Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 190.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
homer66 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα 2 φωτο απο μενα με τα xiaomi που εχω στη συλλογη μου ο γατος δεν ειναι απλα του αρεσουν χαχα. Το Amazfit περιμενω τωρα !! Sent from my iPad using Tapatalk 0168374a0eb11321b721972afc145622.jpga84241e9eca294b06842664944918a7d.jpg
-
Παράθεση από Chris K: “Κανε το ένα κινητό σου Hotspot με ακριβώς το ίδιο SSID και password που έχεις στο router. Κλείσε το router και σεταρε το Amplifier ξανά. Όταν τελειώσει η διαδικασία, κλείσε το hotspot και άνοιξε το router για να συνδεθεί. ” Ευχαριστω φιλε , δουλεψε ετσι , με παιδεψε λιγο γιατι στο τελικο σταδιο παροτι ειχα την Ελληνικη του φιλου μας εδω εβγαζε κινεζικα . Να ρωτησω κατι ακομα , αυτο που γραφει ο φιλος maddoctor στην αρχη με το αρχειακι που βαζουμε μπορειτε να μου πειτε πιο …
-
να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η εφαρμογη στο apple stopr…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΧτες το αγορασα και ενα εξτρα μαυρο λουρακι και σημερα το πρωι ειχα tracking me NL post απο gearbest . Εχει παθει κατι το gear και στελνει τοσο γρηγορα πλεον . Ελπιζω μη φαμε κανα πακετο με τελωνειο παροτι δεν ειναι κινητο !!! Sent from my iPad using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυματσιμπησα ενα πριν λιγο english version απο gearbest στα 119 και εχει τη κινεζικη στα 107 πληροφοριακα Original Xiaomi AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch-129.99 Online Shopping| GearBest.com Sent from my iPad using Tapatalk
-
καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι εχω περασει εδω και καιρο την 8.2.2 στο mi max (4/128) με καθαρη εγκατασταση και ενω ολα ειναι μια χαρα αυτο που παρατηρησα προσφατα ειναι οτι οταν ειμαι σε μια κληση και παταω το power , ενω παλια κλειδωνε και το εβαζα στη τσεπη μου και μιλαγα με το handsfree, τωρα μολις το παταω κλεινει τη κληση . Ειναι καποιο bug , η ετσι γινεται πλεον ?
-
κληδωσε
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ναι παλικάρι μου...εσύ καλά έκανες εφόσον τον γνωρίζεις και προσωπικά. Εμάς εδώ όμως, ένας άγνωστος για την κοινότητα χρήστης, μας είπε ότι άλλο λογαριασμό του δείχνει η συσκευή και άλλος είναι ο δικός του! Αυτό από μόνο του σε οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Τέλος πάντων. Αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα υπόλοιπα είναι ανούσια. from my S7 ” βασικα ειχε ξεχασει καν οτι ειχε mi και εγω στο τηλ που μιλησα μου ελεγε δε θυμαται αν ειχε κανει και ποτε , και ειπα να κανω το πι…
-
κληδωσε
Μήνυμακαλησπερα παιδια , ο Σταθης ετυχε και ειναι φιλος κολλητου μου κι του εδωσε το κινητο μου και μιλησαμε . Ειχε ΞΕΧΑΣΕΙ καν οτι ειχε κανει mi account και με τι το ειχε κανει . Του ειπα μου εδωσε το κινητο του και μπηκα εγω στη σελιδα του mi clour και στη σελιδα του login πατησα το forgot password και ειπε οτι εστειλαν sms. Ομως το κινητο δεν ανοιγε για να το λαβει , ετσι του ειπα να βαλει τη σιμ σε αλλο κινητο και να κανει τη διαδικασια παλι , οποτε εβαλε το κινητο πατησε οτι ξεχασε το κωδικο του …
-
RE:
homer66 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα δοκιμάσεις το βράδυ να το ξεκλειδώσεις με twrp? ελπίζω και γω να πάνε όλα καλά!! :thumbsup:” Και ναι δε σε απογοητευσα και σε 5 λεπτακια εγινε χαρη βεβαια στον οδηγο εδω και στα αρχεια . Ευχαριστω αλλη μία α φορα !! ed85cbb0abbaa197ff9a8f2678105581.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αψογος ο γιατρος , εμενα δουλεψε κανονικα , ενω ηταν στα κινεζικα εκανα κληση και εβγαζε Ελληνικα , οποτε μετα γυρισα τη γλωσσα και συνεχιζει Ελληνικα οριστε και ενα βιντεακι dropbox.com/s/qnnn2r3v6ar7elr/…-17%2C%2016%2057%2059.mov
-
Παράθεση από geoanto555: “Με άλλο λογαριασμό το ξεκλείδωσες φαντάζομαι.. Θα πας με άλλο browser ή θα κάνεις ιδιωτική περιήγηση .. ” αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα το σιγουρεψα τωρα που το ειπες , μπηκα με edge και οκ εκανα την αιτηση και αναεμνουμε πλεον θα σας ξαναενοχλησω μετα απο 2-3 μερες . Ευχαριστω για την ωρα .. Α πρεπει να κανω κατι μεχρι τοτε ? Τη stable xrv 8.1.4 θελω να του περασω ..
-
να σε ρωτησω κατι , εχω κανει mi account , το εκανα verify ,κατεβαζω το miflash βαζω user pass λεει αυτο που εβαλα φωτο πανω και με παραπεμπει εδω Apply for permissions to unlock Mi devices που απο δω μου λεει να κατεβασω παλι το miflash , παιζει ρολο που απο το ιδιο pc ξεκλειδωσα προχτες το RN3 με αλλο mi λογαριασμο ?
-
Καλησπερα παιδια , πηρα το 3s για τη μητερα μου και μετα την αναβαθμιση εχει αυτο που ανεβασα μονο κινεζικα και αγγλικα απο γλωσσα και χωρις play store .. ακολουθω αυτον τον οδηγο εδω η καποιον αλλον ? πχ στο max και στο RN3 που εχω βαζαμε twrp και μετα απο κει περναγαμε τη νεα ρομ κλπ, αυτο απ οτι ειδα αλλαζει εδω ? παω να κανω αιτημα για να ξεκλειδωθει ο bootloader αναμενοντας τη βοηθεια σας ..