Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 190.

• Παιδιά σήμερα παρέλαβα από vickmall το RN3 PRO για μία φίλη μου και κατά σειρά είχε τη πάνω αριστερή ρομ.αναβαθμιστηκε μόνο του στη κατω αριστερά και.μετα στη δεξιά . Είναι οκ να μείνει έτσι ή να προχωρησω στη ρομ πχ τη stable του φόρουμ εδώ ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 70e36f1bed0c9d541f81d8f87aecfe54.jpg

• Παράθεση από geoanto555: “Ίσως κάποια στιγμή σε μία αλλαγή ρομ να κλειδώσει και εκείνο... Να έχει το νου του και να κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα.. ” Αρα ξεκλειδωνει το account η xiaomi που ειναι στο κινητο και οχι το κινητο αυτο καθε αυτο !! μαλιστα , αλλα αν δεν εχει γνωσεις και δεν αλλαξει ρομ δε θα εχει προβλημα ? thx παιδια

• τι λες τωρα ?? χαχα μπραβο του λοιπον εχω μια ερωτηση ομως ακομα , το mi max που εδωσα και το ειχα ξεκλειδωσει παραμενει ξεκλειδωτο , δεν εχει να κανει με το αν πχ το αλλο παιδι κανει αλλο mi λογαριασμο εε?

• Παράθεση από NasDriver: “Χρησιμοποιείς το είδη υπάρχων account, δεν χρειάζεται νέα αίτηση ” αα οκ thx..αλλα πως το καταλαβε απλα μπηκα στο site Apply for unlocking Mi devices και μου εβγαλε να κατεβασω το app δεν εβαλα καπου user & pass

• παιδια να ρωτησω κατι ειχα ενα mi max 64ari και ειχα κανει αιτηση γυρω στις 15/8 και το ειχα ξεκλειδωσει κανονικα , πλην ομως το εδωσα και πλεον περιμενω το νεο mi max 128 παω να κανω αιτηση και με παει στο να κατεβασω το εργαλειο οχι για να κανω αιτηση , τι κανω για να κανω παλι αιτηση για το νεο που θα ερθει ?

• Παράθεση από demakhs: “πως μπορώ να αλλάξω και το nickname μου @osalonikios, εκτός από το avatar μου?? ” ναι βρε το καταλαβα.. πως αισθανεσαι που εκανες το πρωτο ποστ στη 666 σελιδα

• Παράθεση από demakhs: “Μας τα γυρνάς τώρα.... Οι θήκες και τα τζάμια δεν ήταν το πρόβλημα?? ” μα δε το εχω καν γιατι να με νοιαζουν οι θηκες , αν μιλας για μενα ασε που ειναι για αλλον , εγω εχω το μαξ και το rn2 και ειμαι κοπλε

• Παράθεση από osalonikios: “Το Kate είναι 2.5mm μεγαλύτερο. Dimension150×76×8.65mm Kenzo 152.5*76*8.65mm Kate ” παιδια δε με ενδιαφερει αν ειανι μικροτερο η μεγαλυτερο αλλα να φοραει μια ρομ που να μπορει αλλαχτει με την 8 stable απο εδω οταν βγει οπως εβαλα και στο mimax

• Παράθεση από osalonikios: “@Romios Αν έχεις Wind και θέλεις 4g το ιντερνατιοναλ. Με vodafone, cosmote είσαι οκ ότι και να πάρεις. Επιπλεόν το Kenzo είναι guarantee 1000%. Το Kate είναι ας πουμε το Kenzo αναβαθμισμένο αλλά ευκολότερα θα βρεις ROM για το Κenzo. ” επειδη ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο geek και ειδα το ποστ αυτο το kate ειναι αυτο και το kenzo αυτο και αυτο (με τζαμακι και θηκη) ? και δε κανουν τα τζαμια και οι θηκες του ενος στο αλλο ???

• Καλημέρα και εγώ το έβαλα στο RN2 ένα θεματακι έχω με το άλμπουμ ενώ έχει τις φωτό μέσα δε τις δείχνει προεπισκόπηση αλλά τρελάθηκα που μπορείς να κάνεις 2 ίδιες εφαρμογές στο ίδιο τηλέφωνο και να λειτουργούν ανεξάρτητα Πχ έβαλα 2 viber με 2 διαφορετικά νούμερα στην ίδια συσκευή Μπραβο παιδιά Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

homer66 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Να ενημερώσω ότι η κινέζικη κάμερα δουλεύει και με το τελευταίο firmware 1.8.6.1Q_201607271501 μαζί με την τελευταία μεταφρασμένη εφαρμογή του Γιατρού για το κινητό YI Home 2.10.2.6_20160712 GR. Κάνετε την αναβάθμιση του firmware μόλις σας ζητηθεί μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου, μόλις τελειώσει θα αρχίσει τα κινέζικά της. Κάντε ένα reset και βγάλτε την από την πρίζα. Βγάλτε την κάρτα μνήμης και φορτώστε της το φακελάκι με το όνομα test που υπάρχει σε ΑΥΤΟ το zip αρχεί…

