Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 466.

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

kostasrose - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδιά η παρουσία της σημαίας δεν είχε καμία πολιτική ή κοινωνική χροιά. Μπήκε σαν κοινό σημείο αναφοράς για όλα τα μέλη της κοινότητας. Δεν είναι δική μου ιδέα. Παρόμοια έχουν κάνει και οι Ινδοί, οι Τούρκοι αλλά και άλλοι. Έχουν βέβαια άλλα Mi bunnys και σε διαφορετικές μορφές με την σημαία τους πίσω. Έτσι και εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο για να δηλώσουμε οπτικά την ελληνική κοινότητα. Απώτερο σκοπό είχε να φαίνεται σαν signature στο official forum της Xiaomi αλλά και σε άλλα ξένα forum με κοινό σ…

• βρήκα τον ήλιο χύμα στο κύμα και πάτησα κλικ πάνω του αλλά δεν είδα καμία διαφορά 15452-summer2-png

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• κατέβασε την τελευταία ελληνική stable της κοινότητας και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον ο πατέρας σου που δεν νομίζω να του κάνει και "ακραία" χρήση.

• Παράθεση από NasDriver: “Σταδιακα δεν θα υπάρχει συσκευή από καμία εταιρεία που να μην έχει κλειδωμένο bootloader... ” Δεν είναι πρόβλημα αυτό όσο σου δίνει την δυνατότητα να το ξεκλειδώσεις και με δική της άδειά της, μάλιστα, η ίδια εταιρεία. Ούτε είναι δύσκολη διαδικασία το ξεκλείδωμα.

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν μπορώ να το δω από το κινητό Πάω να βρω υπολογιστή Όπως και να έχει ευχαριστούμε ” Εμένα με το redmi note 3 pro και chrome παίζει κανονικά.

• Υπολογίστε ότι κατά την θερινή περίοδο πάντα οι άνεργοι πέφτουν καθώς εργάζονται σε αντίστοιχα τουριστικά επαγγέλματα (Ξενοδοχεία, καταστήματα, παραλίες κλπ.) Ακόμα και ο αριθμός αυτός για θερινή περίοδο φαντάζει μεγάλος. Δυστυχώς ο αριθμός ανέργων λένε ότι φτάνει τα 2 εκατομμύρια αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υπολογιστεί λόγο ότι κάποιοι κάνουν κάποια περιστασιακή "μαύρη" εργασία ή ακόμα και μεγάλο μέρος ανέργων αδιαφορεί πλήρως για την κάρτα ανεργίας και πάνε μόνο να εκδώσουν όταν του…

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

Μήνυμα

Εδώ και μερικές μέρες, θέλοντας να ευχαριστήσω την ελληνική κοινότητα για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε, αποφάσισα να κάνω και εγώ κάτι με τις δικές μου γνώσεις. Δεν θα σας αποκαλύψω ακόμα τίποτα γιατί είναι στο στάδιο του σχεδιασμού και με περιορισμένο χρόνο θα αργήσει λίγο όμως ελπίζω να τα καταφέρω. Είπα λοιπόν να σας δώσω κάτι για να "παίζετε" μέχρι να καταφέρω να το υλοποιήσω . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα και αν θέλετε μπορώ να το κάνω και resize για να το κάνετε ακόμα …

• Μπράβο Γιώργο και συγχαρητήρια στην διαχείριση της κοινότητας καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να κάνει.

• Παράθεση από kon.geo: “Βασικα και τωρα μπορει να κανει αιτηση για ξεκλειδωμα.δεν χρειαζεται να του ερθει το κιν.. Κατα τα αλλα τα ειπες σωστα.. ” Προσωπικά νομίζω θα του έρθει πιό εύκολο να κάνει λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού στην νέα συσκεύη. Με το τρόπο αυτό όλα τα πεδία γίνονται fill αυτόματα και δεν θα χρειάζεται να γράφει account και pass. Θα πατάει μόνο σύνδεση.

