Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Boyz and girlz καλησπέρα σας! Έχω μια παντελώς άκυρη ερώτηση και θέλω την βοήθεια σας! Μήπως έχει κανείς, κανένα παρατημένο mini disc (MD) player που δεν το χρειάζεται και να είναι ψιλό λειτουργικό και θέλει να μου το πουλήσει? Σε άλλα νεα, μόλις πληροφορήθηκα σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης που έχει όλη η Θεσσαλονίκη, ότι η ζημιά είναι σε αγωγό Φ1650. Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει πόσο είναι αυτό το Φ????? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Είστε ζαβοι??? Είπα εγώ ότι το αλλάζω???? Ααχαχααχαχαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα!! Μεγάλη κουβέντα είπα! Από τις 00:30 μέχρι τις 6:30 σε flight κ κλειστά αππς 7% κάτω Αναμένω κάτι καλύτερο και ελπίζω, οκ φόρτιση βρίσκουμε παντού αλλά είναι ψυχολογικό το θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• FD κάνουμε όταν το φ≥30cm. Από εκεί και πέρα έχω να πω ότι με FR πέρασα την προηγούμενη αρομα κ πάνω σε εκείνη πέρασα την 22. Δεν έχω battery drain αλλά η μπαταρία δεν συμπεριφέρεται καλά κ θα την μαλώσω. Το έχω ξαναπεί ότι με ιδία χρήση εκείνα τα 5hr sot έχουν πάει περίπατο. Επίσης παρατηρώ μικρη καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών από εικονίδια στην μπάρα ειδοποιήσεων. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Την τελευταία xtrv developer με global source, ζμπρωχνουν σαν πολύ καλή στη διαχείριση της μπαταρίας, σχεδόν με έχουνε πείσει κ είμαι έτοιμος για format data...πάλι!! (morningafter)” Ντεμεκ λέω εγώ, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό! Μια χαρά πάει η ρομ αλλά κανένα τρελό μπουστ στην μπαταρία δεν είδα. 1 2 3 τις 5 ώρες σοτ βλέπω από φωτογραφία! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καμία custom για χαβαλε βάζεις?? Είχα περάσει αυτή τη φάση κατά τον Οκτώβριο Νοέμβριο και έβαλα resurection remix. Μετά μου την έδωσε γιατί δεν έκανε Μπακ απ' όσο εύκολα κάνω στις δικές μας και το γύρισα. Τώρα έχω κ εγώ την αρομα την τελευταία κ περνώ περίοδο ηρεμίας. Οταν με πιάσει πάλι τρέλα θα μαζεύω λεφτά για το επόμενο μάλλον. Αν κ όπως πολλοί λένε το mi5s δύσκολα αποχωρίζεται. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Εεεεε τώρα παρατεταμένα, δυνατά μια η άλλη. Φοβάμαι να βάλω δύναμη γιατί μιλάμε για σιδερένια δάχτυλα κ μπράτσα και η ζημιά είναι βέβαιη eb755c8ce98df29e94d5b1aa77b5f5d3.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Επειδή έχω μπερδευτεί με το 3d touch. 6b394aa74fa36a374b487efc7e5a2de5.jpg Αυτό βγαίνει όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στο app του scyscanner πχ. Είναι 3d touch ή όχι? Είμαι στην χθεσινή ρομ. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ωστόσο μετά από 2 24ωρα και δύο πλήρεις κύκλους φόρτισης δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη διαφορά με την 8.3.1 βετα... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• @MIUI_ART είχα χαβαλεδιασει και είχα μείνει στην τελευταία αρομα. Μέχρι τώρα όλα έχουν πάει ρολόι με συγχρονισμους και αππς κανένα θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Μόλις έβαλα τα φρέσκα aroma κουλούριαμε fr, για να δούμε τι θα δούμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Έχω λύση στο πρόβλημα. Διπλή μάλιστα. Μέχρι να βγει το 7 ασχολείσαι με cryptocurrencies. Επίσης αλλάζεις κάθε 5 μέρες Ρομ. 50€ φιλικά και περαστικά. from my mi5s

• Να πω το άσχετο της ημέρας γιατί γιατί κουφαθηκα. Πήρα 2 τριάδες μελάνια για στυλό xiaomi από gearbest. Η μία ήρθε χθες με αποστολή από Κίνα και η άλλη ήρθε σήμερα, άλλο πακέτο με αποστολή από νησιά Σολομώντα... Δεν μεταδίδω άλλο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό θυμόμουν κ εγώ, οκ θα μπουμπουνηξω την dev και πάμε παρακάτω. Αυτη που έχω δεν είναι stable eu είναι aroma stable των δικών μας μαγείρων, πρώτα ξαδέρφια ναι. Sent from my Mi5s

• Έχω καιρό να αλλάξω καμία ρομ, από aroma stable σε aroma dev να πάω? Απλά την περνάω από πάνω ή άλλαξε κάτι? Sent from my Mi5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “Ναι έτσι δούλευει αυτό που λες κόβει και διαφημίσεις μαζί? ” Δοκιμασε το και πες μας... ΜΗΝ το αναβαθμίσεις ποτέ γιατί θα το χάσεις.. Το κάνεις flash με twrp youtube.” 4ac2a7989a8e3ea079d8a048a57ea8cd.jpg Αυτή η έκδοση μου εμφανίζεται.. είναι σωστή?? Γιατί παίζει διαφημίσεις κανονικά Βέβαια να πω την μ#&#&#&κια που εκανα, ότι όταν το εγκατέστησα πρώτη φορα, έβαλα να φορτίσω κ έκανε update αμέσως το ξεφτιλισμενο. Απεγκατεστησα και το ξαναεβαλα, πα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα κ καλή διασκέδαση! Ε ρε γλέντια σήμερα Sent from my Mi5s

• Καλημέρα!!! Λόγω διαβάσματος στα γεράματα έχω εξαφανιστεί αλλά παρακολουθώ ως γνωστόν. Λοιπόν να πω τα δικά μου, με fb data insta whatsup messsenger bluemail και airbnb Όλα ανοικτά βγάζω λίγο πάνω λίγο κάτω 4 ώρες σοτ. Με aroma stable, είμαι λίγο κάτω αλλά πλέον νομίζω μετράνε κ οι 14 μήνες ζωής του κινητού. Να θυμίσω ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειας και γκαβλαντας οπότε ρε παιδιά μην σκατε με το σοτ. Χρησιμοποιήστε το όπως σας βολεύει κ βάλτε το μισή ώρα να φορτίσει μέσα στην μέρα, δεν τρέ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Sent from my Mi5s