Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 466.
-
Η Global stable έχει διάφορες γλώσσες μέσα μεταξύ αυτών και κάποια ελληνικά αλλά δεν είναι μεταφρασμένη 100%. Η China Stable έχει μόνο δυο γλώσσες κινέζικα και αγγλικά. Προσωπική άποψη να πας στην global γιατί σε λίγες εβδομάδες μήνας βγαίνει update με πλήρως μεταφρασμένη την rom στην ελληνική γλώσσα.
-
Καινούργιο mi4 απο banggood
ΜήνυμαΠαράθεση από k30taas: “παιδια συμφωνα με τον οδηγο του @caeser το miflash που δινει με το miflash του οδηγου δεν εχουν καμια σχεση, πχ του οδηγου λεει πως στο advance βαζουμε το flash_all.bat ,αλλα το miflash που κατεβασα δεν εχει επιλογή advance μονο select.... πως το κανουμε? ” πατάς πάνω αριστερά το βελάκι δίπλα στο browse και πατάς advance Θα σου εμφανίσει ένα νέο παράθυρο το βάζεις πάνω πάνω στην πρώτη επιλογή
-
Θήκες με μαγνήτη
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexandraDfx: “Καλησπέρα! Διάβασα σε διάφορα σαιτ πως οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν τη μητρική του κινητού. Ποια η γνώμη σας? ” Αναληθές 100% Για να δημιουργήσεις πρόβλημα γενικότερα σε ηλεκτρονικό κύκλωμα χρειάζεσαι μεγαλύτερο μαγνητικό πεδίο από έναν μαγνήτη θήκης διαμέτρου κάποιων χιλιοστών.
-
Παράθεση από Agathoklis: “το πηγα στον τεχνικο.... το εβαλε για φορτιση δεν φορτιζε... το φυσηξε με πεπιεσμενο αερα και το ξαναβαλε στην πριζα... και τωρα φορτιζει... ενιωσα την μεγαλυτερη ντροπη που εχω νιωσει ποτε στην ζωη μου... αλλα και μια νοσταλγια για το gameboy Που φυσαγαμε τις κασετες για να παιξουν ολα στην ζωη φτιαχνονται ή με φυσηγμα ή με ενα απλο χτυπημα ! ” θεωρείς τυχαίο ότι όλοι οι έλληνες τεχνικοί κυκλοφορούν με σφυρί; Πήγα σε μηχανικό αυτοκινήτων στη Αγγλία και σφυρί δεν είχαν.…
-
Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά πέραν τις πλάκας πολλά από αυτά έχουν επιστημονική ή λογική εξήγηση... Δεν μπαίνω στην διαδικασία όμως για να μην χαλάσω τελείως την πλάκα. Υ.Γ. Από πότε έγινε διασκεδαστικό το να σπας πλάκες ενώ ήταν τιμωρία για κατάδικους στην αρχή του αιώνα;;;;
-
Παράθεση από nmitsia: “Παράθεση από NasDriver: “Με την σειρά τα βήματα: 1. Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) 2. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader 3. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) ” Ευχαριστώ πολύ!! Πέρα απο την Ελληνική, υπάρχει η global? ( η official απο xiaomi?) ” Η official global είναι μερικώς μεταφρασμένη και δεν έχει localization (να επιλέξεις χώρα την Ελλάδα δηλαδή). Σε μερικές εβδομάδες ίσως μήνα …
-
Mi Pen
ΜήνυμαΛένε ότι είναι σχεδιασμένος και μετρημένος ώστε να έχει την μέγιστη δυνατή επαφή με οποιοδήποτε χέρι και να έχεις την απόλυτα ομαλή κύλιση σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού. Επίσης κάνουν ειδική αναφορά στο μελάνι το οποίο είναι κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρίας (Αν και περίεργο για κινέζικη εταιρία να χρησιμοποιεί εισαγόμενα προϊόντα) το οποίο απορροφάτε και στεγνώνει στο 1/3 του χρόνου που χρειάζονται τα συμβατικά στυλό. Παραμένει όμως ένα στυλό!
-
Καινούργιο mi4 απο banggood
ΜήνυμαΠαράθεση από k30taas: “το παρήγγειλαμε με την official η οποία υποτίθεται έχει ελληνικα με αναβαθμίσεις, θα δείξει, το mi4 πάντως είναι σίγουρα ξεκλείδωτο; για να κάνω τα παραπάνω; ” κάνε ένα check ακολουθώντας αυτόν εδώ τον οδηγό Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Παράθεση από nickstath: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.! ” Αν δεν είναι developer δεν κάνεις τίποτα....Βέβαια και στις νέες dev ίσως να μην ισχύει, δεν το χω προσέξει..Πρόσεχε.... μην κατεβάζεις αρχεία ρομ κ recovery δεν είναι για το δικό σου..Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify ” Σε εμένα πάντως ξεκλείδωσαν την ROM με την oficial Κινέζικη και όχι με developer. Παρεμπιπτόντως εμείς που καταφέραμε (με βοήθεια, μην νομίζεις...) και περάσαμε…
-
Παράθεση από Conad07: “Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας αλλά δεν έχω καν 64bito Η/Υ που διάβασα ότι χρειάζεται για τους παραπάνω οδηγούς (υπάρχει ένα για 32bito αλλά είναι Beta). Έχω MI Account, μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά το μετά με προβληματίζει γιατί δεν έχω κουράγια αλλά ούτε και χρόνο να αφιερώσω. Αν υπάρχει κάποιος έστω να μου δείξει (με το αζημίωτο φυσικά) τις μετά το ξεκλείδωμα κινήσεις θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστώ και πάλι. ” προσωπική μου άποψ…