Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-466 από 466.
-
Παράθεση από geoanto555: “Άνοιξες usb debugging; Έχεις βάλεις drivers; ” Ναι έχω ανοίξει το USB Debugging από το κινητό στην θέση Settings - Additional Settings - Developer Options --> USB debugging και drivers έτρεξα το αρχείο που κατέβασα με όνομα UniversalAdbDriverSetup.msi αλλά δεν μου είχε επιλογή εγκατάσταση σαν διαχειριστής και πάτησα δεξί κλικ και Εγκατάσταση
-
Παιδιά με την δική σας βοήθεια κατάφερα να προχωρήσω αρκετά αλλά κόλλησα στο σημείο 7β που σου ζητάει την εντολή "adb devices" στο CMD. Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή αν και έκανα όπως θα δείτε παρακάτω 4 προσπάθειες: screenshot CMD Παράλληλα στη Διαχείριση συσκευών δεν μου εμφανίζει κάτι σε Qualcomm ή QHSUSB_BULK σε κάποιο port αλλά όπως θα δείτε παρακάτω σαν φορητή συσκευή REDMI NOTE 3 Διαχείριση Συσκευών Κάνω κάτι λάθος ή είναι κάποιο πρόβλημα που μπορώ να διορθώσω;
-
Παράθεση από geoanto555: “Αίτηση κάνεις εδώ Στον οδηγό που ακολουθείς έχει fastboot rom .. Γιατί ψάχνεις κάπου αλλού δεν μπορώ να καταλάβω.. όλα αυτά αν φυσικά έχεις το redmi note 3 pro (kenzo) που δηλώνεις. ” έκανα αίτημα μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο και τον κωδικό που είχα βάλει και μετά μου πέταξε αυτό: screenshot αλλά είναι όλα κινέζικα και δεν έβγαλα άκρη με την μετάφραση Τον οδηγό που ακολούθησα μου τον συνέστησε ο demakhs δες λίγο πιο πάνω την συνομιλία Είναι σίγουρα redmi note 3 pro…
-
Παιδιά έκανα ότι μου είπατε αλλά αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα αναλυτικά: 1) Έκανα λογαριασμό Mi αλλά δεν βρίσκω που κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Παίζει ρόλο που είναι ξεκλείδωτος από το gerabest; 2)προσπάθησα να πάω σε official με το pc suite για να κλειδώσει ο bootloader. Όταν συνδέω το κινητό τα windows 7 (64bit) το βλέπουν σαν redmi note 3 και παρόλο που το βλέπει ακόμα και σαν MDB δυστυχώς το MiPCSuite βγάζει συνέχεια το πρόβλημα με το θαυμαστικό όσες φορές και αν κάνω retry. 3…
-
Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα το redmi note 3 pro (3Gb/32Gb) από gear best και έχουν μέσα την εξής έκδοση. Έκδοση Gearbest Έκανα ένα γρήγορο τεστ για τον bootloader και μου έδειξε ότι είναι ξεκλείδωτος. Επίσης δεν έχω κάνει ακόμα λογαριασμό στην Mi. Για να περάσω την ελληνική rom της κοινότητας πρέπει να 1)Να μην κάνω τίποτα απλώς να ακολουθήσω τα βήματα του οδηγού; 2)Να περάσω μια άλλη έκδοση stable ώστε να κλειδώσει ξανά η bootloader και μετά να ακολουθήσω τα βήματα του λογαριασμού; 3)Να κά…