Μήνυμα

ναι διαβασα αλλα λεω να μη ρισκαρω απλα παταω να μη κανει αναβαθμιση .. παρηγγειλα και μια απο geekbuing ευρωπαικη οποτε σ αυτη θα βαλω το νεο firmware ..thx

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@homer66 αρκεί και τα δύο κινητά να είναι με τον ίδιο Mi λογαριασμό. Αλλιώς θα πρέπει να στείλεις πρόσκληση στον δεύτερο λογαριασμό για να μπορεί να συνδεθεί ” οχι τα εχω σε αλλους λογαριασμους mi για να εχω τα 5 γιγα για το καθενα , μπορεις να μου πεις πως στελνω προσκληση ? ΑΚΥΡΟ σε αλλους mi τα κινητα , αλλα στον mi του μαχ ειναι η καμερα αρα ολα οκ μου ζητησε αδεια την εδωσα και ολα καλα . τωρα για την αναβαθμιση της καμερας να τη κανω η θα εχει θεματακια?

Μήνυμα

Να ρωτησω κατι την εχω συνδεδεμενη με ενα redmi note 2 αλλα πηρα προσφατα και ενα mi max , μπορω να συνδεσω τη καμερα και στα 2 ? η θα πρεπει να τη βγαλω απο το νοτε να μπει στο μαξ ? Επισης εχω να κανω αναβαθμιση καιρο εχω αυτη στη φωτο να κανω την αναβαθμιση και μετα το κολπακι με το patch θα μπουν αγγλικα κλπ ? aa6cfec62844ab2e8648b115ede56f5b.jpg

• Παράθεση από geoanto555: “Είσαι οκ τότε.... ” ΝΑΙΙΙ ευχαριστω !!! και ευχαριστω ολα τα παιδια για τους οδηγους και αφου καταφερα να το κανω μονος μου ολα αυτα (γιατι κακα τα ψεμματα ηταν πολλα) τελος ειστε σουπερ και πελον μονο xiaomi & xiaomi-miui.gr

• Παράθεση από geoanto555: “Θα μπεις και θα κάνεις advanced wipe /data,dalvik,cache.. και μην επαναφέρεις κάτι από mi cloud αμέσως.. ” Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από homer66: “Παράθεση από geoanto555: “Πέρνα όποια νομίζεις... Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα.... ” (τη ρομ τη πέρασα με στικακι otg) ” την rom την περνας στη μνημη τηλεφωνου.και μετα εγκατασταση ” λοιπον εκανα ξανα εγκατασταση αφου τα εσβησα ολα , την εβαλα παλι απο otg στικακι , αφου δινει τετοια επιλογη κ…

• RE:

homer66 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πέρνα όποια νομίζεις... Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα.... ” Λοιπόν όλα καλά η σχεδόν καλά έβαλα τη dev και μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα λάθους που απλά το παταω κατεβαίνει και ξανά πάλι Εδώ να πω ότι όταν πέρασε η αγγλοκινεζικη μου επανέφερε από το backup τις εφαρμογές και μπήκαν στο κινητό και με τον οδηγό για το φκασαρισμα τσεκαρα τα 1-3-5 κουτάκια και δεν έσβησε τίποτα από τα δεδομένα (τη ρομ τη πέρασα με στικακι otg) μήπως πρέπει να ξανακανω…

• Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν βαριέσαι να αλλάζεις ρομ κάθε βδομάδα βάλε developer.... ” κοιτα φιλε μου εχω και ενα RN2 με stable και ειμαι ευχαριστημενος , απλα διαβασα οτι για το μαξ δεν υπαρχει ακομα καλη καλη stable , πχ εχει 160 χαρακτηρες ? ειναι ολα ελληνικα ? γι αυτο λεω να περασω dev και οκ μπορει να μην αλλαζω και καθε βδομαδα.. εντωμεταξυ ο σερβερ με τις ρομ ειναι σε συντηρηση λεει και να δοκιμασω αργοτερα

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από homer66: “Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει ” Πρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock. ” μα εγω ειχα διαβασει vol+ οκ εκανα με vol- και εγινε unlock με τη μια .. τωρα περνα…

• να σας απασχολησω και εγω λιγο και να ζητησω μια μικρη βοηθεια εχω το mi max pro 3/64 ηρθε απο vickmall με τη multilanguange 7.3 stable με ελληνικα ηταν κλειδωμενος ο bootloader με το τσεκ που εκανα με τα εργαλεια που λετε εδω πηγα να κανω αναβαθμιση με τη original αλλα επειδη ειχε ελληνικα μεσα δε περναγε εκανε αναβαθμιση πηγε στην 7.5 αγγλοκινεζικη μονο και ετσι απο κει περασα την οριτζιναλ αγγλοκινεζικη 6.8.11 . Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφα…