Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 466.
-
Camera & flash
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos L.: “Βρε το πιασα απλά με ξενερωσε λίγο το ότι κιτρινιζει τα πάντα ” Δεν έχει κανένα πρόβλημα η κάμερα απλά θέλει ρύθμιση το white balance. Αν έχεις την ελληνική version πάτα mode και μετά θα δεις ένα εικονίδιο με ένα κεφαλαίο M (εκ του manual) και θα γράφει από κάτω χειροκίνητα. Πάτα το και θα σου εμφανίσει μια επιλογή ισορροπία λευκού (white balance) όπου εκεί μέσα σου έχει διάφορες επιλογές δυστυχώς preset και δεν έχει χειροκίνητη ρύθμιση. Οι επιλογές είναι Αυτόματο όπου τ…
-
@pavlidisc τα συγκριτικά τεστ πρέπει να γίνονται σε όμοια πράγματα. Όσο και να θέλουμε να λέμε ότι η yi 4Κ σκότωσε την gopro ας πάει να δει τι απάντησε η τελευταία με την 5 έκδοση το drone και το grib. Είναι ανόμοια, όμως, πράγματα τα 250 ευρώ με τα 850. Στα φτηνά κινέζικα κοιτάζεις το value for money και όχι αν βγάζει ίδιες η καλύτερες φωτογραφίες ή βίντεο. Για παράδειγμα η Yi 4K είναι απίστευτη κάμερα αλλά δεν είναι value for money ούτε budget canera θα την έλεγες. Απλά έχει τον ίδιο Sony αισθ…
-
Εγώ προσωπικά κάνω το εξής. Σκέφτομαι για παράδειγμα να πάρω μια action cam και έχω budget 100 ευρώ. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βάλω τα χρήματα στη revolut. Κάνω μια αναζήτηση 2-3 ημέρες να δω ποια θα μου κάνει κλικ και μπαμ την χτυπάω. Έτσι οι 2-3 ημέρες αναμονής φεύγουν χωρίς να το καταλάβω σχεδόν... και λέω σχεδόν γιατί πάντα ανησυχώ μην γίνει καμία μαλακία και τα χρήματα δεν εμφανιστούν ποτέ στην revolut. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά ακολουθώ οδηγούς και δ…
-
Παράθεση από vrs5: “Και εγω ελαβα sms απο την πειραιως: Τωρα με credit,Debit και Prepaid καρτα μπορειτε να κανετε αγορες και σε E-Shops εξωτερικου για ρουχα, ηλεκτρονικα, καλλυντικα κλπ. Δειτε στο ......... Το αποτελεσμα; Προσπαθησα πριν 10' να κανω αγορα απο ''κινεζο'' Τζιφος. Λογικα θα περασε παλι η τραπεζα το οριο της. Εγω ομως τι φταιω; Ας φαινοντουσαν με το εμβασμα τα λ7 αμεσα στην Revolut και σιγα μην χρησιμοποιουσα εγω ποτε ελληνικη καρτα. Αλλα βλεπεις πρεπει να εισαι στο περιμενε 2-3 μερ…
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Τον παρήγγειλα πριν καν ποστάρω, ένας βασικός λόγος είναι και το καλώδιο που έρχεται μαζί με τον φορτιστή που είναι reversible, έχω 4 τετοιου είδους καλώδια και είναι πάρα πολύ καλά και απίστευτα βολικά. Το καλώδιο μόνο στοιχίζει 3$ οπότε + 3$ για το φορτιστή.. κάπως έτσι το σκέφτηκα.. ” χρησιμοποίησε το καλώδιο αλλά όχι το φορτιστή για το κινητό. Κλαίμε τουλάχιστον 2 συσκευές στην κοινότητα με κοινό σημείο αναφοράς τον φορτιστή.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εγώ πάλι με την σειρά μου να πώ και να τονίζω οτι τα iPhone ΔΕΝ είναι εξαιρετικά τηλέφωνα. Το iOS είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό, ή μάλλον όχι απλά εξαιρετικό, αλλά το εξαιρετικότατο σε ολόκληρο τον πλανήτη με διαφορά 100 χρόνια απο τον δεύτερο. ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις το iPhone=iOS ένα πρώτα δεν το έχεις χρησιμοποιήσει και δεν το έχεις εμπεδώσει. Το εξαιρετικό λειτουργικό γίνεται καταπληκτικό και ανεπανάληπτο όταν έχεις παραπάνω από μία συσκευές. Εάν χρησιμοποιηθεί με …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι ακριβώς BUG. Υπάρχουν κάποια μηνύματα που δεν τα έχεις διαβάσει αλλά δεν σου εμφανίζονται στην λίστα καθώς αυτά κρατούνται μόνο 3 μέρες. Σήμερα το άλλαξα στις 7 μέρες πριν προχωρήσουν στην αυτόματη διαγραφή. Αν θέλεις κάνε έναν έλεγχο από εδώ => Και πάτα μέσα στο πεδίο της απάντησης για κάθε μήνυμα ώστε να θεωρήσει o Server ότι το διάβασες, και δες αν μετά από Refresh σου αλλάζει και ο δείκτης με τα αδιάβαστα. ” μόνο με 2 τελευταία έχω συνομιλήσει δες σχετικό sc…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από divo: “επίτηδες το έβαλα να δω αν τα διαβάζεις.. ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ. Το άλλαξα... ” Αυτό με το διπλό χαρτί υγείας, τρελή προσφορά! Χαχαχαχα! ” το κοροϊδεύεις; Δεν σας έχει πιάσει ποτέ κόψιμο και να μην έχεις ούτε μαντήλι να κλάψεις όχι χαρτί να σκουπιστείς. Προσοχή λίγο με τα χαρτιά υγείας και κυρίως τα διπλά έχουν αναφερθεί εκρήξεις λόγο πειραγμ…
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “Χαλάρωσε βρε δεν έβλεπες το tracking αν είχε ενδιάμεσο σταθμό Ολλανδία, Τσεχία ή Γερμανία; Αν σου ήρθε από κάποιον ευρωπαϊκό ενδιάμεσο σταθμό δεν είχες πρόβλημα εκτός και αν ήσουν τόσο γκαντέμης και έπεφτες σε δειγματοληπτικό έλεγχο. ” το tracking απο Σιγκαπούρη μετα ανανεώθηκε στο αεροδρόμιο δεν έδειξε τπτ για ενδιάμεσες στάσεις ” Από Σιγκαπούρη λογικά πήγε Γερμανία, συγκεκριμένα Φρανκφούρτη. Τουλάχιστον δυο δέματα από κίνα που μου ήρθαν είχαν …
-
Παράθεση από demakhs: “Περιεργο.... @kostasrose καμία ιδέα? Αν προσπαθήσεις με το mipcsuite?? ” Εγώ με pcsuite και miflash δεν κατάφερα ποτέ και τίποτα Εγώ είμαι των απόλυτων λύσεων (χωρίς να σημαίνει ότι είμαι και σωστός) ξήλωμα όλα με ξεκλείδωμα bootloader και μετά twrp και βάζεις μέσα όποια γουστάρεις.
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από divo: “Κάτι μου λέει ότι κάποιος θα κοιμηθεί στη πόρτα διπλα σήμερα περιμένοντας....... τον ταχυδρόμο. ” πραγματικά δεν μπορούσα να κοιμηθώ κάν και όταν κοιμήθηκα είδα εφιάλτη , ότι το σταμάτησαν σε τελωνείο ” Χαλάρωσε βρε δεν έβλεπες το tracking αν είχε ενδιάμεσο σταθμό Ολλανδία, Τσεχία ή Γερμανία; Αν σου ήρθε από κάποιον ευρωπαϊκό ενδιάμεσο σταθμό δεν είχες πρόβλημα εκτός και αν ήσουν τόσο γκαντέμης και έπεφτες σε δειγματοληπτικό έλεγχο.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostasrose: “εδώ και καιρό μου συμβαίνει αλλά είπα να το αναφέρω τώρα (αν και δεν έχω τσεκάρει αν έχει ξανά αναφερθεί) Μου στέλνουν μήνυμα στο cChat και ενώ τα έχω διαβάσει με κάθε επίσκεψη μου τα εμφανίζει αδιάβαστα για 2-3 ημέρες και μετά εξαφανίζετε η ειδοποίηση μόνη της. Για παράδειγμα μου έστειλε μήνυμα ο MiuiArt 2 μηνύματα και ενώ του απάντησα είναι η τρίτη μέρα σήμερα που μου τα εμφανίζει αδιάβαστα... ευχαριστώ πολύ ” Κάνε refresh τη σελίδα... ” το έχω δ…