Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 466.

• Για το κινητό μπορούν να σου εγγυηθούν πολλοί εδώ στην κοινότητα, όπως και εγώ που το έχω σε χρήση 3 εβδομάδες σε έντονη χρήση. Είναι ο ορισμός του value for money. Για τα καταστήματα τώρα (όλα τα κινέζικα και όχι μόνο το συγκεκριμένο) κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί γιατί κάποιοι έχουν θετικές απόψεις ενώ κάποιοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα και έχουν αρνητικά σχόλια. Η εμπειρία των περισσοτέρων όμως λέει δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Όπως και να έχει όμως κάνε την αγορά σου μέσω payp…

• Όλα οκ Παιδιά ευχαριστώ από καρδιάς

• Τα δυο της Ολλανδίας (PostNL International, postNL.post) και το ένα της Σιγκαπούρης (Singapore post) δεν μου τα εμφανίζει στις λίστες που έχει με τις χώρες. Μπορώ να τα βάλω manual αν έχουμε το url; Τα βρήκα στα default αλλα παίρνει μόνο μέχρι 10. Εδώ έχουμε: 1 Ελλάδα + 3 Κίνα + 2 DHL + 4 Τσεχία + 2 Ολλανδία +1 Σιγκαπούρη = 13 ποια 10 να προτιμήσω ως default Επίσης τα νουμεράκια δεξιά από κάθε δέμα τι είναι, ημέρες από την παραγγελία;

• Παράθεση από maddoctor: “Άλλαξε τις υπηρεσίες στο trackchecker mobile. Για το CZ βάζεις αυτές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18044/ Και για το CN αυτές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18045/ ” πως βάζω διαφορετικά services για κάθε δέμα; Μόνο την ρύθμιση για default ξέρω. Συγνώμη αλλά δεν το έχω πολυδουλέψει το συγκεκριμένο app και δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις. Όταν προσπάθησα να τα βάλω όλα σε ένα μου έβγαλε μήνυμα για to many services χεχε

• Παιδιά καλημέρα, έκανα 2 παραγγελίες μέσω gearbest και έχουν περίεργη συμπεριφορά. Κολλάνε για μέρες, ενώ σε προηγούμενη παραγγελία από gearbest μπορεί να έκανε 12 μέρες για να φύγει από το processing μόλις πήγε στο dispach είχε πιο φυσιολογική ροή, μέρα παρά μέρα είχε ενημέρωση κινητικότητας. Τώρα η μια έχει κολλήσει Πράγα από 19/8 (με Κίτρινα γράμματα) και η άλλη κινήθηκε μόλις χθες πάλι από 19/8 και πήγε Φρανκφούρτη τουλάχιστον έτσι λέει το Beishisheng Logistics (με κόκκινα γράμματα). VgImHom…

• Παράθεση από arist1976: “Πάντως συμφωνώ με τους υπολοίπους οτι είναι πιο όμορφο. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι ο sd650 είναι καλυτερος. ” δεν νομίζω να είπε ξεκάθαρα κάποιος ότι είναι καλύτερος αλλά ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αλλα και πάλι πόσες εφαρμογές μπορούν να χειρηστούν ή να εκμεταλευτουν και τους 10 πυρήνες; Πρακτικά αν το δούμε είναι λογικό ένας δεκαπύρηνος να τραβάει περισσότερη ενέργεια από ότι ένας εξαπύρηνος όπως το redmi note 3 pro

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος redmi note 3 pro 3gb/32gb και δεν το ζήλεψα το νέο "καλούδι" της xiaomi. Η μεγάλη διαφορά από ότι διάβασα στο άρθρο είναι ο επεξεργαστής και το design. Θα σου πρότεινα να πας σε 3 pro παρά στο 4 κυρίως για 2 λόγους. 1) Είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο από πάρα πολλούς χρήστες. Κάπου διάβασα για 110 εκατομμύρια συσκευές μαζί με το απλό redmi note 3 (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Υπολογίζω επίσης λόγο 10πύρηνου επεξεργαστή το 4 να έχει μικρό κύκλο η αποφόρτιση της μεγάλης…

