Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 190.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από homer66: “ποια να κατεβασω ? ” Πριν δεν είπες ότι έβαλες την 8.χ.χ ή λάθος κατάλαβα? ” ναι αυτη εβαλα , οκ βαζω την ιδια και επανερχομαι Edit Λοιπον ολα καλα ανοιξε εκανα τις ρυθμισεις πλεον εχω αυτη και μια τελευταια ερωτηση αφου Σας ευχαριστω ολους και ζητησω συγνωμη για τη ταλαιπωρια αν θελησω να βαω αυτη [Ενημέρωση 20/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! η καποια μελλοντικη απλα μεσω recovery και εγκατασταση ? 8fb13bd4…

• ωραια αυτο εκανα και πριν οσο για τις ρομ ? ηθελα μια stable γιατι αυτη που ειχε μεσα orig dev εκανε καθε βδομαδα αναβαθμισεις ποια να κατεβασω ?

• Παράθεση από makisfz: “Κάνε ένα check τον bootloader μπορεί να κλειδωσε Redmi note3 pro ” ναι παιδια αυτο κανω , απλα ειμαι και εδω και εκει , το εκανα οντως κλειδωσε,ξεκλειδωσε πλεον με πηγε twrp παλι γιατι λεει ανεπυτης αποκρυπτογραφηση και ειμαι εδω , ποια ρομ να του κατεβασω να βαλω την ιδια η αυτη [Ενημέρωση 20/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ? εντωμεταξυ οταν μπαινω twrp μου λεει enter password, λεω cancel και προχωραω , σωστα? 3d9632c4a25462d8b152c3…

• Παράθεση από nflo: “@homer66 μπες σε fastboot mode και ξεκλείδωσε τον bootloader και λογικά θα μπουτάρει ” μα τον ειχα ξεκλειδωσει χτες , παλι ?

• και μαλλον μολις μας τελειωσε το RN3 περασα twrp και μετα τη stable αυτη [Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! και δεν ανοιγει , οταν ειανι στο ρευμα αναβοσβηνει το λαμπακι , σε fastboot μπαινει , αλα οταν παει να ανοιξει βγαζει το i για λιγο και μετα τιποτα τωρα να ζητησω βοηθεια αφου καποια χαζομαρα εκανα ? αν θελει καποιος να με βοηθησει

• Παράθεση από makis1024: “Gr Stable λες;;; Xtrv έχεις;; όχι Official; Εάν έχεις Xtrv πας από twrp. ” κατσε γιατι μπερδευτηκαμε , μου ειπες γιατι στικακι και σου ειπα στο max τι εκανα , στο max ναι τη 8.1.3 xtrv απο εδω εχω λειτουργει μια χαρα το αφηνουμε στην ακρη στο RN# δε το εχω πειραξει εχει την off dev απο vickmall και ελεγα να περασω stable, την 8.1.1.

• Παράθεση από makis1024: “Το mi max φοράει Official rom; @homer66 ; και γιατί otg στικάκι; Wipe data δεν σημαίνει ότι τα σβήνεις όλα από το κινητό. System, internal memory, external SD, USB-otg παραμένουν. XTRV the Greek miui definition ” εννοω τη stable που εβαλα σ αυτο, οταν περασα απο original chinese σε gr stable sto max , νομιζω βολευει καλυτερα το στικακι για να μη βαζω τη ρομ μεσα , γιατι μαρκαρα ολα τα κουτακια ok . θα δοκιμασω ετσι οπως το ειπες .. thx

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από homer66: “καλησπερα παιδια και χρονια πολλα μια ερωτηση (σορρυ αν εχει ειπωθει και ειλικρινα εψαξα πριν ρωτησω αλλα παρα πολλες σελιδες εδω) εχω ενα RN3 pro 16αρι με τη off dev (οπως ειπαν απο το vickmall) MIUI 8 GLOBAL 6.12.29 Beta , κανα 2μηνο και οκ δεν εχω κανενα προβλημα απλα ελεγα να βαλω τη stable 8.1.1.0 , οποτε αξιζει να τη περασω η να μεινω ετσι οπως ειμαι και αν τη περασω συμφωνα με πιο οδηγο ? (ηταν με κλειδωμενο bootloader και μετα τη σχετικη αδ…