• Πήρα και εγώ από το gearbest ακριβώς την ίδια συσκεύη. Επίσης και εγώ πλήρως ανίδεος με την διαδικασία που σου περιγράφω παρακάτω. Με το που σου έρθει κάνε λογαριασμό mi και άμεσα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Η συσκεύη έρχεται με ξεκλειδωμένο bootloader αλλά η rom που έχει είναι custom global και θα σε πεθάνει στις διαφημίσεις που έχει βάλει μέσα το κατάστημα. Πας λοιπόν και ξηλώνεις την custom και βάζεις μία official μέχρι να σου έρθει η έγκριση για το ξεκλείδωμα (συνήθως κάνει 2 ημέρες). …

• για του λόγου το αληθές (θάμπωσα μόνο τον αριθμό της συναλλαγής για λόγους ασφαλείας) 2413a2c358.jpg

• χίλια ευχαριστώ για όλα σε όλους και κυρίως σε εσένα Γιώργο. Επιφυλάσσουμε αύριο να γίνω VIP και σε λίγο καιρό να βοηθήσω έμπρακτα με την νέα αυτη εμπειρία που με βοηθήσατε να ολοκληρώσω με επιτυχία. Και πάλι σας ευχαριστώ.

• νομίζω ότι όλα πήγαν πολύ καλά Ελληνικά Χρειάζεται να κάνω κάτι για τους 160 χαρακτήρες κλπ ή είναι εντάξει;

• δεν το είδε μόλις έτρεξα το edl που μου έδωσες το είδε να συνεχίσω με τον οδηγό;

• Παιδιά κατάφερα και ξεκλείδωσα με επιτυχία το bootloader χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα στον οδηγό για να περάσω την ελληνική rom είμαι στο σημείο που λέει: - Τώρα συνδέουμε την συσκευή μας στο PC μέσω του USB. Πληκτρολογούμε το παρακάτω.... adb devices Αν η συσκευή μας έχει τους σωστούς Drivers θα μας εμφανίσει την συσκευή μας ως μορφή ενός κωδικού. Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και όταν πήγα να ξηλώσω την rom του gerabest Δεν βλέπει την συσκευή και χ…

• Με την έκδοση MIUI Global 7.3 / stable 7.3.7.0 (LHOMIDD) μπορούμε να ξεκλειδώσουμε bootloader και να πάμε σε ελληνική rom ή πρέπει να βάλουμε αυστηρά κινέζικη developer;

• Καλησπέρα παιδιά, ήρθε σήμερα στην γυναίκα μου το μήνυμα επιβεβαίωσης για το αίτημα ξεκλειδώματος bootloader. Όμως επειδή είχε rom απο το μαγαζι που το πήραμε με ξεκλειδωμένο bootloader βάλαμε official συγκεκριμένα βάλαμε μια που μας έδωσε ο geoanto555 και μας βοήθησε πάρα πολύ με την εγκατάσταση. Αμέσως μετά κάναμε update και μας έβαλε ο updater την version MIUI Global 7.3 / stable 7.3.7.0 (LHOMIDD) και δυστυχώς χάσαμε το sms με το verification code που λήγει σε μια ημέρα. προσπάθησα να κάνω re…

• Μετά την καταλυτική βοήθεια του geoanto555 όλα στέφθηκαν με επιτυχία. Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας και κυρίως στον geoanto555 Success

• Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις βάλει miflash,mipcsuite κάνε και καμία επανακίνηση.... Μετά δώσε adb kill-server adb start-server adb devices και κοιτα το κινητο/// στο μήνυμα που θα βγαλει always και οκ ” τα έκανα όλα με την σειρά που έγραψες και restart καμία αλλαγή Παράθεση από demakhs: “Ας κάνει κ μια "ανάκληση των αδειών USB debugging" που βρίσκεται κάτω από τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" κ ας κάνει κ μια επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εγκατάσταση miflash κ mipcsuite. ” δεν κατάφερα…