Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 190.

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

Δυστυχως φιλε μου οι ωρες υπνου ειναι εκει τριγυρω (σημερα λεει 4.54 ) καθε πρωι με ξυπνανε τα γατια οσο για την ωρα στο μετρικ το εχω και το δειχνει ετσι και εκει νομιζω ειναι και η επιλογη χιλιομ - μιλια και μεσα απο τις ρυθμισεις του ρολογιου εχει 12/24 να φαινεται η ωρα

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

ειδατε στη σημερινη αναβαθμιση του app του play store που πλεον δειχνει και βηματα και υπνο ?

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder-1…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder-18.89 Online Shopping| GearBest.com αυτο δεν εχ…

• Καλησπέρα παιδιά μία.βοηθεια με ένα band έχω και εγώ και φίλος μου mi max , εγώ με android 6 & stable ,αυτός με android 7 & dev , ενώ συνδέεται κανονικά και στα 2 εγώ έχω ειδοποίηση κλήσης ο φίλος δεν έχει , παίζει ρόλο η ρομ η κάτι άλλο ? Έχω δοκιμάσει με την 2.2.1 και 2.3.0 και του στορε Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εκανα restart και ανοιξε κανονικα και τωρα απενεργοποιηση και παλι ανοιξε κανομικα και συντομα !! Ευχαριστω και παλι και σορρυ που ρωταγα πολλα αλλα στα 5-6 xiaomi εχουν περασει απο τα χερια μου παντα εκανα ξεκλειδωμα και ρομ μεσω twrp , τωρα εμαθα και αυτο !!

• φτου να παρει , ενω το ειχα διαβασει μετα μ αυτα που εγραφα το ξεχασα να το κανω , αυτο ηταν , και προς στιγμη δεν ανοιγε καν και λεω παει !! Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολους !!

• οκ για να σβηστουν ολα download only ή format & download ? =============== Απρ 28th 2017, 12:31pm =============== παιδια ενω βγαινει η κιτρινη γραμμη φορτωνει καποιες φορες στο τελος βγαζει ενα error

• εχεις δικιο οκ αυτη κατεβαζω τωρα θα ξαναενοχλησω σε λιγο α ειχα κατεβασει απο κει τη stable Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download μπορω να βαλω αυτη ?

• miui_HMNote4Global_V8.1.7.0.MBFMIDI_3559f734de_6.0.zip αυτη , και δε βρισκω εκει μεσα αυτο " Για Scatter loading File επιλέγουμε το MT6797_Android_scatter.txt "

• α οκ και κατι ακομα ο οδηγος λεει να κατεβασω μια fastboot rom και εχει λινκ να κατεβασω αυτη που λεει η αυτη που ηδη εχω κατεβασει ειανι η ιδια ?

• τους drivers που λεει ο οδηγος που θα τους βρω στο λινκ που δε λειτουργουσε ηταν μεσα μαλλον .

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από homer66: “edit αυτος ειναι ? ” Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” Το ειχα δει πριν αυτο το λινκ SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines.rar ειναι dead ομως edit.. μετα απο 2-3 restart απο μονο του και συνολικα καμμια ωρα ανοιξε .. να ξαναδοκιμασω να το κλεισω και να ανοιξω παλι να δουμε αν λειτουργει ? να ξαναπερασω την official ? πως να τη περασω μεσα απο την αναβαθμιση αλλα να σβησει ολα τα δεδομενα απο μ…

• Παράθεση από osalonikios: “Κατεβασε την rom fastboot και πέρνα την με sp flash ” μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις εναν οδηγο να δω , την εχω τη ρομ αλλα δεν εχω ξαναπερασει με fastboot , μονο με twrp μεχρι τωρα εχω περασει edit αυτος ειναι ? Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool

• καλημερα παιδια , θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γινετε. Μου εδωσε ενας φιλος ενα RN4 που ειχε μονο αγγλικα , εχει κλειδωμενο bootloader , δεν τον ενδιεφερε να τον ξεκλειδωσουμε , και ετσι διαβαζοντας του εβαλα την official 8.1.7.0 χτες βραδυ αργα (ειχε την 8.0.4.0 αν θυμαμαι καλα) μεσα απο την αναβαθμιση και ολα οκ μια χαρα μπηκε ανοιξε κλπ σημερα το εκλεισα για να κανω 1-2 restart για να δω τη συμπεριφορα του και εδω αρχιζουν τα καλα !! ανοιγει κουνιουνται οι τελιτσες κατω , αρκετα γρηγορα δειχνει…

• να ρωτησω περα απο τα βηματα στο miband πχ εδειχνε και συνολικα χιλιομεταρ που εχουμε περπατησει , σ αυτο το δειχνει καπου ? edit 18/5/17 Το εβαλα και στο thrend με το ρολοι (αν πειραζει ας το σβησει καποιος mod) απλα μηπως καποια παιδια βλεπουν μονο που λεει για την εφαρμογη , δε ξερω αν ειδατε στη σημερινη αναβαθμιση του app του play store που πλεον δειχνει και βηματα και υπνο ?

• να ρωτσηω παιδια εχω το 128αρι , με android 6 και miui stable 8.2.2 , σε πολλα παιδια εχει παει σε nοugat 7 , αυτο εχει να κανει επειδη εχουν την original με αναβαθμισεις η τη dev απο εδω ? Για να παει και μενα σε nοugat πρεπει να περιμενω νεα stable που να ειναι με android 7 πλεον ?

• παιδια στην εφαρμογή δε βλέπω κάπου πόσα βηματα η πόσο κοιμηθηκα αυτά μόνο στο κινητό φαίνονται ? Επίσης μετά την αναβάθμιση το gps πού ενεργοποιείται ?

• ευτυχης κατοχος του ρολογιου πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα και τα χαρακτηριστικα , ειχα ενα θεμα με τα ονοματα των επαφων αλλα βαζοντας το app απο google play τα δειχνει κανονικα . Οταν μπορεσει ο φιλος μας εδω και μεταφρασει και αυτη θα πεταει σιγουρα

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από Thanos Arazos: “Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support.. ” Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣ ” α και εγω σημερα το παρελαβα και εκανα δοκιμες βλεπω μονο το κινητο και οχι το ονομα , αρα ειν…