Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 190.

• Καλημερα το εβαλα τελικα στο ΜΑΧ ολα μια χαρα , η μπαταρια μεγαλυτερη μου χαρα γιατι πχ το αποσυνδεσα απο τη φορτιση στις 7 και μεχρι τωρα απο το 100 εχει παει στο 99 !!! το μονο που παρατηρησα που οκ δε με απασχολει και ιδιαιτερα ειναι οτι βαζω πχ widget για τον καιρο , για το cu κλπ , μετα την επανεκιννηση χανονται και δεν υπαρχουν καν στη γραμμη κατω για να ξαναμπουν εκτος και απεγκαταστησεις την οποια εφαρμογη μονο τοτε μπορςι να βαλεις widget !! αυτα για τις πρωτες ωρες με την 8.5

• @chief thx φιλε περιμενω να παει πανω απο 85-90% και να δοκιμασω .

• @chief οκ φιλε θα δοκιμασω πρωτα factory και θα δω αλλιως κανω ολη τη διαδιακασια απο την αρχη . Αρα οπως και να εχει μετα απο οποια διαδικασια και να κανω θα κανω εγκατασταση απο την αρχη ολα και οχι επαναφορα απο backup καλυτερα εε?

• @chief ωχ ναι εχεις δικιο τωρα ειδα και εγω οτι ειναι 7 αρα να δοκιμασω πρωτα με factory reset. Για ξεκλειδωμα παλι πρεπει να κανω αιτηση ? απο περυσι ειναι ξεκλειδωτο λες να κλειδωσει με το περασμα της ρομ ?

• Καλησπερα παιδια , απλα μια επαναληψη να δω αν τα θυμαμαι καλα γιατι εχω καιρο να περασω ρομ . Στο max εχω την 8.2.3.0 stable xtrv , απλα ριχνω τη 8.5.1.0 και κανω εγκατασταση και μαρκαρω dalvic & cache σωστα ?

• Παράθεση από Petran3: “Τα παρέλαβα τελικά. Κόστος 12,60. 9,60 ΦΠΑ και 3 για τα ελτά. Για κάποιο λόγο κοστολογήθηκαν τα 4 mi band 2 40€. Ίσως νόμιζαν ότι περιείχε 1 τεμάχιο. ” φιλε περιμενω και εγω 4 miband 2 μαζι στο πακετο .. Ακομα ειναι ομως Ολλανδια να δουμε τι θα παιχτει και σε μενα και θα σε ενημερωσω Ευχαριστω για την ενημερωση

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από princegr: “έχει 2-3 ημέρες που έχει βγει στο xiaomi.eu η 8.5.2.0 stable για Redmi pro, πότε θα έχουμε την ελληνική XTRV; Ευχαριστώ! ” Οι νέες Stable θα είναι έτοιμες αύριο Σάββατο ή την Κυριακή .... ” θα εχουμε και για το Max Pro κατι ?

• @Petran3 Τελικα φιλε δε μας ειπες ποσο πηγε το κουστουμακι για τα 4 mi band 2 ?

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

@MIUI_ART πολυ καλα σχεδιακια , εβαλα μερικα στο ρολοι , να ρωτησω να τα βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη για να κανουμε αλλαγη απο κει δε γινεται εε?

• xiaomi mi pad 3

homer66 - - Mi Pad 3 (Cappu)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχουν ασχοληθεί ήδη xiaomi-miui.gr/community/wsif/…55-Xiaomi-Mi-Pad-3-Cappu/ ” περιμενω απο μερα σε μερα ενα mi pad 3 απο gear για μια ξαδελφη μου και μαλλον θα εχει τη ψευτορομ , ποιον οδηγο να ακολουθησω για να του βαλω τη ρομ που λες πιο πανω ?

• καλημερα παιδια , μια ερωτηση στο max 4/128 που εχω του εχω την stable 8.2.3.0 . Ειδα οτι ξεκινησε η αναβαθμιση σε android 7 στην official rom , και η ερωτηση μου ειναι αξιζει να περασω official για να παει στην 7 ή την αρωμα dev που εχει 7 ή το αφηνω ως εχει μεχρι την επομενη stable με 7 ?

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

@maik6600 @JohnPhone σωστα παιδια watchface λεει , ειδα οτι προστεθηκε απλα δεν εδωσα σημασια στον εξωτερικο τιτλο !!

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

ναι σωστα αλλα στις ρυθμισεις πλεον εχει ειδικο μενου που λεει faceplate !!

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

χτες μου εκανε και μενα update στην 1.3.3a ολα καλα , νομιζω οτι το να αλλαζεις faceplate μεσα απο το ρολοι προστεθηκε τωρα και ειδα και ενα νεο faceplate στην εφαρμογη !!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πληροφοριακα αν ενδιαφερεται κανεις αγορασα αυτο το xiaomi τριποδακι bluetooth selfie stick Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder -$16.99 Online Shopping| GearBest.com με επιφυλαξη μηπως δε χωραει στο mi max (6.44 ιντσες) ειχε πει και ενα παιδι εδω οτι ηταν πολυ σφιχτο , αλλα χωραει τελικα και συνδεεται αψογα

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Το Redmi Note 4 στις φωτό παραπάνω με τη χοντρή γραμμή είναι το nikel όχι το mido. 4x και 4 Global φοράνε τις ίδιες θήκες ρε παιδιά. Το ίδιο σασί έχουν. ” μια χαρα αρα παραγγελνουμε για 4Χ !! thx

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Νεα αναβάθμιση σήμερα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” στο ρολοι η στην εφαρμογη εμενα δε μου εβγαλε σε κανενα για update

• ψαχνωντας για τις διαφορες μεταξυ 4 global (&4X) me 4 βρηκα αυτες τις φωτο Επειδη περιμενω να μου ερθει μπορει καποιος που εχει το 4 global να μου πει αν ειναι οντως αυτες οι διαφορες , και αρα για θηκες κλπ παμε οπως ειπε και το αλλο παιδι πιο πανω σε θηκες για 4Χ. Ξαναρψταω γιατι ρωτησα 2 καταστηματα στο αλι και ο ενας ειπε οτι το 4global ειναι το note 4 και ο αλλος μου εστειλε τη δευτερη φωτο με τισ θηκες στο πανω μερος να δω ποια ταιριαζει στο κινητο μου (που περιμενω )

• καλησπερα παιδια , σαν δευτερο ειχα το RN3 Kenzo και απο μεθαυριο θα εχω το RN4 Global , για ρομ κλπ θα σας ενημερωσω αλλα για να παρω καμμια θηκη και tempered ειδα που λετε οτι διαλεγουμε απο ali κλπ σαν 4Χ σωστα? Δηλαδη σ αυτον εδω διαλεγω το 4Χ και οχι 4

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kokorets: “Καθε φορά που πάω να το φορτίσω στη βάση φόρτισης το βάζω και το βγάζω πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει να φορτίζει. Έχει κανένας άλλος ίδιο θέμα; έχετε κανένα κόλπο στον τρόπο που το κουμπώνετε στη βάση φόρτισης; ” βρηκα αυτους τους 2 φορτιστες στο αλι και λεω να χτυπησω ενα απο τους 2