• Δεν είμαι ειδικός επί του κινητού αλλά στο θέμα βιντεοσκόπησης με ήχο κάτι κατέχω θα σου πρότεινα τις εξής πρακτικές λύσεις: 1) Παίζει σημαντικό ρόλο που βάζεις το κινητό και τι κατεύθυνση έχει το μικρόφωνο του. 2) Απέφευγε την λήψη πολύ κοντά σε ηχεία και monitor ήχου. 3) Δοκίμασε και με άλλες εφαρμογές βιντεοσκόπησης για την κάμερα σαν την εφαρμογή της google ή την snapdragon που αναφέρουν πολλοί. 4) Η δοκιμή με ανεμιστήρα δεν είναι και ότι πιο ορθό θα μπορούσες να κάνεις. Χρειάζεσαι πολυμορφι…

• Μήπως ξέρουμε και πότε θα βγει (εκτίμηση) και ελληνική MIUI v8 ROM δικής μας παραγωγής;

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

kostasrose - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “@MIUI_ART Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως όμως είναι κόπος να μου βάλεις αυτό που έκανε ο φίλος @kostasrose μας με τις δύο σημαίες (Ελληνική + Κυπριακή). Συγνώμη για την ταλαιπωρία. ” Βασίλη πήγαινε και πάτα κλικ επάνω αριστερά στο όνομά σου (bzanios). Θα σου ανοίξει το πάνελ διαχείρισης. Στο Διαχείριση λογαριασμού έχει μια επιλογή που γράφει Υπογραφή. Πάτα το και εκεί θα σου εμφανίση την τρέχουσα υπογραφή και απο κάτω σου έχει ένα κειμενογράφο που γράφει υπογραφή. σβήσε εκει πέρ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Ένα μπράβο για το κόπο σου αλλά και για το αποτέλεσμα. Πολύ καλό. (Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατάει δύο σημαίες, και αυτή της Κύπρου, μια και είναι αδέρφια μας. Άσχετα αν θέλουν να το ξεχάσουμε). ” Η πολύ εύστοχη ιδέα σου για δυο σημαίες έγινε πραγματικότητα μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω link Ένα μικρό δωράκι! - 2 (NEO)

• Μετά την δημιουργία της ελληνικής υπογραφής ( Δες την εδώ ) έπεσε και η ιδέα για την δημιουργία μιας ελληνοκυπριακής από τον bzanios ορίστε λοιπόν η νέα υπογραφή με το ελληνοκυπριακό στοιχείο KheD5uj.gif αυτή είναι η μεγάλη version σε μέγεθος 720χ576 και μπορείτε να την κατεβάσετε από ----> εδώ η μικρότερη έκδοση κατάλληλη για forum και υπογραφές είναι αυτή ciahWX6.gif είναι μεγέθους 300χ200 και μπορείτε να την κατεβάσετε από ----> εδώ

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Ένα μπράβο για το κόπο σου αλλά και για το αποτέλεσμα. Πολύ καλό. (Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατάει δύο σημαίες, και αυτή της Κύπρου, μια και είναι αδέρφια μας. Άσχετα αν θέλουν να το ξεχάσουμε). ” Έχεις απόλυτο δίκιο... επιφυλάσσομαι για νέο UPDATE

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Έγινε UPDATE με μικρότερο, μεγέθους, 300χ200 apGEpwM.gif και μπορείτε να το κατεβάσετε απο το UDATE στην αρχική ανάρτηση

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Αξιέπαινη πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια για την σκέψη και υπόκλιση για την εκτέλεση. Εγώ ενδιαφέρομαι να την χρησιμοποιήσω ως υπογραφή σε κάποια από τα φόρουμ που συμμετέχω. Σίγουρα στο myphone, xda, miui.com και αλλού. Τι διαστάσεις προτείνετε για υπογραφή. Resize δεν γίνεται με τα κλασσικά εργαλεία ή θα χαθεί το animation; και πάλι μπράβο. ” Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι διαστάσεις συνήθως επηρεάζονται αρχικά από το τι σου επιτρέπει το κάθε forum και σε κάποιες πε…

• μόλις πέτυχα αυτό 15454-summer4-png