-
Σημείωση: συγχωρέστε με αν είναι λάθος thread αλλά δεν έβρισκα κάτι αντίστοιχο στο forum. Αν χρειάζεται παρακαλώ μεταφέρεται το. Έχω μια πρόταση για τους διαχειριστές αλλά και την κοινότητα όλη. Η πρόταση: Να δημιουργηθεί ένα poll με μόνο θετικές ή αρνητικές ψήφους για κάθε εμπειρία μας από τα μαγαζιά που ψωνίζουμε. Για παράδειγμα αγόρασα κάτι από τον alpha του βάζω +1 ψήφο ή αντιμετώπισα πρόβλημα και ευθύνεται το κατάστημα-1 ψήφο. Το σκεπτικό: Να υπάρχει μια γρήγορα προσβάσιμη λίστα καταστημάτω…
-
Παράθεση από moodis: “Ποση ωρα κραταει ολη η διαδικασια? ” το αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader θέλει 2 ημέρες για να εγκριθεί. Η υπόλοιπη διαδικασία 30-45 λεπτά μέχρι να το πας μέχρι τέλους δηλαδή στα ελληνικά της κοινότητας, αλλά επειδή είναι η πρώτη σου φορά φαντάζομαι 1-2 ώρες. Εξαρτάτε και από τον υπολογιστή που έχεις, αν έχεις την συσκευή συνδεδεμένη σε usb3 κλπ κλπ
-
Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από zananiro: “ ” Προσωπικά απο Gearbest παρέλαβα 2 κινητά τα οποία έδειχναν σφραγισμένα αλλά είχαν περάσει μέσα custom rom η οποία αφού την άνοιγες και ενεργοποιούσες δίκτυο internet σε πέθαινε στις διαφημίσεις.... ” Το ότι είχε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι δεν ήταν εργοστασιακή η ρόμ. Τώρα τελευταία παρατηρείται αυτό σε πολλά κινητά, βλέπε homtom, leagoo κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” ήταν της gearbest με την δική της…