Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 466.

• Καινούργιο mi4 απο banggood

kostasrose - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από demakhs: “Λογαριασμο mi Account δεν έχεις??? Φτιάξε έναν για σένα. Φτιάξε κ έναν για την κόρη σου. Κάνε αίτηση για ξεκλειδωμα bootloader κ για τον δικό σου κ για την κόρη σου. no mi account-->no ξεκλειδωμα bootloader-->no πέρασμα Ελληνικής... ” Μα δεν είναι ξεκλειδωμενος ο bootloader; στο mi4; τι λέμε μετά όλα τα παραπάνω για πέρασμα ρομ; ” κατά 90% θα σου έρθει η συσκευή ξεκλειδωμένη με unnoficial τρόπο. Καλό θα ήταν λοιπόν να την κλειδώσουμε περνώντας μέσα μ…

• Παράθεση από ak2768: “Πιστεύεις ότι θα καταφέρει ένας τεχνικός να το στρώσει? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι να σου πω είναι που θα πέσεις. Επίσης αν είναι θέμα hardware ο τεχνικός δεν μπορεί να κάνει κάτι πέραν από το να βρείτε ανταλλακτικό και να σου το αλλάξει.

Μήνυμα

Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από demakhs: “Θέλει "μισή" απ τα ίδια.... Αιτήσεις κ εγκρίσεις για ξεκλειδωμα του bootloader δεν κάνεις... Εκτός αν κάνεις καινούριο λογαριασμό mi για της κόρης σου... ” Καντα μου λίγο ποιο λιανά αυτά που λες γιατί δεν μπήκα.... ” 1) Εσύ έχεις ήδη λογαριασμό Mi account ώστε να κάνεις αίτημα ξεκλειδώματος συσκευής αλλα αν θες μπορεις να δημιουργήσεις έναν νέο για την κόρη σου. 2) Αν χρησιμοποιήσεις τον δικό σου λογαριασμό δεν χρειάζεται να κάνεις αίτημα για ξεκλείδ…

• Παράθεση από ak2768: “Δυστυχώς, αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσε κάποιος τεχνικός εδώ στην Ελλαδα θα μπορούσε να το επισκευάσει αλλά αν αν το ανοίξει και δεν μπορέσει να κάνει κάτι θα χάσω την εγγύηση από τους Κινέζους Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω δεν σε συμφέρει οικονομικά τουλάχιστον να το στείλεις πίσω και να περιμένεις 2-3 εβδομάδες να πάει και άλλο τόσο να γυρίσει. Το 15-20% της αρχικής τιμής της συσκευής θα σου πάνε τα έξοδα αποστολής.

Μήνυμα

Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από caeser: “Καλορίζικη η συσκευή σου! Κρατάς ένα "θρύλο" στα χέρια σου! (καμμιά σχέση με το "γαύρο!" ο "θρύλος" που λέω... μη μπερδεύεσαι!) Σου εύχομαι να την χαρείς! ” φιλε μου @caeser σε ευχαριστω πολυ για τον πραγματι πολυ αναλυτικο οδηγο... θα το προσπαθησω αν και ασχετος και ελπιζω να μην βγαλει κανενα σφαλμα στο Mi flash και δεν ξερω τι να κανω και μου κολλησει........ειδωμεν.... ” και να σου κολλήσει έχουμε εδώ 3-4 αγίους που κάνουν θαύματα μέχρι και νεκρο…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από osalonikios: “Ένα μονο θα πω. Έμαθα πως ειμαι φίρμα. youtube.com/watch?v=d7pjIMPw6OE @demakhs έτσι για να σκασεις εκτός της αποθέωσης που υπήρξε στο προσωπο μου κέρδισα κι ενα διαμέρισμα 80²μ στην Καλαμαρια. ” Μαζί σου χαίρετε και η εφορία λόγο ΕΝΦΙΑ!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από NasDriver: “Αν έχεις φορτιστεί 1Α χρησιμοποίησε τον. Σε εμένα κρατάει περισσότερο η μπαταρία όταν φορτίζω σε 1Α σε σχέση με φόρτιση σε 2Α ” Αυτό ισχύει όταν φορτίζω από pc κρατάει περισσότερο από ότι με τον φορτιστή της συσκευής απλά κρατάει περισσότερη ώρα η διαδικασία φόρτισης. Σημειώστε επίσης ότι όταν λέει 100% δεν σημαίνει ότι φόρτωσε τελείως η μπαταρία αλλα έχει περιθώρια ακόμα. Θα πρέπει να εξαφανιστεί δίπλα από την ένδειξη της μπαταρίας ο κεραυνός που φορτίζει. Μόνο τότε είν…

• Παράθεση από sakisgal: “Λοιπόν άνοιξε.παω στις αρχικές ρυθμίσεις με αγγλικά και στα δυκτια έκανε δυο λεπτά να μου τα βγάλει.τωρα είναι στην φάση να κανει sign in στον mi account και έχει κολλήσει εδώ και 4 λεπτά στο checking find device status Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κάνε μία πίσω και ξανά προσπάθησε και μένα το πρωί το ίδιο έκανε λογικά είναι πρόβλημα server της εταιρίας

• Όλα οκ παιδιά Χιλια ευχαριστώ στο @geoanto555 και στον @NasDriver

• Παράθεση από geoanto555: “Αν θες global stable ναι.... αυτή είναι.. Ελπίζω να μπει και να μην σας βγάλει το λάδι. ” Γιώργο τα φώτα σου μας βγάζει error

• Παράθεση από geoanto555: “xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-Mi-Flash-SnapDragon/ όπως είσαι γύρνα σε fastboot , κάνε έλεγχο bootloader και βάλτην. ” κατεβάζουμε αυτην kenzo_global_images_V8.0.2.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_11a3c80166.tgz είναι η σωστή έτσι;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kostasrose: “Είναι ξεκλείδωτη η συσκευή αλλά δεν θέλει ελληνικά μόνο official ” Βάλτην με miflash σε fastboot mode και μην παιδεύεσαι.. ” Γιώργο κάνε μια καλή και δώσε οδηγό μην ψάχνομαι είμαι σε recovery mode απλά το κλείνω και το ξανά ανοίγω σε fast boot σωστά;

• καλημέρα, είμαι σπίτι με τον @Kostasandriotis και προσπαθούμε να flash το xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) και έχει κολλήσει στην παρακάτω εικόνα όπου όλο ψάχνει για drivers. Τι μπορούμε να κάνουμε; έχει unofficial rom και θέλουμε να πάμε σε official Είναι ξεκλείδωτη η συσκευή αλλά δεν θέλει ελληνικά μόνο official