Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 466.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από torter10: “Παιδιά μετά από πολύ καιρό επιτέλους το παρέλαβα. Φοράει μία παλιά ROM (βλέπε πρώτο screenshot) και θέλω να του βάλω αυτή στο δεύτερο screenshot, την οποία φοράει το αντίστοιχο Xiaomi ενός φίλου μου και μου άρεσε πολύ. Πως μπορώ να την περάσω; ” Ξεκλειδώνεις τον bootloader και μετά περνάς όποια θες. Δες τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Γράψε λάθος νόμιζα ότι μιλούσαμε για την ελληνική των παιδιών. Προσοχή μόνο να τσεκάρεις αν μιλάμε γ…

• Παράθεση από GogoF: “Παράθεση από kostasrose: “έχεις beta - δοκιμαστική έκδοση. Μήπως να πήγαινες σε stable μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα; ” Δεν ξέρω πως να το κάνω :Ρ Υπάρχει κάποιος οδηγός? Το πηρα έτσι ακριβώς το τηλέφωνο μου είχαν περασμενη ήδη την beta. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και δεν είμαι σίγουρος να λειτουργεί η αναβάθμιση στα beta δοκίμασε το εξής: Πας στο κινητό σου και βρίσκεις ένα εικονίδιο - εφαρμογή που γράφει update ή αναβάθμιση και επιλέγε…

• έχεις beta - δοκιμαστική έκδοση. Μήπως να πήγαινες σε stable μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα;

• εδώ και καιρό μου συμβαίνει αλλά είπα να το αναφέρω τώρα (αν και δεν έχω τσεκάρει αν έχει ξανά αναφερθεί) Μου στέλνουν μήνυμα στο cChat και ενώ τα έχω διαβάσει με κάθε επίσκεψη μου τα εμφανίζει αδιάβαστα για 2-3 ημέρες και μετά εξαφανίζετε η ειδοποίηση μόνη της. Για παράδειγμα μου έστειλε μήνυμα ο MiuiArt 2 μηνύματα και ενώ του απάντησα είναι η τρίτη μέρα σήμερα που μου τα εμφανίζει αδιάβαστα... ευχαριστώ πολύ

• Βοηθεια κλειδωσε το τηλ

kostasrose - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από geoanto555: “Αρχικά θα βάλουμε μία official rom...Κανονικά πρέπει να τα επαναφέρει μόνο του,,, Αν όχι θα δούμε τι θα κάνουμε.. Ξεκαθάρισε μου λίγο κάτι... Το id που έχει το κινητό σου είναι δικό του έτσι; ” επειδή είμαι λιγο ασχετος που είναι το id να το δω? και αν θες βοηθησε με πως να περασω τωρα official rom ” Το ID είναι το username που πήρες όταν δημιούργησες λογαριασμό. Πρέπει να είναι ένας 10ψήφιος αριθμός τύπου 162χχχχχχχ πρέπει να βρίσκεται είτε μέσα …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Υπάρχει και το αντίστοιχο να μην ξεκολλήσετε με αναπτήρα την sim αλλά με ένα γυαλόχαρτο να τρίψετε μόνο το πίσω μέρος της sim αλλά και τις 2 πλευρές στην SD κάρτα. Παίρνει περισσότερο χρόνο και θέλει περισσότερη προσοχή ώστε να μην φτάσεις στα σωθικά της sim και κυρίως της SD κάρτας. Μετά κολλάτε με ταινία διπλής όψης την sim πάνω στην SD και μετά και τις 2 πάνω στο slot. Προσοχή δεν χρησιμοποιούμε κόλλα. Κάποιες λιώνουν κάποια μικροχιλιοστά πλαστικού και ενδεχομένως να καταστρέψει τις κάρτες. Γ…

• Παράθεση από ValWiggin: “ναι αλλά στο πρώτο βήμα που παραλείπεις λέει 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. ” αφού έγραψες ότι έχεις περάσει την china dev 6.9.15 δεν χρειάζεται να περάσεις άλλη

• Παράθεση από ValWiggin: “1 ξεφορτώθηκα την μούφα rom 7.2.99.99 2 εγκατέστησα την china developer 6.9.15 3 έλαβα μήνυμα οτι granded the permission to unlock 4 σκοπεύω να ακολουθήσω αυτόν εδώ τον οδηγό άλλα κολλάω στις λεπτομέρειες σχετικά με το πιο .zip πρέπει να περάσω στην συσκευή για να προχωρήσω στην διαδικασία του unlock bootloader ” Για ξεκλείδωμα bootloader ΔΕΝ χρειάζετε να περάσεις κανένα zip διάβασε προσεκτικά τι γράφει 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλ…