Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 933.
-
Μέχρι που με ψήνετε να αλλάξω την stable με dev, να δω αν τριγκαρουν όλα τα κοοοοοοοοορς! Δεν αλλάζω, δεν αλλάζω btw. Τέλος με τις ρομ αυτό το διάστημα, έχω καινούριο mi band 2 να γκαβλαντιζω. Δοκιμάζω Φούλ bluetooth τι κάνει στην μπαταρία και είναι γεγονός ότι δεν της κάνει πολλά, εντυπωσιακα χαμηλή κατανάλωση Sent from my Mi5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!! Δεν λυπάμαι τα παιδάκια που επιστρέφουν, τους καημένους τους δασκάλους και καθηγητές τους λυπάμαι... Sent from my Mi5s
-
Παιδιά είναι γεγονός ότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου. Από 12/12 banggood με priority φάνηκε Ελλάδα 30/12 κ από τότε νεκρα. Μέχρι τώρα priotity max στις 15 μέρες παραλάμβανα. Επίσης unregisterd bg από gearbest στις 19/12 μου ήρθαν χθες στο γραμματοκιβωτιο μου. Είναι προφανές ότι οι σάκοι ανοίγουν κουκουρούκου! Περιμένω πακέτα από Σεπτέμβρη ακόμα πχ. Μάλλον οδεύουμε προς νέα σελίδα δόξης όπου θα παραγγέλνουμε από εκεί μόνο αν δεν μας νοιάζει πότε θα φτάσει κάτι. Sent from my Mi5s
-
Tapatalk
gvoi - - Oι Προτάσεις σας
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Tapatalk - 100,000+ Forums 6.4.7 APK Download by Tapatalk Inc. - APKMirror Sent from my Mi5s
-
Tapatalk
gvoi - - Oι Προτάσεις σας
Μήνυμα@anavrian τάπα εκδοση 6.4.7-853. δουλεύει ακόμα καλά Sent from my Mi5s
-
Δοκίμασα xtrv, aroma, resurrction remix. Τελικά μετά από ένα χρόνο και 10 ρομ έχω καταλήξει στην stable aroma. Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα. Ο μέσος όρος μπαταρίας για μια μέση κοινότυπη χρήση καταλήξαμε ότι είναι 4ω sot και κανένα 24ωρο. Εκτός μαγικών εξαιρέσεων. Η rr μου άρεσε αλλά επέστρεψα στην miui λόγω ευκολίας συγχρονισμων. Η διαχείριση μπαταρίας δεν ήταν πολύ ανώτερη. Η dev με την stable aroma δεν έχουν τπτ τρομερές διαφορές, απλά στις dev κάθε βδομάδα έχεις την προσμονή τι νεο θα …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!!! Sent from my Mi5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα1 2 3 το πριξελοτουμπανο βλέπετε από φωτογραφία Γκράαλ θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Μάταιη η αναζήτηση του. Sent from my Mi5s
-
Λυπάμαι που θα το πω άλλα συμφωνώ με τον σερίφη κουραμπιέδων . 4 ώρες και ταχεία αποφόρτιση στα χαμηλά. Ποιο είπαμε είναι το επόμενο μοντέλο που θα πάρουμε? Επίσης κάτι που παρατήρησα σε εμένα με την τελευταία stable aroma είναι ότι όταν παίρνει τοπικό Μπακ απ αυτόματα μια φορά την εβδομάδα μετά μου βγάζει συγκεκριμένα widgets ότι έχουν πρόβλημα. Πρέπει να τα σβήσω κ να τα ξανατραβηξω στην οθόνη για να δουλέψουν. Sent from my Mi5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στολές isoprene η xiaomi δεν έχει?? Απαραίτητο αξεσουάρ για χειμερινές βουτιές! Sent from my Mi5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλα!! Υγεία και χαρές σε όλους! Sent from my Mi5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “@gvoi Με ποια rom;” Με aroma stable, την προηγούμενη και τωρα την 9.1.3.0 Sent from my Mi5s
-
Είχα πριν ένα μήνα σεμινάριο με κάτι νομικά θέματα για την κεφαλαιαγορά, με παρουσίαση από μια καθηγήτρια οικονομικού η οποία απλά διάβαζε τις σημειώσεις της. Η μπαταρία μου κράτησε με το ζόρι από τις 9:30(90%) ως τις 15:30 (12%). 6 ώρες σοτ με ασταμάτητο σερφ κ σοσιαλαιζινγκ!! Όλα λοιπόν είναι σχετικά Επίσης το gsam που κρατά κάποια στατιστικά μου δίνει αυτό 63b3a40f3ba7fee905f54aa5a9b6751b.jpg Ξεκάθαρα στον μέσο όρο μου και από αυτά που διαβάζω πολύ κοντά στον μέσο όρο των συναδέλφων πριξελοφο…
-
Επιβεβαιώνω κ εγώ, μπαταρία μια χαρά όπως κ η προηγούμενη, 3,5-4ω σοτ με χρήση μισό wifi μισό νετ κινητής. Προσπαθώ κ εγώ να φορτίζω από 25-30 έως 90. Face recognition δεν εντοπίζεται. Για δακτυλικό δεν έχω άποψη γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Ένα θέμα που έχω είναι ότι τα βίντεο που βγάζω, ενώ στο κινητό φαίνονται στον φάκελο της κάμερας, όταν το συνδέω στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται στον ίδιο φάκελο wtf. Τα μετέφερα σε νέο φάκελο μέσω κινητού και μετά μπόρεσα να τα πάρω στον υπολογιστή. Καμία ιδέ…