• καλησπερα παιδια και χρονια πολλα μια ερωτηση (σορρυ αν εχει ειπωθει και ειλικρινα εψαξα πριν ρωτησω αλλα παρα πολλες σελιδες εδω) εχω ενα RN3 pro 16αρι με τη off dev (οπως ειπαν απο το vickmall) MIUI 8 GLOBAL 6.12.29 Beta , κανα 2μηνο και οκ δεν εχω κανενα προβλημα απλα ελεγα να βαλω τη stable 8.1.1.0 , οποτε αξιζει να τη περασω η να μεινω ετσι οπως ειμαι και αν τη περασω συμφωνα με πιο οδηγο ? (ηταν με κλειδωμενο bootloader και μετα τη σχετικη αδεια τον ξεκλειδωσα)

• και σε μενα ??? βγαζει σε xiaomi , φιλος μου ομως που το εβαλε στο κινητο της γυναικας του που εχει samsung λεει της δειχ νει κανονικα !!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδια ψαχνω το μπρελοκ mitu που ειναι ενα κοκκινο διαβολακι , το ειχα παραγγειλει geekbuing & fasttech και τα 2 μετα απο ενα μηνα ειπαν δεν υπαρχει και μου εκαναν refund , οποτε μηπως τοχει καποιος και το δινει και δευτερον αν ξερει καποιος που αλλου μπορω να το βρω , ευχαριστω Sent from my iPad using Tapatalk

• παιδια σε ενα RN3 pro που εχω για δευτερο (πρωτο το MI MAX 4/128) ηρθε απο vickmall με την off dev που κανει αναβαθμισεις με ελληνικα κλπ αυτη τη στιγμη εχει την 6.12.1 ΒΕΤΑ δε με απασχολει να τη πειραξω σ αυτη και το εχω αφησει ετσι , ειναι καποιο mad για 160 χαρακτηρες συμβατο μαυτη ?

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Όλες οι ROM αποσύρθηκαν και θα σας δοθούν νέες διορθωμένες.... Οπότε όλα τα Link για τις Stable XTRV-V8.1 είναι ανενεργά μέχρι νεωτέρας.. ” MIUI_ART Από stable 8.0.2.0 στην νεα stable, Χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ή απλό flash από πάνω? ” παιδια και εγω σε mi max 128ari εβαλα την 8.1. με αναβαθμιση απλα απο 8.0.2 ειναι οκ η καλυτερα να κανω καθαρη εγκατασταση ?

• Σε max την εβαλε κανας φιλος εχει καμμια μεγαλη διαφορα ; Αξιζει απο stable ,8.0.3 η αναβαθμιση ; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμασα αλλες 2 υποστηριζουν Ελληνικα αλλα δε μου αρεσαν alexander & cheeky rabbit Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 19cda17b1c6b0c6566db22fea540be2a.jpg d04279a4df0c645d3b67577af0ac29dc.jpg

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από homer66: “εγω το δοκιμασα πριν λιγο κατεβασα μια γραμματοσειρα chococook ” από πού την κατέβασες? ” απο το λινκ που λεει ο φιλος στο post 11 εδω [MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• εγω το δοκιμασα πριν λιγο κατεβασα μια γραμματοσειρα chococooky και νομιζω εχει αρκετα καλα Ελληνικα το εβαλα στο MI MAX 4/128 , με stable 8.0.3.0 986acea1f2fc184104d189fdc7bc6c74.jpg. afd8cf5600993eb70404ea92abf3e3c2.jpg

• καλησπερα , ειοχα καιρο να μπω απο pc και δεν ειχα δει , ετσι σημερα που ειδα το ποστ σας ευχαριστω πολυ , ναστε καλα ολοι και εσεις οτι επιθυμειτε !!!

• πιστευω οτι απλα τωρα το ανακαλυψαν στο digitalife !!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

21 ευρω ομως παιδια για ενα μαξιλαρακι νομιζω οτι ειναι υπερβολικο .. τι λετε ? Original Xiaomi Multifunctional Neck Pillow